HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11-17 Februarie 2019 pentru zodia Fecioară

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 11-17 Februarie 2019 pentru zodia Fecioară

Nativii Fecioară trec printr-o perioadă extrem de interesantă, mulți vor învăța lecții pe care nu le vor uita toată viață, tratați cu mult calm toate situațiile ce apar.

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Fecioară. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Fecioară previziuni 11-17 Februarie 2019

Nativii Fecioară trec printr-o perioadă extrem de interesantă, mulți vor învăța lecții pe care nu le vor uita toată viață, deoarece această conjunție Marte-Uranus, ce are loc între 11-15 Februarie, se va mai relua peste 84 de ani, de aceea vă recomandăm să tratați toate situațiile ce apar în această săptămână cu mult calm.

Pe voi acest surplus energetic vă testează pe casa banilor veniți de la ceilalți (posibil să ajungeți la concluzia că este mai bine să divorțați sau să dați în judecată o rudă, întrucât nu se ține de promisiune în a vă retroceda o moștenire), viselor premonitorii, secretelor, relațiilor extraconjugale.Fecioarele care în ultimii 7-8 ani au investit timp, energie, încredere, sentimente în alte relații decât cele de acasă acum pot avea surpriza că totul va ieși la suprafață. Practic, Universul vă pune în situații delicate, la mijloc este un adevăr, iar voi nu îl puteți nega.

Citeste si  Cele mai comune 6 greseli la masa de seara. Cum sa le eviti

Între 15-17 Februarie, o să petreceți mai mult timp cu prietenii, în încercarea de a găsi unele soluții la problemele care vă macină. Ideal ar fi să vă retrageți de ochii celor din jur pentru a vă face ordine în gânduri.

La locul de muncă pot să apară tot felul de probleme, mai ales dacă ați trecut doar cu vederea peste obligațiile ce vă reveneau. Atenție la accidentele ce pot să apară la job, mai ales dacă prestați o activitate care este riscantă.

Dacă ați făcut o obsesie față de o persoană, un stimul, o situație, ideal ar fi să încercați să vă luați gândul de la ceea ce vă provoacă neliniște, doar detașându-vă totul se va rezolva.Vă recomandăm dacă doriți să prestați practici spirituale, să încercați să fiți mai disciplinați în privința alimentației, deoarece există șanse de a primi unele mesaje de la Univers.

Horoscop săptămânal 11-17 Februarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA