Previziuni pentru săptămâna 18-24 Februarie 2019. O săptămână absolut fabuloasă

Succes uriaș în carieră, totul merge ca pe roate, banii vin, iar cine va da, va primi însutit

Săptămâna cu numărul 8 din anul 2019 începe pe 18 februarie și se termină pe 24 februarie 2019. În această săptămână vom primi energie de la cifra 8. Cei care sunt născuți în zilele de 8, 17, 26 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 8.

 Să vedem ce semnificație au în numerologie acele numere norocoase care ne influențează în săptămâna 18-24 Februarie 2019, pentru a ne organiza mai bine.

Cifra 8 este una dintre cele mai folosite în perioada actuală, despre ea se știe că are o energie care atrage banii. Astfel, dacă suntem puțin atenți la ceea ce vedem în jurul nostru, vom observa la tot pasul tablouri, bijuterii cu semnul infinitului sau cu spirale ce ne amintesc de cifra 8 și de calitățile sale magice. Ca să nu mai amintim de faptul că deseori vedem prețuri care conțin cifra 8, însă numerologii ne avertizează că pe lângă bani, bogăție, fler în afaceri, noroc, cifra 8 are și o față întunecată, care ne poate atrage în situații neplăcute, ce se pot termina cu pierderi de bani. De ce oare? Pentru că cifra destinului 8 are o buclă care merge în sus și care este răspunzătoare de creșterea veniturilor, însă are și o buclă ce vine în jos, ceea ce simbolizează faptul că toată agoniseala ar putea să dispară într-o clipă dacă nu suntem atenți.

Citeste si  HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 25 Februarie-3 Martie 2019 pentru zodia Rac

Pentru a nu avea de-a face cu energia negativă a cifrei 8, ar fi bine să ne concentrăm atenția nu numai asupra afacerilor proprii, ci și să fim buni cu cei din jur. De aceea, în această săptămână, pe cei care vor dona bani sau vor face acte de caritate Universul îi va răsplăti însutit.

Copiii născuți în această săptămână vor beneficia pe parcursul vieții de energia pozitivă a cifrei 8, care le conferă responsabilitate, însă la o aspectare dizarmonică, cifra 8 îi poate face pe copii să aprecieze mai mult banii decât partea spirituală a vieții. Acum depinde și de restul cifrelor din data lor de naștere cum se va manifesta cifra 8 în viața lor.Cifra 8 are o energie care ne duce cu gândul la zodia Taur, iar punctele comune ar fi dorința de a avea un trai confortabil și îndestulat.

La capitolul dragoste, cifra 8 va amplifica romantismul, dorința de a ne exprima sentimentele, însă dialogul dintre partenerii de viață ar putea să ajungă la un punct critic, cel mai probabil din cauza modului de a gestiona banii puși la comun.

În afaceri, cifra 8 poate aduce beneficii: viziune, autoritate, perseverență, cu condiția să nu ne lăsăm duși de val, să nu ne lăcomim.

În ceea ce privește sănătatea, acum ar putea fi un bun prilej pentru a face schimbări sănătoase în alimentație, în caz contrar, s-ar putea să suferim din cauza unor crize acute de gastrită, balonare, îngrășare.

SURSA