Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

2 zodii care nu se vor înțelege și nu vor avea niciodată o relație cu un Taur – Horoscop > Astrologie

Nu toată lumea se poate înțelege cu un Taur și nu e nevoie de astrologie pentru a spune asta.

Cu toții avem oameni cu care pur și simplu nu ne înțelegem și cu care nu vom putea avea niciodată o relație, mai ales de dragoste.

Care sunt semnele zodiacale cel mai puțin compatibile cu zodia Taur?

Pentru zodia Taur, cei mai nepotriviți parteneri sunt Leul și Vărsătorul. Taurul este un semn zodiacal foarte realist, căruia îi place să se relaxeze, dar nu îi va plăcea, nu va iubi și nu se va înțelege cu toată lumea.

El este un semn zodical încăpățânat căruia îi place să fie răsfățat.

Guvernat de Venus, îi place conforul și luxul. Unui Taur îi place să fie independent și preferă să evite aventurile spontane cu risc ridicat.

Îi place să aibă totul planificat, organizat și bine gândit. E un semn blând și pașnic, care adoră să aibă companie și prieteni pe viață.

Se bazează pe compania celor care nu încearcă să-l influențeze în vreun fel, motiv pentru care acest semn zodical întâmpină dificultăți de înțelegere cu zodiile Vărsător și Leu.

Iată cele 2 zodii care nu se vor înțelege și nu vor avea niciodată o relație cu un Taur:

Leu și Taur

Leului îi place să fie spontan și să se distreze fără planuri preconcepute.

E mai mult pe partea sălbatică, ceea ce îngreunează relația cu un Taur.

Ambele semne tind să caute loialitatea în oamenii cu care interacționeză. Vor să aibă relații stabile și solide cu oamenii pe care îi întâlnesc.

Cu toate acestea, în ciuda dorinței lor pentru același gen de relație, între ei există multe conflicte din cauza personalității lor puternice și influente.

Din cauza personalităților lor intense, cei doi nu pot forma o pereche și nu îi vom putea vedea nicidată într-o relație, nici măcar într-una de prietenie.

Vărsător și Taur

Vărsătorul este un semn zodiacal căruia nu îi place să-și facă planuri și care vrea să facă totul de unul singur fără a fi nevoie să se bazeze pe nimeni altcineva pentru a supraviețui.

Fericirea Vărsătorului chiar nu depinde de ceilalți!  

Vărsătorul vrea ca Taurul să fie sincer, creativ și să arate cine este fără restricții. Taurul nu este foarte bun în a se deschide și a fi el însuși. Dacă ar face acest lucru, ar deveni mult mai atrăgător pentru Vărsător, dar, din păcate, nu este cazul, iar aceste două semne nu vor putea avea niciodată o relație romantică.


Sursa


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!