13 august Zodiac, personalitate, horoscop și multe altele • Astrologie

by Horoscop Urania
13 august Zodiac, personalitate, horoscop și multe altele • Astrologie

Ce semn este 13 august? Persoanele născute în această zi sunt lei. Ei sunt născuți în al treilea decan al Leului.

Acești Lei sunt energici și concentrați. Întotdeauna iau inițiativa atunci când își doresc ceva și sunt dispuși să muncească din greu pentru lucrurile pe care și le doresc.

Soarele conduce Leul, iar cel de-al treilea decan îl are pe Marte ca subconducător. Al treilea decan Leii tind să fie mai asertivi și mai orientați spre acțiune decât alți Lei.

Acești Lei tind să aibă credințe și valori puternice. Sunt asertivi și vor apărea pentru ceea ce cred. Dacă ei cred vreodată că altcineva este nedrept sau nedrept, îi vor chema și vor încerca să îndrepte lucrurile.

Leii născuți pe 13 august se luptă adesea cu ego-ul lor. Ei cred întotdeauna că au dreptate, chiar și atunci când nu au dreptate și pot recurge la metode necinstite de a-și dovedi punctul de vedere.

13 august Info

Data 13 august
Semn Leu ♌︎
Simbol Leu
Element Foc
Calitate Fix
Rigla Soare
Puncte forte Energic, asertiv, pasional
Puncte slabe Necinstit, ego imens, exigent
Semnul opus Vărsător ♒︎
Cea mai buna potrivire Berbec, Balanță, Vărsător
Cel mai prost meci Fecioară, Capricorn, Taur
Piatra de nastere Peridot, Spinel, Sardonix
Cărți de naștere de tarot Împărăteasa, Lumea
Numărul de înger 3
Animale spirituale Măricul, Macaw, Păun

Horoscop

Horoscopul 13 august poate părea extrem de agresiv și plin de energie masculină, dar Leii născuți în această zi sunt și ei în contact cu laturile lor feminine. Trebuie doar să învețe cum să fie confortabil să-l exprime!

Acești Lei tind să fie pasionați de dreptate și să-i apere pe ceilalți. Uneori, acest lucru vine dintr-un loc al ego-ului și care trebuie să pară puternic. Cu toate acestea, vine și dintr-un loc al iubirii și al compasiunii.

Leii născuți în această zi sunt orientați spre acțiune. Ei nu vor sta pe loc și vor lăsa ceva ce cred că este greșit să continue să se întâmple. Dacă cineva se încurcă cu o persoană dragă, va fi primul care va interveni și va oferi ajutor.

Acești Lei trebuie de obicei să învețe cum să-și dea drumul ego-ului. Ei nu trebuie să aibă întotdeauna dreptate și nici nu trebuie să fie întotdeauna cei mai buni sau cei mai puternici. Trebuie să învețe că latura lor moale nu este slabă!

Scop

Scopul unui Leu de 13 august este de a-și exprima latura feminină. Sunt în contact cu ea, dar adesea preferă să o ignore. Ei trebuie să învețe să-și exprime latura blândă și blândă și să nu mai încerce atât de mult să fie „puternici”.

Acești Lei se simt uneori fără direcție în viață, așa că celălalt scop al lor este să găsească calea pe care ar trebui să o urmeze.

Calea corectă va varia de la o persoană la alta, dar ei o vor putea găsi dacă își pot renunța la ego și vor permite altora să-i ghideze.

Acești Lei vor realiza mult mai mult atunci când învață să se bazeze pe alții. Ei nu pot face totul singuri și nu pot fi întotdeauna cei care intervin pentru a lupta în bătăliile celorlalți.

Trăsături pozitive

Personalitatea din 13 august este energică și plină de inițiativă. Acești Lei sunt pasionați de lucrurile la care le pasă.

A fi încrezător și afectuos sunt câteva caracteristici pozitive ale Leului pe care aceștia le posedă.

Pot fi incredibil de calzi și iubitor față de oamenii la care țin, mai ales atunci când sunt dispuși să fie tandri și vulnerabili.

Acești Lei știu să-și apere părerile și alți oameni. Ei nu vor sta pe spate și nu vor lăsa pe altcineva să fie hărțuit sau abuzat. Ei îi vor apărea.

Leii născuți în această zi sunt grozavi în a merge mai departe și a munci din greu. Ei nu lasă nimic să stea în cale să obțină ceea ce își doresc.

Trăsături negative

Un ego necontrolat este o caracteristică negativă a Leului pe care aceștia le posedă. Ei nu știu întotdeauna diferența dintre a fi încrezători și aserți și a fi egocentrici și agresivi.

Acești Lei au o dorință puternică de a avea dreptate în orice moment. Ei nu sunt mai presus de a minți sau de a manipula faptele pentru a-și dovedi punctul de vedere. Acest lucru le poate oferi reputația de a fi necinstiți dacă sunt prinși prea des într-o minciună.

Nici leii născuți în această zi nu știu când să-i lase pe alții în pace și să-i lase să ducă propriile bătălii. Nu toată lumea caută un cavaler alb care să intervină și să se ocupe de lucrurile pentru ei.

Compatibilitate

Cel mai bun meci pentru Leii născuți în această zi este Vărsătorul. Vărsătorul inovator și umanitar este o potrivire excelentă pentru acești Lei conștienți din punct de vedere social.

Varsatorii sunt creativi si intelectuali. Pot să-l țină pe Leul pe degete și sunt, de asemenea, capabili să se ridice singuri.

Nu-l vor lăsa pe Leo să-și ducă bătăliile pentru ei. În schimb, îi vor arăta Leului că alți oameni sunt perfect capabili să fie independenți și să se bazeze pe sine.

Berbecul și Balanța sunt, de asemenea, potriviri excelente pentru Leu. Berbecul este la fel, dacă nu mai asertiv ca Leul.

Acești doi pot face multe împreună, iar Berbecul poate ține egoul lui Leu în frâu. Balanța îi poate arăta Leului cum să aibă un pic mai mult echilibru în viața lor.

Cel mai prost meci pentru Leu este Fecioara, Capricornul sau Taurul. Deși Leul ar putea învăța ceva din aceste semne, ei nu vor suporta natura prea agresivă și nesăbuită a lui Leu.

Comunicare

Stilul de comunicare al lui Leu este direct și asertiv. Dacă acești Lei au ceva de spus, nu se vor abține!

Leii născuți în această zi nu au nicio problemă să își spună părerea. Dacă cred că cineva greșește, îi vor anunța imediat. Uneori par argumentative, chiar și atunci când au intenții bune.

Acești Lei sunt energici, ceea ce se manifestă și în vorbirea lor. Au tendința să vorbească repede și pot divaga ore întregi când vorbesc despre ceva care îi pasionează.

Onestitatea este ceva cu care se luptă acești Lei. Dacă vor să câștige o ceartă, ei pot minți, vorbesc pe jumătate de adevăr sau pot lăsa deoparte informații vitale pentru a părea că au avantajul.

Atracţie

Când acești Lei au un ego necontrolat, pot fi puțin prea pretențioși în ceea ce privește oamenii de care sunt atrași.

Acești Lei caută „pachetul total”. Vor pe cineva frumos, inteligent, amuzant și ambițios. De asemenea, vor pe cineva care să-i sprijine și să le acorde atenția pe care o caută.

Pe măsură ce acești Lei se maturizează, ei pot realiza că unele dintre așteptările lor sunt nerealiste. Nimeni nu este perfect și nu ar trebui să se aștepte ca nimeni să fie!

Întâlnire

Uneori le poate fi dificil pentru acești Lei să găsească o întâlnire. Dacă sunt prea pretențioși, nu vor putea găsi pe cineva suficient de bun să se întâlnească cu ei. Dacă se luptă în mod constant sau se ceartă cu alții, alții nu vor dori să se întâlnească cu ei.

Când acești lei merg la întâlniri, de obicei le place să fie activi. Mersul într-o drumeție, o plimbare pe plajă, dansul într-un club sau orice altceva care este activ fizic îi va mulțumi.

Acești lei se pot bucura, de asemenea, să se răsfețe și să meargă la restaurante fine. Le place să se arate, așa că s-ar putea să iasă din greu dacă plănuiesc întâlnirea.

Dragoste

Limbajul iubirii lui Leu este dăruirea de cadouri. Leii născuți în această zi tind să fie conștienți din punct de vedere social și orientați spre ușurarea vieții altor oameni, astfel încât ei își pot exprima dragostea prin acte de serviciu.

Acești Lei sunt pasionați și doresc cu adevărat să aibă grijă de oamenii pe care îi iubesc. Totuși, uneori pot trece puțin peste bord. Ei trebuie să învețe să demonstreze că le pasă fără a lua independența nimănui.

Acești Lei apreciază de obicei să primească cadouri în schimb, dar atenția este ceea ce își doresc cu adevărat. Le place să primească dragoste prin complimente, timp de calitate și orice altceva care schimbă atenția asupra lor.

Relaţie

Mulți dintre acești Lei au o serie de relații de scurtă durată, mai ales când sunt mai tineri și mai puțin maturi. De obicei, au nevoie să lucreze la ego-ul și natura exigentă pentru a avea o relație de succes pe termen lung.

Dacă acești Lei sunt într-o relație cu cineva care este pasiv, vor trece peste ei. Ar putea crede că îi susțin sau îi ajută, dar probabil că vor trece peste bord.

Acești Lei pot fi parteneri caldi și afectuoși. Când sunt la cel mai bun moment, vor ști să-și susțină partenerul doar atunci când partenerul lor dorește. Ei au potențialul de a fi parteneri excelenți odată ce se maturizează.

Căsătorie

Când acești Lei iubesc pe cineva, vor să o arate lumii! Să aibă o nuntă grandioasă și să se angajeze public față de partenerul lor este ceva ce doresc să facă.

Totuși, acești Lei le-ar putea dura ceva timp să găsească pe cineva cu care să se stabilească. De obicei, trebuie să eșueze la câteva relații pentru a afla ce vor de fapt de la un partener și cum să-l trateze bine pe acel partener.

Când vor fi căsătoriți, acești Lei vor fi soți loiali și iubitor. Ar putea avea nevoie să învețe cum să facă compromisuri sau să se retragă atunci când este necesar, dar vor face tot posibilul pentru a-și face soțul să se simtă iubit.

Sexualitate

Leii pot fi sălbatici în dormitor. Au personalități puternice și, de obicei, le place să fie într-un rol dominant în timpul sexului.

Acești Lei sunt deosebit de pasionați. Pot fi aventuroși în dormitor, deși uneori trebuie să învețe cum să asculte ceea ce își dorește partenerul. Trebuie să aibă grijă să nu se concentreze doar pe propria lor plăcere.

Leii născuți în această zi pot fi afectuoși și iubitori în dormitor. Odată ce învață cum să echilibreze obținerea a ceea ce își doresc cu oferirea partenerului lor de ceea ce are nevoie, vor deveni mari iubitori.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.