HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11-17 Februarie 2019 pentru zodia Balanță

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 11-17 Februarie 2019 pentru nativii din Balanță

Nativii Balanță între 11-13 Februarie se vor confrunta cu o mulțime de situații neașteptate create pe partea sentimentală/financiară.

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Balanță. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Balanță previziuni 11-17 Februarie 2019

Nativii Balanță între 11-13 Februarie se vor confrunta cu o mulțime de situații neașteptate create pe partea sentimentală/financiară. Situațiile vor fi multiple, toate vor avea în comun faptul că acești nativi vor suporta anumite costuri financiare, prejudicii de imagine, pierderi din cauza partenerului sau rudelui acestuia.

Conjuncția Marte-Uranus de pe casa căsătoriei este acum asemenea unei răni deschise, care poate fi tratată doar prin operație cu anestezie totală, ceea ce înseamnă că Balanțele vor vedea că munca lor cu ceilalți în ultimii 7-8 ani poate a fost în zadar, posibil în urma șocului emoțional ce va veni în această săptămână acești nativi să aibă nevoie de 5-6 luni pentru a-și găsi echilibrul interior.Citeste si  HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 25 Februarie-3 Martie 2019 pentru zodia Taur

Multe mistere se pot elucida în urma acestui interval analizat, plus că veți dori să puneți punct situațiilor de instabilitate în care vă aflați.

Între 14-17 Februarie, Luna tranzitează casa carieriei, oferindu-vă posibilitatea de a vă întâlni cu persoane ce pot să vă propună  o colaborare, un job, un contract etc. Succesul vedem să vină în timp, cel mai probabil după Aprilie 2019.

În alte ordine de idei, această săptămână poate să aducă unele vești despre stadiul unei boli în cazul unei rude.
Pe partea de sănătate, vă recomandăm să fiți atenți la accidentele ce pot să apară la locul de muncă.

Horoscop săptămânal 11-17 Februarie 2019 pentru:Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA