10 trăsături negative ale Fecioarei • Astrologie

by Horoscop Urania
10 trăsături negative ale Fecioarei • Astrologie

Trăsăturile negative ale Fecioarei pot diminua atributele pozitive ale persoanelor născute sub acest semn. Fecioarele pot fi oameni complicati.

Au puține obiceiuri proaste, dar numeroase ciudații de personalitate care le subminează relațiile.

Fecioarele pot părea partenerii ideali. Sunt grijulii, îngrijitori și loiali. Dar au numeroase trăsături negative.

Fecioarele sunt perpetuu îndepărtate și par să nu se încălzească niciodată, chiar și în dragoste. Sunt critici față de ceilalți și pot judeca.

Fecioarele încearcă să-i ajute pe oamenii la care țin, dar intervenția lor în viața ta poate deveni dominatoare. Aceștia se comportă ca niște cunoscuți care pot fi șoferi.

1. Sunt îndepărtați

Fecioarele sunt îndepărtate emoțional de ceilalți, ceea ce poate fi unul dintre cele mai frustrante aspecte ale unei relații cu o Fecioară. Persoanele nascute sub acest semn pot fi detasate si par reci.

O poți face pe Fecioara să deschidă despre sentimentele lor, dar acest lucru funcționează rar. Fecioarele păstrează distanța pentru a menține controlul în relații. Ei evită să fie vulnerabili în dragoste.

Ei pot fi distante, iar Fecioara se distanteaza de ceilalti pentru a mentine obiectivitatea. Cu toate acestea, natura lor stoică le poate submina relațiile. Oamenii vor să vadă Fecioara arătând afecțiune și dragoste, dar oamenii Fecioare arată că te iubesc în moduri practice.

Oamenii Fecioare nu se implică în relații. Îi țin pe alții la distanță de braț. Fecioarele pot fi raționale și luptă pentru obiectivitate în detrimentul emoțiilor. Natura lor îndepărtată îi poate lăsa pe partenerii lor să se simtă nemulțumiți în relații.

Una dintre calitățile negative ale unui bărbat Fecioară este natura sa îndepărtată. Bărbații și femeile Fecioare acționează mai presus de ceilalți, deoarece se concentrează pe raționalitate și intelect.

2. Ei critică

Un alt aspect negativ al personalității Fecioarei este natura lor critică. Ei judecă și aleg ideile și planurile altora pentru a găsi vina. Fecioarele fac asta pentru a încerca să-ți îmbunătățească șansele de succes.

Dar pe dinafară, Fecioara nu este niciodată fericită cu ceea ce face cineva. Fecioarele dau impresia că sunt aspre și judecăți. Ei par critici față de toate eforturile tale.

Fecioarele încearcă să te ajute să eviți dezastrul și să rezolvi problemele. Dar ei nu au o manieră la noptiere. Natura lor abruptă și tendințele critice îi fac să pară eliști și condescendenți.

În cel mai bun caz, o Fecioară critică îi poate înstrăina pe ceilalți dând sfaturi nesolicitate. Fecioarele încearcă să ajute, dar îi pot opri pe oameni criticându-i constant. Sunt persoane ocupate care nu își dau seama că ajutorul lor este uneori dăunător.

Dintre trăsăturile negative ale relației Fecioarei, natura lor critică poate fi copleșitoare. Ei sabotează relațiile fiind prea duri și găsind vina în mod constant.

Trăsăturile pozitive și negative ale Fecioarei trebuie să se anuleze reciproc, altfel cineva născut sub acest semn nu va găsi fericirea într-o relație. Când o Fecioară devine conștientă de atributele sale negative, ea poate minimiza daunele.

3. Sunt perfecționiști

Fecioarele sunt renumite pentru că sunt perfecționiste. Se țin pe ei înșiși și pe alții la standarde nerezonabil de înalte. Fecioarele sunt neliniștite și dornice să se îmbunătățească pe sine și pe ceilalți.

Pot fi anxioși și îngrijorați pentru că vor ca totul să fie perfect. Ei se simt nesiguri atunci când nu-și găsesc drumul. Fecioarele pot fi perfecționiste și îi pot îndepărta pe ceilalți.

Fecioarelor le pasă să-i ajute pe ceilalți să-și găsească securitatea și fericirea. Dar abordarea lor este adesea copleșitoare. Ei nu laudă și recunoaște efortul tău.

În loc să te felicite pentru munca bine făcută, Fecioara va sublinia că tot efortul tău este încă imperfect. Tendința lor de a se concentra pe negativ devine demoralizatoare pentru cei mai apropiați.

Dintre trăsăturile pozitive și negative ale personalităților Fecioare, perfecționismul este o sabie cu două tăișuri. Pot avea succes datorită standardelor lor înalte. Dar excepționalismul lor poate submina relațiile.

4. Ei judecă

Fecioarele își folosesc talentul analitic pentru a rezolva probleme și pentru a evita necazurile. Sunt în permanență în căutarea obstacolelor de evitat sau de depășit. Dar vigilența Fecioarei se poate întoarce înapoi.

Fecioara poate judeca și adesea îi îndepărtează pe oameni, deoarece găsesc în mod constant greșelile tale și ale ideilor tale. Fecioarele cred că îi ajută pe alții, dar natura lor de judecată este alienantă.

Fecioarele nu se rețin atunci când au o părere sau un sfat. Ei își oferă voluntar judecățile fără a lua în considerare ce simt alții. Oamenii născuți sub acest semn pot fi duri, dar cred că sunt sinceri.

Una dintre trăsăturile negative ale unei femei Fecioare este obsesia ei pentru sănătate și fitness. Poate judeca oamenii care nu se potrivesc idealului ei de sănătate. Trăsăturile negative ale Fecioarei Leu sunt comportamentul lor critic și elitist.

Oamenii născuți pe acest cusp sunt stăpâni. Ei își proiectează idealurile asupra celorlalți și pot fi mai pretențioși decât alte Fecioare.

5. Sunt intruzivi

Fecioarele sunt intruzive, deși nu intenționează să stea. Ei cred că sunt de ajutor. Fecioarele te întreabă și încearcă să ajungă la miezul problemelor cu care te confrunți.

Ei intenționează să fie de ajutor și să vă îndrume în rezolvarea problemelor. Dar Fecioarele par a fi intruzive. Sunt conștienți de sănătate și discută adesea despre dieta, obiceiurile și stilul de viață.

Fecioarele pot fi neglijente în privința subiectelor private. Ei nu devin emoționați în legătură cu problemele de sănătate și confidențialitate și presupun că alții nu o fac la fel de bine. Fecioarele pot spune lucruri care îi supără pe alții pentru că nu iau în considerare insecuritățile tale emoționale.

Chiar și un semn diferit cu trăsăturile negative ale Fecioarei în creștere poate fi arogant. Oamenii cu Fecioara ca semn în creștere pot fi prea analitici și par năzdrăvaniți și judecători.

6. Sunt lipsiți de emoție

Fecioarele nu sunt armonizate emoțional. Ei își ignoră sentimentele și pot fi mai degrabă raționali și obiectivi decât sentimentali. Ei nu urmează intuiția sau instinctele emoționale.

Fecioarele sunt distanțate și detașate. Ei încearcă să găsească răspunsuri raționale la problemele lor. Nu sunt motivați de dorințe subconștiente ca multe alte semne.

Fecioarele pot fi de ajutor pentru că nu lasă sentimentele să le stea în calea deciziilor. Dar Fecioarele în relații îi frustrează pe ceilalți pentru că nu vorbesc despre dragostea lor pentru tine.

Fecioarele par insensibile pentru că rămân cu raționalitate mai degrabă decât să dea credibilitate sentimentelor lor. Fecioarele își înăbușă sentimentele și îi lasă pe ceilalți să ghicească unde se află.

Trăsăturile negative ale Fecioarei Luna le amplifică natura stoică. Sunt detașați și disprețuitori. Relațiile cu oamenii născuți sub acest semn pot fi provocatoare, deoarece nu se conectează cu tine la un nivel mai profund.

7. Le lipsește imaginația

Fecioarele sunt pline de resurse și practice, dar sunt departe de a fi imaginative. Ei iau lucrurile la valoarea nominală. Când Fecioara are o problemă, se bazează pe soluții raționale și se uită mai degrabă la trecut decât la inovație.

Fecioarele nu vor să vizualizeze noi posibilități. Ei țin de metodele încercate și adevărate de rezolvare a problemelor. Dar Fecioarele pot minimiza și creativitatea și imaginația.

Ei rămân blocați când soluțiile lor nu funcționează. Fecioarele repetă aceleași rutine chiar și atunci când creativitatea le poate ajuta să avanseze. Sunt perfecționiști, dar sunt aversivi față de riscuri.

Trăsăturile negative ale cuspidei Fecioarei Balanță pot fi un paradox. Oamenii născuți pe acest cusp pot fi mai creativi, dar nehotărâți. Își înăbușă imaginația și le discreditează interesele artistice.

8. Sunt disprețuitori

Oamenii Fecioare pot fi stabili și rareori intră în panică. Personalitatea lor stabilă și întemeiată poate fi benefică. Dar pot fi și disprețuitori. Fecioarele nu se hrănesc cu probleme emoționale.

Când ești rănit, Fecioara nu știe să te consoleze. Ei încearcă să analizeze și să rezolve problemele pentru tine, dar sunt incompetenți când vine vorba de a asculta și de a păstra spațiu pentru rănile tale.

Fecioarele sunt disprețuitoare dacă nu văd o modalitate de a te ajuta. Ei te pot învinovăți pentru problemele tale sau îți pot spune că reacționezi exagerat. Fecioarele nu îți validează emoțiile pentru că nu sunt în contact cu ale lor.

Fecioarele îți anulează preocupările și pot părea nepăsătoare. Fecioarele în relații îți reduc la minimum temerile și nevoile. Ei nu înțeleg scopul gesturilor romantice menite să-i facă pe oameni să se simtă în siguranță într-un parteneriat.

9. Ei se plâng

Fecioara nu este cel mai cinic semn zodiacal, dar persoanele nascute sub aceasta zodie pot fi predispuse la plangere. Una dintre cele mai rele tendințe ale lor este să sublinieze totul în neregulă cu lumea.

Deși Fecioarele nu se plâng fără a oferi soluții, ele îți pot doborî buna dispoziție pentru că găsesc lucruri de care să se plângă. Fecioarele au o listă lungă de nemulțumiri.

Ei se așteaptă ca alții să le asume sfatul și să-și remedieze numeroasele probleme. Fecioarele se plâng că casa este dezordonată atunci când este curată. Ei sunt adesea anxioși și nu se potolesc ușor.

10. Sunt insensibili

Fecioarele par insensibile pentru că nu acordă atenție sentimentelor tale. Ei rămân cu argumente raționale atunci când alții doresc o conexiune emoțională. Persoanele născute sub acest semn nu se potrivesc cu sentimentele tale.

Par insensibili pentru a avea opinii obiective și pentru a fi surzi de ton. Fecioarele te pot critica sau evidenția defecte fără a lua în considerare cum te simți. Adesea au un timp prost și vă spun ce au în gând fără să țină cont de context.

Fecioarele sunt orientate spre detalii, dar deseori ratează indicii subtile. Ei par insensibili pentru a avea un ton de fapt și livrare atunci când compasiunea este justificată. Ele pot fi mai degrabă tranzacționale decât empatice.

Dintre aceste atribute negative ale Fecioarei, bărbații sunt adesea văzuți ca insensibili. Pot fi autoritari și siguri de sine și pot acționa condescendent. Ei trec cu vederea factori importanți care i-ar face pe alții să se simtă confortabil.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.