10 decembrie Capricorn Trăsături și caracteristici tipice • Astrologie

by Horoscop Urania
10 decembrie Capricorn Trăsături și caracteristici tipice • Astrologie

Cine este un Capricorn din decembrie? Capricornii născuți în decembrie au de obicei cele mai stereotipe trăsături Capricorn. Ei simt o legătură puternică cu semnul lor.

Acești Capricorni sunt muncitori, structurați și serioși. Sunt incredibil de răbdători și de ajutor, chiar dacă comportamentul lor calm poate fi intimidant!

Decembrie Capricornii sunt toți născuți în primul decan al Capricornului. Saturn este conducătorul Capricornului și este, de asemenea, subconducătorul primului decan. Acești Capricorni simt influența totală a planetei.

Dacă vă gândiți la un Capricorn tipic, un Capricorn din decembrie va merge de obicei cu acea imagine. Sunt incredibil de muncitori și harnici, adesea până la punctul de a fi dependenti de muncă.

Acești Capricorni sunt, de asemenea, răbdători și maturi. Ei știu să își asume responsabilitatea și să muncească până când treaba este terminată. Sunt mai tradiționale și pot fi, de asemenea, incredibil de toci.

1. Harnic

Capricornul este un semn cunoscut pentru că este harnic, iar Capricornii din decembrie sunt unii dintre cei mai muncitori oameni pe care i-ai întâlnit vreodată.

Decembrie Capricornii sunt dispuși să muncească pentru ceea ce își doresc. Nu au nicio problemă să rămână până târziu la birou sau să facă muncă suplimentară pentru a-i ajuta și pe alții. Mulți dintre ei le place cu adevărat să lucreze, de asemenea.

Una dintre principalele diferențe pe care le veți vedea când vă uitați la un Capricorn din decembrie față de un Capricorn din ianuarie este că Capricornii din decembrie sunt mai probabil să fie dependenti de muncă. Ianuarie Capricornii încă muncesc din greu, dar se relaxează mai bine.

Decembrie Capricornii nu știu întotdeauna când să nu mai lucreze. Chiar dacă toate sarcinile zilei lor sunt gata, probabil că vor începe cu sarcinile din ziua următoare în loc să ia o pauză. Ei nu știu să spună nu când oamenii cer ajutor.

2. Structurat

Natura lor structurată poate fi o trăsătură pozitivă a Capricornului din decembrie. Programul unui Capricorn din decembrie este bine planificat și detaliat. Acest lucru îi ajută să fie mai punctuali și mai de încredere.

Capricornii din decembrie au de obicei personalități de tip A. Au nevoie de un nivel ridicat de structură și stabilitate în viața lor. Ei planifică totul până la minut și nu le place să se abată de la planurile lor.

Personalitățile lor structurate îi fac pe Capricornii din decembrie să pară foarte stabili și așezați împreună. Totul pare să fie întotdeauna la locul său în casele lor, iar programele lor ar putea fi împachetate, dar sunt îngrijite și organizate.

Capricornii structurați din decembrie au nevoie de obicei de reguli clare. Dacă le ceri să facă ceva, ei vor instrucțiuni clare și detaliate, astfel încât să știe exact cum vrei tu.

Când Capricornii din decembrie nu au structură, devin stresați și copleșiți. Nu se pot descurca întotdeauna să fie în preajma unor oameni imprevizibili și haotici.

3. Serios

Cum sunt Capricornii din decembrie? De obicei par foarte serioși. Deși au o latură distractivă, este mai probabil să o vezi pe cea serioasă dacă nu îi cunoști bine.

Capricornii serioși din decembrie sunt oameni fără sens. S-ar putea să râdă și să zâmbească uneori, dar nu o fac atât de ușor. Este mai probabil să aibă expresii faciale neutre și să nu le placă să se joace prea mult.

Natura lor serioasă îi intimidează uneori pe alții. Decembrie Capricornii par adesea distanți emoțional. Unii își confundă comportamentul serios și calm cu dezinteres sau furie.

Decembrie Capricornii sunt deosebit de serioși când vine vorba de cariera lor. Nu au timp să se încurce și nu sunt îngrijorați să se distreze la serviciu. Vor să-și ducă treaba la bun sfârșit!

Dacă vorbești cu un Capricorn serios din decembrie, ar putea părea plictisit, dar de obicei nu sunt. Nu sunt atât de expresivi, iar expresiile lor faciale grave sunt de obicei interpretate greșit.

4. Harnic

Personalitatea unui Capricorn din decembrie este incredibil de harnic. Ei nu doar muncesc din greu. Sunt atenți la munca pe care o fac și sunt atenți dacă fac sau nu lucrurile corect.

Decembrie Capricornii nu vor doar să finalizeze o sarcină. Ei vor să o facă corect! Sunt atenți, precauți și întotdeauna atenți la acțiunile lor. Ei vor cu seriozitate să urmeze tot ceea ce le promit altora.

Un Capricorn din decembrie nu este preocupat să-și termine munca cât mai repede posibil. Dacă au de îndeplinit o sarcină, o vor lucra cu atenție și sunt de acord să ia atât timp cât trebuie să o facă corect de prima dată.

Decembrie Capricornii nu vor să facă greșeli pentru că se grăbesc. Ei pot respecta termenele limită și nu vor trage ceva mai mult decât este necesar, dar nici nu vor să facă ceva de două ori pentru că nu au făcut-o corect prima dată.

5. Introvertit

Una dintre principalele diferențe dintre Capricornii din decembrie și Capricornii din ianuarie este că Capricornii din decembrie sunt mult mai introvertiți. Pot lucra bine cu ceilalți, dar au nevoie de timp singuri și trebuie să fie singuri pentru a se reîncărca.

Chiar dacă unui Capricorn din decembrie îi place să fie în preajma oamenilor uneori, ei au nevoie de timp pentru ei înșiși. Dacă ai un prieten sau partener Capricorn din decembrie, acesta va petrece timp cu tine, dar nu poate fi cu tine 24/7.

Capricornii introvertiți din decembrie devin copleșiți și epuizați de prea multă socializare. De cele mai multe ori, a-ți lua ceva timp pentru a fi singuri și a face lucrurile în mod independent îi va reîncărca, astfel încât să poată socializa mai târziu.

6. Pacient

A fi răbdător este o caracteristică comună a Capricornului din decembrie. Ei știu că succesul nu vine instantaneu și sunt mai mult decât dispuși să aștepte oricât de mult va dura pentru a obține ceea ce își doresc.

Ai putea crede că Capricornii din decembrie ar fi nerăbdători din cauza cât de structurați, punctuali și serioși sunt. Aceasta este totuși o concepție greșită comună. Decembrie Capricornii nu au nevoie de satisfacții instantanee. Ei știu că trebuie să aibă răbdare și să aștepte uneori.

Decembrie Capricornii nu au răbdare la nesfârșit și nu vor suporta lipsa de respect. Un Capricorn din decembrie va lucra cu răbdare pentru a-și atinge obiectivele, dar nu va avea răbdare pentru totdeauna cu cineva care întârzie în mod constant sau îi va sufla.

Dacă te întâlnești cu un Capricorn din decembrie, ei vor avea răbdare dacă durează ceva timp să se deschidă. Dacă te întâlnești cu adevărat în trafic sau ai o urgență, ei vor avea răbdare dacă nu ești 100% punctual.

7. Matură

Personalitatea Capricornului din decembrie tinde să fie foarte matură. Sunt responsabili, de încredere și capabili să-și regleze emoțiile și să gestioneze toate treburile și sarcinile pe care trebuie să le facă pe parcursul zilei.

Decembrie Capricornii sunt maturi în sensul că sunt buni să își țină pasul cu responsabilitățile. Ei știu că anumite lucruri trebuie făcute și se vor ocupa de treburi și alte necesități înainte de a face ceva distractiv.

Acești Capricorni sunt, de asemenea, maturi, deoarece sunt de obicei buni cu reglarea emoțională. Un Capricorn din decembrie nu va exploda de furie sau va izbucni brusc în lacrimi. Ei știu să-și gestioneze reacțiile emoționale, oricât de supărați ar fi.

Decembrie Capricornii par de obicei mult mai maturi în comparație cu semenii lor. Chiar și în copilărie, încep să-și asume responsabilități de adulți și, în general, par mai mari decât alții.

8. Tradițional

A fi mai tradițional este o trăsătură comună a Capricornului din decembrie. Totuși, acest lucru nu înseamnă același lucru pentru fiecare Capricorn.

Capricornul este un semn care prețuiește tradiția. Unii Capricorni le plac anumite lucruri așa cum sunt și au probleme cu privire la alte perspective sau să schimbe tradițiile pe care le prețuiesc.

Unii Capricorni din decembrie se concentrează pe tradițiile lor de familie. Le place să urmeze rețete specifice familiei și vor respecta tradițiile familiei lor cu privire la evenimente precum sărbători, nunți sau zile de naștere.

Alți Capricorni din decembrie ar putea avea valori tradiționale legate de rolurile de gen într-o relație. Dacă te întâlnești cu un Capricorn tradițional din decembrie, acesta poate fi ceva de care trebuie să navighezi cu el.

Decembrie Capricornii se pot bucura de dezvoltarea propriilor tradiții, totuși. Le place să creeze tradiții aniversare cu partenerii lor și să creeze noi tradiții pe care le pot urma în relația lor.

9. Contondent

Mulți Capricorni din decembrie sunt tociți. Stilul lor de comunicare este direct. Ei spun ce vor să spună și nu adaugă prea mult puf sau umplutură în conversațiile lor.
A fi prea direct poate fi o trăsătură negativă a Capricornului din decembrie. Decembrie Capricornii nu încearcă să rănească sentimentele oamenilor de cele mai multe ori, dar modul prea direct în care spun lucrurile poate fi nepoliticos și insensibil.

Un capricorn din decembrie poate părea nepăsător și crud uneori. Nu asta e intenția lor, totuși! Vor să fie clari, conciși și sinceri. Ei nu văd rostul învelirii cu zahăr sau să bată în jurul împingerii. Ei ajung la obiect.

Cel mai bun mod de a face față obscenității unui Capricorn din decembrie este să stabilești limite și să fii clar dacă nu-ți place ceva ce îți spun. Ei pot respecta limitele, dar mai întâi trebuie să știe ce sunt.

10. Pesimist

Dintre toate tipurile de Capricorni, Capricornii din decembrie sunt cei mai pesimiști. Ei încearcă să fie realiști și să își gestioneze așteptările, ceea ce uneori îi determină să meargă prea departe în gândirea negativă.

Un Capricorn din decembrie este mult mai probabil să se gândească la tot ce ar putea merge prost într-o situație decât să privească partea bună și să se concentreze pe aspectele pozitive. Unii dintre ei presupun că ceva va merge prost, așa că au întotdeauna mai multe planuri de rezervă.

Deși poate fi benefic să aveți planuri de rezervă, iar realismul nu este întotdeauna o problemă, pesimismul poate fi! Unii Capricorni din decembrie sunt prea pesimiști. Ei pot deveni depresivi pentru că se așteaptă cu adevărat ca lucrurile să meargă prost tot timpul.

Capricornii pesimiști din decembrie doboară adesea și pe alții. Viziunea lor sumbră asupra vieții îi freacă pe ceilalți în mod greșit și îi poate îndepărta pe oameni de ei.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.