10 trăsături negative ale femeii Scorpion • Astrologie

by Horoscop Urania
10 trăsături negative ale femeii Scorpion • Astrologie

Trăsăturile negative ale unei femei Scorpion îi conferă o reputație proastă. Dar odată ce ajungi să o cunoști, femeile Scorpion au mai multe atribute pozitive.

Înțelegerea celor mai rele calități ale ei te ajută să navighezi în personalitatea ei complicată. Femeile Scorpion pot fi o provocare.

Femeile Scorpion au multe trăsături admirabile. Sunt loiali, intuitivi și sensibili. Femeile născute sub acest semn sunt seducătoare și protectoare. Dar au o latură întunecată.

Treceți linia cu o femeie Scorpion și veți afla că nu trebuie să vă băgați cu ea. Ea poate fi geloasă, răzbunătoare și resentită.

Femeile Scorpion pot fi obsesive și pot avea personalități care creează dependență. Ei merg la extreme și pot fi pasiv-agresivi. Trebuie să înțelegi partea ei de umbră.

1. Este pasiv-agresivă

Femeile Scorpion pot fi observatoare. Ea se uită în liniște și își calculează următoarele mișcări. Pentru o femeie Scorpion, viața este un joc de șah. Poate fi răbdătoare și tăcută atunci când este supărată, dar așteaptă adesea să se răzbune.

Femeile Scorpion sunt pasiv-agresive. Pot fi amabili și plini de compasiune, dar au limite solide. O femeie Scorpion care se simte rănită încearcă să se descurce.

Ea poate fi furișă, dar trece linia, iar o femeie Scorpion vă anunță inevitabil. Ea nu se repezi momentan. O femeie Scorpion care este supărată pe tine găsește cel mai bun mod de a se compensa. Ea se străduiește să ajungă la tine atacându-ți punctele slabe.

Printre trăsăturile pozitive și negative ale unei femei Scorpion se numără tendința ei de a fi pasiv-agresivă. Tiparul ei de a-și ascunde resentimentele și de a ți-o face în mod subțire îi poate amenința relațiile.

Pentru un bărbat Capricorn și o femeie Scorpion, trăsăturile negative includ renunțarea la indicii subtile pentru a-i face partenerului să știe că este supărat. O relație între aceste două semne poate este plină de conflict.

2. Gelozia

O femeie Scorpion poate fi geloasă. Natura ei posesivă o face dificilă în relații. Ea își sabotează adesea relațiile fără a intenționa. Femeile Scorpion sunt renumite pentru că sunt geloase.

Ea poate fi geloasă chiar și atunci când ești loial. Femeile Scorpion sunt cunoscute pentru că sunt nesigure. Partea lor geloasă se declanșează cu ușurință și adesea te întrebă când ajungi acasă târziu.

Dacă vrei să păstrezi o femeie Scorpion fericită, învață să o liniștești. Ea poate fi geloasă și are nevoie de mementouri ale intențiilor tale. Construiește încrederea unei femei Scorpion, iar ea își ține gelozia în frâu.

Dintre trăsăturile negative ale unei fete Scorpion, senzația ei de gelozie este cea mai dificilă de tratat. Ea poate alege lupte cu tine pentru a face un punct și te testează acuzându-te că trișezi.

Unul dintre faptele înfricoșătoare despre o femeie Scorpion implică lungimile pe care le face chiar și atunci când este geloasă. O femeie Scorpion poate fi convinsă că ești infidelă și nu îți va asculta explicațiile.

Un Soare Scorpion, trăsăturile rele ale femeii Scorpion Moon sunt accentuate pentru că este mai intens geloasă. Este intuitivă, dar simțurile ei pot fi distorsionate de nesiguranțe.

3. Ea este obsesivă

Femeile Scorpion sunt obsesive în dragoste. Au personalități intense și merg la extreme. S-ar putea să te simți flatat de devotamentul și atenția ei nedivizată atunci când o femeie Scorpion este îndrăgostită de tine.

Cu toate acestea, personalitatea ei concentrată îi poate face pe unii oameni să se simtă inconfortabil. Femeile Scorpion pot fi obsedate atunci când sunt îndrăgostite. Ei sunt obsedați de interesele lor amoroase și de hobby-urile lor.

Femeile Scorpion par adesea să aibă o minte unică. Concentrarea lor intensă asupra ta poate deveni copleșitoare. Una dintre trăsăturile negative ale unei femei Scorpion este tendința ei de a se fixa pe oamenii la care ține.

Atenția ei poate trece de la a fi hrănitoare la copleșitoare. Femeile Scorpion sunt consumate de interesele lor amoroase și pot deveni sufocante în relații.

Trăsăturile pozitive și negative ale unui Scorpion sunt evidente. Ei pot fi atenți și îndrăgostiți de tine. Cu toate acestea, femeile Scorpion merg prea departe și te urmăresc în mod persistent pentru că devin obsedate.

4. Meschinărie

Deși femeile Scorpion pot fi serioase și mature, ele au un caracter meschin. S-ar putea să vezi partea meschină a unei femei Scorpion atunci când se simte jignită. Ea nu va renunța la o ceartă.

O femeie Scorpion se poate apleca la cote surprinzătoare pentru a se compensa. Ea merge la extreme pentru a-și demonstra punctul de vedere. Femeile Scorpion nu se odihnesc niciodată până când nu au ultimul cuvânt.

Dorința lor de a obține ultimul cuvânt îi face să recurgă la tactici pe care ați putea crede că sunt sub ei. Dar femeile Scorpion pot fi meschine atunci când sunt încrucișate. Dacă supărați o femeie Scorpion, ea o ia personal.

Femeile Scorpion pot lua drumul superior atunci când sunt bine dispuse. Ei nu irosesc energie dacă nu au nevoie să salveze fața. Dar dacă o femeie Scorpion simte că ego-ul ei este atacat, poate deveni meschină pentru a se compensa.

Pe baza aspectului unei femei Scorpion, nu ai ști că are potențialul de a fi prins în probleme mărunte. Par profesioniști și în control. Femeile Scorpion te pot surprinde cu potențialul lor de a scădea.

Dintre trăsăturile negative ale unei femele Scorpion, potențialul ei de meschinărie poate fi cea mai mare ocolire. Nu poți face o femeie Scorpion să-și recunoască comportamentul meschin, ea încearcă să te lumineze cu gaz.

5. Ea este dramatică

Femeile Scorpion știu cum să-ți atragă atenția. Ele pot fi fascinante și pot avea personalități dramatice. Cu toate acestea, înclinația lor pentru teatru poate merge prea departe. Una dintre trăsăturile negative ale unei femei Scorpion este tendința ei de a exagera.

Ea își poate reda povestea și vă poate captiva sau își poate folosi darurile dramatice pentru a vă pune într-o călătorie a vinovăției. O femeie Scorpion poate ajunge la extreme. Ea poate deturna o conversație.

Femeile Scorpion se pun în lumina reflectoarelor jucându-vă inteligent sentimentele. Are sentimente profunde și își proiectează emoțiile prin natura ei teatrală.

Latura dramatică a unei femei Scorpion poate fi distractivă. Dar tendința ei de a trece peste bord te poate copleși. Când este supărată pe tine, o femeie Scorpion poate face un munte dintr-o cârtiță.

Pentru o femeie Scorpion, trăsăturile negative pot fi, de asemenea, atuuri, în funcție de circumstanțe. Femeile Scorpion pot fi distractive și amuzante, dar și latura lor dramatică poate semăna discordie.

6. Manipulativ

Femeile Scorpion sunt pricepute din punct de vedere emoțional. Sunt în ton cu subconștientul tău și pot fi empatici și plini de compasiune. Cu toate acestea, una dintre calitățile negative ale unei femei Scorpion este potențialul ei de a fi manipulatoare.

Femeile Scorpion știu ce butoane să apese. Își pot folosi talentele de manipulare pentru a vă încuraja sau pentru a vă spori încrederea. Cu toate acestea, femeile Scorpion își pot folosi și abilitățile empatice pentru a profita de temerile tale.

Când o femeie Scorpion este supărată pe tine, ea exploatează nesiguranța ta. Ea poate spune dintr-o conversație cu tine de ceea ce îți dorești și de ce te temi. Ei vă cunosc vulnerabilitatea și folosesc această înțelegere pentru răzbunare și câștig personal.

Caracteristicile negative ale Scorpionului pentru femele par să depășească alte semne. Femeile Scorpion sunt complexe, dar pot fi iubitoare. Ea te poate manipula dacă nu are încredere în relația ta.

7. Controlul

Femeile Scorpion controlează. Ei tânjesc putere și statut. Femeile Scorpion caută autoritate. Sunt incomozi cu surprize și trebuie să fie responsabili pentru a se simți în siguranță.

Femeile Scorpion pot fi manipulatoare, deoarece controlează relațiile. Ei încearcă modalități ascunse de a prelua controlul în relații. Când acest lucru nu funcționează, ei pot fi mai aserți.

Femeile Scorpion nu colaborează ușor cu ceilalți. Pot părea a fi jucători de echipă, dar în adâncul lor vor să dea toate loviturile. Ei încearcă să folosească tactici discrete pentru a prelua controlul.

Dintre obiceiurile proaste ale unei femei Scorpion, natura ei de control este cea mai toxică. Ea nu este deschisă să împărtășească puterea, deși acționează inspirator. Ea trebuie să aibă întotdeauna ultimul cuvânt.

8. Suspiciune

O altă trăsătură negativă a unei femei Scorpion cu care trebuie să înveți să te lupți este suspiciunea ei naturală. Este critică și pune la îndoială acțiunile tale. S-ar putea să te simți frustrat de o femeie Scorpion atunci când te interoghează.

Femeile Scorpion sunt suspicioase și nu iau nimic la valoarea nominală. S-ar putea să aibă încredere treptat în interesele lor amoroase, dar femeile Scorpion nu-și lasă garda jos.

Ei rămân suspicioși și defensivi până în timpul relațiilor lor. Poți să-i spui unei femei Scorpion că o iubești, dar ea încă îți pune la îndoială motivațiile. Femeile Scorpion sabotează adesea relațiile din acest motiv.

Sunt suspicioși în ceea ce privește motivațiile tale și se întreabă de ce vii acasă târziu. Vor să știe cu cine vorbești la telefon. Femeile Scorpion parcurg rețelele de socializare și întreabă despre femeile care reacționează la postările tale.

9. Neîncredere

Femeile Scorpion sunt cunoscute pentru neîncredere. Nu se deschid ușor. Femeile Scorpion pot fi păzite. Deși sunt empatici, ei sunt, de asemenea, reticenți în a oferi altora beneficiul îndoielii.

Femeile Scorpion nu sunt deschise. Pot fi prietenoși și carismatici, dar nu sunt naivi. Femeile Scorpion se tem de a fi mințite și abandonate. Ei tânjesc la securitate.

Evită să iei o femeie Scorpion personal atunci când acţionează defensiv în jurul tău. Femeile Scorpion nu au ușor încredere în ceilalți. Probabil că nu își lasă garda jos până nu te cunoaște.

S-ar putea să devii frustrat din cauza personalității neîncrezătoare a unei femei Scorpion. Ea poate fi exigentă și caută dovezi ale intențiilor tale. Trebuie să te dovedesci unei femei Scorpion.

10. Autosabotaj

Femeile Scorpion sunt renumite pentru tendințele lor de a se autosabota. Ei subminează relațiile și au un obicei prost de a îndepărta oamenii pentru a evita să fie vulnerabili.

O femeie Scorpion poate fi un partener plin de satisfacții, dar primele faze ale relației vor fi o plimbare cu montagne russe. O femeie Scorpion te pune printr-o serie de schimbări de dispoziție și acuzații.

Ea poate fi iubitoare și atentă, dar tinde să scoată la iveală ce este mai rău în ceilalți. Ei te testează și îți apasă butoanele pentru a vedea dacă poți rezista frământărilor pe care le aduc relațiilor.

Femeile Scorpion sunt cunoscute pentru sabotarea relațiilor evitând responsabilitatea. La ani de la încheierea unei relații, o femeie Scorpion își poate da seama că a greșit. Ea nu admite niciodată că a făcut o greșeală.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.