HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11-17 Februarie 2019 pentru zodia Săgetător

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 11-17 Februarie 2019 pentru nativii din Săgetător

Săptămână 11-17 Februarie aduce multe stări de oscilație, se pare că aceasta va decide ce este de rezolvat în următoarele luni.

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Săgetător. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Săgetător previziuni 11-17 Februarie 2019

Nativii Săgetător vor avea între 11-13 Februarie toată atenția focusată pe muncă, se ridică premiza de semnare a unui contract de muncă, o avansare, poate chiar primirea unui răspuns în cazul unui proiect inițiat la finele lui 2018.

Există predispoziția de a cheltui ceva bani în plus pentru a intra în posesia a ceea ce vă aparține, însă efortul se merită, deoarece din Aprilie 2019 tot ce se concepe acum aduce reușită/succes/reputație.Pot fi nativi Săgetător care primesc propuneri de a pleca în străinătate pentru a munci pe bani mai mulți, aceste oferte simțiți că vă afectează pentru moment relațiile sentimentale (dacă sunt astfel de cazuri), însă pe parcurs totul se va remedia.

La nivelul capitolului afectiv, ziua îndrăgostiților va aduce multe surprize, deoarece Marte va fi în conjunție cu Uranus la grad perfect, ceea ce ne indică faptul că faceți un bilanț al ultimilor 7-8 ani, urmând să luați o decizie: fie oficializați o relație, fie reveniți în cadrul unei relații din trecut, fie rupeți relația în care vă aflați, deoarece simțiți că aceasta nu mai funcționează. 

Citeste si  HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 18-24 Februarie 2019 pentru zodia Pești

Vă recomandăm să aveți în vedere faptul că tot ce se construiește acum a avut o perioadă de deliberare între Mai-Noiembrie 2018, prin urmare faceți ceea ce simțiți. Un astfel de context astral se va mai relua peste 84 de ani.

Cuplurile care își doresc un copil pot în această săptămână să îl conceapă, întrucât șansele sunt de peste 90%.
Vă recomandăm să fiți calmi, prudenți, diplomați în cazul în care copiii sau partenerul au comis unele greșeli.
În ansamblu, săptămână 11-17 Februarie aduce multe stări de oscilație, se pare că aceasta va decide ce este de rezolvat în următoarele luni.Horoscop săptămânal 11-17 Februarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA