Remediile anului pentru a atrage succesul în carieră și afaceri

Descoperiți care sunt cele mai bune remedii pentru anul 2019, pentru a vă bucura de succes profesional

Puteți utiliza elementele recomandate Feng Shui pentru a vă decora biroul și casa, dar mai ales pentru a atrage energiile pozitive în viața voastră. Pe parcursul anului 2019, folosiți unul sau mai mulți activatori pentru a vă spori succesul în carieră. Descoperiți acum activatorii Feng Shui recomandați de către specialiști

 Broasca norocoasă Feng Shui 

Broasca norocoasă Feng Shui este asociată cu succesul în afaceri și carieră. Trebuie așezată în partea de nord a biroului pentru a beneficia de influența sa pozitivă.

Pomul abundenței

Pomul abundenței cu pietre din ametist aduce oportunitatea unei promovări. Din vremuri străvechi, înțelepții chinezii au crezut că ametistul poate facilita relațiile profesionale cu superiorii. Se recomandă plasarea pomului abundenței în birou, pentru a echilibra energiile dintre colegi și lideri, dar și pentru a atrage promovarea la momentul potrivit.Monede chinezești

Purtați monede chinezești în portofel pentru a aduce norocul și prosperitatea în cariera voastră. Puteți să agățați o astfel de monedă și la telefon. Cel mai important lucru este să le purtați tot timpul cu voi, mai ales dacă lucrați în vânzări.

Citeste si  Știi ce te face mai puternic decât oricând în funcție de zodie?

Câini Fu

Setul de Câini Fu este remediul pentru persoanele ambițioase. Este ideal pentru cei care trec printr-o perioadă tensionată în carieră și doresc să obțină o poziție mai bună.Nu uitați să folosiți decorațiuni sau culori care să reflecte toate cele cinci elemente Feng Shui: lemn, foc, pământ, metal și apă.

SURSA