HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11-17 Februarie 2019 pentru zodia Pești

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 11-17 Februarie 2019 pentru nativii din Pești

Această săptămână aduce cea mai mare criză a vieții voastre. Banii între 13-15 Februarie vă pot conduce de la agonie la extaz.

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Pești. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Pești previziuni 11-17 Februarie 2019

Pentru voi, această săptămână aduce cea mai mare criză a vieții voastre. Banii între 13-15 Februarie vă pot conduce de la agonie la extaz, partea bună este că această situație nu se va mai relua prea curând, întrucât peste 84 de ani Uranus va mai ajunge în casa banilor.

Cei mai loviți de conjuncția Marte-Uranus sunt nativii care în ultimii 7-8 ani nu s-au preocupat de a găsi o modalitate de a face bani, pentru aceștia Universul acum dorește să transmită o lecție, să îi pună la treabă.Între 11-13 Februarie o să fiți preocupați de obținerea unor acte, avize, poate chiar veți începe unele demersuri pentru a intra în posesia unui bun.

Luna între 14-17 Februarie va fi pe casa iubirii, schimbându-vă starea de spirit, deoarece o să aveți parte de confesații din partea partenerului, o să vă simțiți apreciați, susținuți, încurajați.
Important este să spuneți ceea ce simțiți, să nu mai aveți rețineri, de frică să nu îl deranjați pe celălalt cu problemele voastre.

Citeste si  Calendarul evenimentelor - 24 februarie

Din 15 Februarie, Marte (planeta războiului, acțiunii) ajunge în Taur pentru următoarele 2 luni, timp în care vă va oferi energia necesară să puneți în practică un proiect, să vă pregătiți pentru un examen sau să vă pregătiți pentru finalizarea unei lucrări/unui proiect.

Partea mai puțin bună adusă de Marte în casa a III-a este manifestată de predispoziția de a avea accidente în trafic, de a fi sanționați din cauza neatenției.Pe weekend vedem să petreceți alături de cei dragi, să intrați în relațiii dacă sunteți singuri sau chiar să discutați serios cu partenerul despre trecerea la un alt nivel (oficializare, copil, afaceri).

Horoscop săptămânal 11-17 Februarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA