13 martie 2023 Horoscopul se simte dificil pentru 3 semne zodiacale

by Horoscop Urania

Horoscopul zilei de 13 martie 2023 se simte dificil pentru trei semne zodiacale. Ar fi frumos să dăm vina pe un singur tranzit, deoarece astăzi poate fi puțin opresiv și greu de tratat, dar adevărul despre materia cosmică este că avem două tranzite în mare parte inutile pentru a ne împinge peste margine. Ne uităm la Luna sextil Pluto și Luna pătrat Saturn. Astăzi este ziua în care semnele zodiacale pur și simplu nu pot câștiga, deși există o modalitate de a te ridica peste defavoarea acestor tranzite dure, și anume să le lași să-și facă drumul, știind că nu vor dura. Da, asta e calea noastră de ieșire, pentru că dacă încercăm să ne luptăm cu ei, sigur vom pierde.

În timpul sextilului Lunii Pluto pătrat Saturn, vorbim despre o abundență de energie negativă care înconjoară capacitatea noastră de a merge înainte. Fie ezităm la o greșeală, fie ni se spune literal „NU, nu poți merge mai departe”. Astăzi este despre a mușca glonțul și a-ți înghiți mândria, de fapt, lucruri precum mândria sunt pe lista pentru anihilare. Dacă îndrăznești să încerci, vei fi tăiat; sunt doar trucurile comerțului pentru Luna sextil Pluto pătrat Saturn.

Deci, pentru anumite semne solare, aceasta nu este ziua în care să te aștepți la rezultate fantastice… la orice. Aceasta este, totuși, ziua să se rostogolească cu pumnii, ca să spunem așa. După cum se spune, când viața ne dă lămâi, facem limonadă, să ne gândim la problema de tranzit de astăzi ca la un storcator de lămâie spart; pur și simplu nu funcționează, indiferent cât de mult ne-am strădui. Ei bine, aici sunt zile mai bune, prieteni!

Horoscopul pentru 13 martie 2023 se simte dificil pentru trei semne zodiacale:

1. Cancer

Fiind că ești o persoană căreia îi place să știe unde se află în orice număr de probleme din viața ta, lipsa de siguranță și sentimentul de eșuat te vor birui astăzi, datorită puterii extrem de negative care decurge din tranzitele sextilului Luna Pluto pătrat Saturn . Ceea ce va trebui, de asemenea, să ai grijă în această zi, 13 martie 2023, este să-ți pui speranțele în ceva ce nu se va întâmpla absolut pentru tine. Acum, desigur, s-ar putea să nu știi dinainte că chestia asta este o interdicție, dar de aceea ești avertizat acum, în avans. 13 martie nu este un moment de bun augur pentru tine, așa că ar fi mai bine să păstrezi lucrurile ușor; nu luați decizii mari de viață în această zi, deoarece judecata voastră va fi cu siguranță neregulată.

2. Fecioara

Acele probleme legate de muncă pe care le-ați îndurat nu vor dispărea, iar în timpul sextilului Lună Pluto pătrat cu Saturn, s-ar putea să fiți tentat să vă răzvrătiți sau să luptați pentru a scăpa de dificultățile care continuă să se acumuleze. Cu ce ​​te confrunți este o lipsă de respect masivă și, totuși, nu știi ce să faci în privința asta. În această zi, 13 martie 2023, te afli între o stâncă și un loc greu și pentru că nu simți că poți să-ți părăsești locul de muncă, deși tot ceea ce obții din ea este rău de plată și lipsă de respect personal. Astăzi îți aduce furia ca treaba nimănui și s-ar putea să sfârșești prin a o învinge pe oameni care nu-ți provoacă probleme. Nu-ți place să faci asta; ți-ai dori să poți vorbi și să le spui pe toate.

3. Scorpionul

Între forțele ostile care vin cu energia lui Pluto și forța totală odioasă care însoțește toate lucrurile cu Saturn, ar trebui să-ți fie destul de greu să faci ceva astăzi, 13 martie 2023. În primul rând, nu-ți place să ți se spună că poți. Nu faceți ceva, mai ales când sunteți sigur că POȚI și, în al doilea rând, îți este și mai greu să accepți că oricine îți spune că poți sau nu poate face, de fapt, o să-și ia drumul. Nu obții ceea ce îți dorești astăzi și totul se datorează faptului că cineva te împiedică și asta este suficient pentru a-ți crește tensiunea arterială. Deci, renunță, Scorpion. Lasă-l să fie, pentru că astăzi nu există câștig. Și hei, întotdeauna există mâine; Stai bine, o vei primi pe a ta la timp.

Sursa articolului

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.