HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11-17 Februarie 2019 pentru zodia Capricorn

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 11-17 Februarie 2019 pentru nativii din Capricorn

Veți beneficia de simț practic, energie, încredere în forțele propriii, predispoziție de a intra în relații de dragoste.

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Capricorn. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Capricorn previziuni 11-17 Februarie 2019

Vestea bună este că Marte ajunge din 15 Februarie în casa iubirii, a copiilor, a agresivității, oferindu-vă simț practic, energie, încredere în forțele propriii, predispoziție de a intra în relații de dragoste, iar acolo unde este cazul, să oficializeze relații și să aducă pe lume copii.

Între 11-14 Februarie, o să vă confruntați cu numeroase probleme ce vizează căminul, rudele, problemele de sănătate ale unor rude mai în vârstă. Dacă ați inițiat în ultimii 2-3 ani un proces, atunci în prima parte a săptămânii există șansa să aflați despre pronunțarea sentinței.Dacă doriți să revendicați un bun, o moștenire, vedem ca până la finele lui Februarie 2019 să demarați această procedură, totul se începe încă de Luni.

Pe partea sentimentală se observă dorința voastră de a accelera lucrurile, de a vă muta alături de cel drag, poate chiar de a părăsi țara pentru a merge să întâlniți pe cineva în afara granițelor.

Citeste si  HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 25 Februarie-3 Martie 2019 pentru zodia Fecioară

Partea bună este că Venus se apropie de Saturn, ceea ce ne indică faptul că veți face unele alegeri karmice în viața voastră. Dacă sunteți implicați în relații care nu vă mai aduc iubire, încredere, dragoste, atunci veți lua decizia să puneți punct, în timp ce nativii Capricorn ce sunt singuri pot să se îndrăgostească de persoane de sex opus, cu o diferență de vârstă de 4-8 ani.

Starea voastră interioară este de bucurie, de armonie, de împăcare cu voi, de aceea o să încercați să oferiți și celor din jur multe învățături.Profesional, vedem să fiți pe val, apar oportunități de a face bani, de a semna contracte noi, cel mai probabil între 14-16 Februarie.

Pe segmentul sănătate, în weekend vă recomandăm să fiți mai prudenți, deoarece există riscul de a consuma alimente ce pot să dăuneze tranzitului, stomacului.

Horoscop săptămânal 11-17 Februarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA