22 – 28 mai 2023, aduce un nou început celor 3 semne zodiacale când Marte intră în Leu

by Horoscop Urania

Trei zodii au cele mai bune horoscoape săptămânale pentru 22 – 28 mai 2023, datorită intrării lui Marte în Leu. Dar mai întâi, iată mesajul săptămânii pentru toată lumea. Colaborarea poate da viață ideilor vechi. Dacă sunteți proprietar de afaceri, acum este momentul să vă uniți forțele cu un partener sinergic și să colaborați la ceva care vă avantajează simbiotic pe amândoi. Chiar și Disney a colaborat cu mărci de machiaj!

În ceea ce privește viața ta amoroasă, nu te fixa pe cel care a plecat sau a dispărut în aer. Avem tendința de a idealiza oamenii după ce am pierdut contactul cu ei pentru o perioadă, dar dacă ar fi să cunoști partenerul sau interesul amoros actual al acestei persoane, povestea ar fi în continuare aceeași. Săptămâna aceasta începe și sezonul Gemeni. Așa că așteptați-vă să vorbiți mai mult decât de obicei. Este momentul să socializezi și să-ți faci noi prieteni. Acum să ne concentrăm asupra celor trei zodii cu cele mai bune horoscoape săptămânale în perioada 22 – 28 mai 2023.

Trei zodii cu cele mai bune horoscoape săptămânale pentru 22 – 28 mai 2023:

1. Leu

Marte s-a mutat oficial în Leu în această săptămână. Deci, Leii de pretutindeni se pot aștepta să se simtă în elementul lor și în vârful jocului lor. Vei fi mai energic decât de obicei, gata să iei viața de coarne și să te îndrepți spre obiectivele tale. Pallas conjunct cu Marte te va face chiar mai limpede decât de obicei, dar te vei confrunta cu o respingere incredibilă din partea unor oameni care fie sunt concurența ta, fie te urăsc în secret și nu vor să te vadă strălucind. Nu vor reuși să te oprească, dar conflictul va fi enervant.

Luna în tranzit va trece prin Leu în această săptămână. Așa că nu fi surprins când Luna în conjuncție cu Marte îți crește șirul încăpățânat. Din nou, încăpățânarea nu este rea atunci când aperi ceea ce știi că este corect sau lupți împotriva dușmanilor tăi.

Unii dintre voi, Leu, s-ar putea să întâlnească o persoană atrăgătoare mai târziu în weekend. Te vor atrage instantaneu intim. Dacă sunteți de acord cu o aventură de o noapte, atunci mergeți la ea, dar nu vă așteptați ca artificiile să dureze mai mult de câteva zile. Încearcă să rămâi calm și ține-ți furia în frâu în această săptămână. Practica face perfectă, iar unii dintre voi chiar trebuie să dezvolte o tehnică pentru a evita izbucnirile sălbatice.

2. Cancer

Săptămâna aceasta va fi încărcată emoțional pentru tine, Rac, dar într-un sens bun. Luna în tranzit în Rac la începutul săptămânii va forma o conjuncție cu Venus în Rac, făcând din acesta momentul perfect pentru a-ți adânci legăturile cu cei pe care îi iubești, în special cu cel iubit. Legăturile benefice ale Lunii cu Saturn și Mercur fac, de asemenea, un moment bun pentru cei singuri să-și dezvăluie sentimentele persoanei de care se zdrobesc („zdrobirea” este folosită în mod liber aici, sentimentele tale cel mai probabil nu sunt juvenile).

Doar fii pregătit să nu se întâmple totul exact așa cum speri. Pe măsură ce Luna continuă să tranziteze spre Leu, va forma un aspect dur cu Chiron și Pluto. Încercarea de a controla sau manipula această situație se va întoarce împotriva ta.

Aveți răbdare și acordați celuilalt spațiu pentru a vă întâlni la jumătatea drumului; dacă nu, acceptă-l și mergi mai departe. Nu o lua personal. Săptămâna aceasta este grozavă și pentru a împărtăși dragostea cu mama și prietenii tăi. Păstrați totuși subiectele de conversație ușoare. Aspectul lui Chiron cu Venus va crea răni neintenționate pe toate părțile altfel. S-ar putea să creadă că ești de vină pentru că ai stricat starea de spirit.

3. Fecioara

Fecioară, dacă ai părinți stricti și vrei să-i convingi de ceva, fă-o săptămâna aceasta. Ceres formează o legătură ușoară cu Mercur în acest moment. Așa că, chiar dacă sunt aspru și înfricoșător pentru a se deschide, atâta timp cât îți explici perspectiva logic și matur, ei te vor sprijini. Luna în tranzit se va muta prin Fecioară în acest weekend, așa că nu fi surprins dacă te simți super-emotionat și sociabil, chiar dacă acesta nu este modul tău de operare.

Norocul te va favoriza și în acest timp. Așa că, dacă ești în căutarea dragostei, nu irosești energie stând în casă. Pune-te acolo și cunoaște mai mulți oameni. Cine ştie? S-ar putea să captezi atenția cuiva.

De asemenea, Moon trigon Jupiter face săptămâna aceasta perfectă pentru fluxurile de numerar, oportunități bune care apar în mod aleatoriu la ușa ta (metaforic) și sfaturi mai grase care vin la locul tău de muncă. Trimiteți recunoștință universului când se întâmplă acest lucru. Poți aprinde tămâie în timp ce te gândești la asta, iar recunoștința ta va fi primită tare și clar.

LEGATE: Semnul zodiacal al mamei tale și efectele sale pe termen lung asupra ta, potrivit unui astrolog

Sursa articolului

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.