HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11-17 Februarie 2019 pentru zodia Vărsător

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 11-17 Februarie 2019 pentru nativii din Vărsător

Universul poate în această săptămână să vă complice viața, dacă ați desfășurat în ultimii ani activități ilegale, acum este riscul să fiți chemați în instanță.

 Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Vărsător. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Vărsător previziuni 11-17 Februarie 2019

Iubirea plutește în jurul vostru. O să faceți cadouri costisitoare partenerului cu ocazia zilei de 14 Februarie (poate chiar o excursie), deoarece sunteți de părere că în ultimele săptămâni a suportat multe faze din partea voastră.

Între 11-13 Februarie, Luna tranzitează casa investițiilor, bunurilor, tranzacțiilor costisitoare, ceea ce ne indică faptul că o să faceți rost de bani.Dacă sunteți în căutarea unei locuințe, șansele mai mari pentru a găsi ceva convenabil ca preț vor fi în weekend.

Uranus, guvernstorul vostru, se află în conjuncție la grad perfect cu Marte, pe casa studiilor, a contractelor, a examenelor, de aceea vă recomandăm dacă sunteți puși să semnați acte importante între 11-15 Februarie, să cereți părerea unui specialist, deoarece există risc de a plăti în următorii 7-8 ani de pe urma unei neînțelegeri/neatenții.

Citeste si  O delicatesă de gătit cel puțin o dată în viață – paste cu homar

Legătura cu frații, cu rudele apropiate poate să sufere de pe urma unei neînțelegeri, cel mai probabil de la bani va pleca totul, de aceea vă recomandăm să vă temperați, întrucât după 15 Februarie, Marte trece în Taur, oferind noi stări.

Universul poate în această săptămână să vă complice viața, dacă ați desfășurat în ultimii ani activități ilegale, acum este riscul să fiți chemați în instanță.În trafic, vă recomandăm să fiți foarte atenți, mai ales între 14-15 Februarie, riscul de a fi amendați, accidentați de alții este mare. Nu se observă probleme grave de sănătate în astfel de situații.

Horoscop săptămânal 11-17 Februarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

SURSA