28 aprilie Zodiac, personalitate, horoscop și multe altele • Astrologie

by Horoscop Urania
28 aprilie Zodiac, personalitate, horoscop și multe altele • Astrologie

Zilele de naștere din 28 aprilie intră sub semnul Taurului. Persoanele născute pe 28 aprilie sunt în primul decan al acestei zodii.

Sunt romantici, muncitori, creativi și abundenți. 28 aprilie Oamenii Taur pot fi prieteni loiali.

28 aprilie Oamenii Taur sunt de încredere. Taurul este un semn de pământ, iar oamenii născuți pe 28 aprilie sunt practici, hotărâți și răbdători.

Oamenii Taur pot fi îngrijitori și afectuoși. Sunt pricepuți din punct de vedere financiar și pot fi mari lideri de afaceri și antreprenori; Venus, planeta frumuseții și iubirii, guvernează acest semn.

Oamenii născuți pe 28 aprilie sunt protectori, grijulii și generoși. Pot fi materialiști, dar își împărtășesc abundența cu cei dragi.

28 aprilie Info

Data 28 aprilie
Semn Taur ♉︎
Simbol Taur
Element Pământ
Calitate Fix
Rigla Venus
Puncte forte Răbdător, loial, devotat
Puncte slabe Încăpăţânat, gelos, posesiv
Semnul opus Scorpion ♏︎
Cea mai buna potrivire Rac, Pești, Scorpion
Cel mai prost meci Vărsător, Gemeni, Balanță
Piatra de nastere Diamant
Cărți de naștere de tarot Ierofantul, cumpătarea
Numărul de înger 5
Animale spirituale Chinchilla, Furnica, Porc

Horoscop

Horoscopul Taurului are succes pentru că sunt tenace și muncitori. Pot avea răbdare și pot pune o bază solidă pentru creștere. Sunt furnizori grozavi și în relații.

Oamenii născuți pe 28 aprilie au un ochi de artist pentru frumos, dar sunt, de asemenea, practici și sensibili. Ele aduc frumusețe și confort casei și biroului lor. Pot fi bucătari, brutari, gazde, decoratori și designeri grozavi.

28 aprilie Oamenii Taur își doresc ca împrejurimile lor să fie luxoase, dar propice muncii. Sunt eficienți și le place să fie ocupați lucrând la diverse proiecte.

Nu poți grăbi un Taur; trebuie să se miște încet și să-și ia timp. Se pare că amână, dar așteaptă momentul potrivit pentru a depune efort în scopurile lor. Personalitatea Taurului poate fi prudentă și rațională.

28 aprilie Oamenii Taur sunt ambițioși, dar își rețin și își suprimă impulsurile. Sunt senzuali și sunt atenți la instinctele lor fizice. Ei iau indicii din corpurile lor. Adesea, ei păstrează stresul ca tensiune sau durere în corpul lor.

Scop

Semnul taurului este aici cu misiunea de a aduce frumusețe și siguranță celorlalți. Sunt îngrijitori și vindecători care îi ajută pe alții să-și găsească încrederea și iubirea de sine.

Persoanele născute pe 28 aprilie sunt aici pentru a se asigura că ceilalți își cunosc valoarea. Ei au limite ferme și sunt adesea modele în relații. Ele pot fi hrănitoare și protectoare.

Semnul zodiacal al zilei de 28 aprilie este aici pentru a stabili o bază confortabilă pentru ca prietenii, familia și cei dragi să prospere. Ei îi ajută pe alții să găsească frumusețea vieții și pot rezolva probleme practice.

Oamenii Taur născuți sub semnul 28 aprilie sunt excelente consilieri, decoratori, fotografi, meșteri, artiști, oameni de afaceri și consilieri financiari. Ei sunt aici pentru a vă ajuta să construiți spre succes și realizare.

Trăsături pozitive

28 aprilie Oamenii Taur sunt grijulii, îngrijitori și generoși. Sunt atractive și pot fi sensibile și romantice. Au multe atribute pozitive care îi fac să fie dragi pentru ceilalți.

Oamenii născuți pe 28 aprilie știu să-i încurajeze pe alții fără a fi exigenți. Sunt răbdători și vă ajută să depuneți eforturi pentru calitate. Sunt sinceri, dar diplomatici.

Oamenii născuți sub semnul Taurului sunt îngrijitori atenți. Se simt responsabili pentru hrănirea și îngrijirea celorlalți. Ei pot fi afectuosi si sunt intotdeauna loiali.

Trăsături negative

Care sunt trăsăturile toxice ale Taurului? 28 aprilie Oamenii Taur au unele trăsături negative care provin din punctele lor forte. Au răbdare, dar perseverența lor îi face să fie încăpățânați. Taurul este inflexibil și trebuie să-și facă drumul.

Oamenii Taur sunt, de asemenea, geloși în dragoste. Ei devin posesivi de oameni atunci când le pasă. Taurul acționează în acest fel pentru că au granițe ferme și îi văd pe ceilalți ca fiind ai lor de protejat.

28 aprilie Taurul poate fi arogant în relații. Nesiguranța lor poate duce la gelozie. Ei nu au încredere și vă pot testa înainte de a-și deschide inimile, înstrăinând potențialii parteneri.

Compatibilitate

28 aprilie Compatibilitatea cu Taur este cea mai bună cu semnele de apă, Scorpion, Pești și Rac. Taurul practic și senzual are nevoie de sensibilitatea și vulnerabilitatea emoțională a semnelor de apă.

Scorpionul și Taurul sunt opuse pe roata zodiacului, iar atracția lor este sporită de tensiunea dintre acești doi. Scorpionul este misterios și enigmatic, ceea ce îl ține fascinat pe Taur.

Taurul și Scorpionul împărtășesc o dragoste pentru bogăție, succes și ambiție. Sunt un cuplu perfect în romantism și afaceri.

Persoanele născute pe 28 aprilie împărtășesc dorințele domestice ale Racului și dragostea pentru casă și familie. Această pereche creează o viață familială senină, romantică; ambele se hrănesc reciproc și evită drama. Racul aduce intuiție și sensibilitate emoțională Taurului.

Taurul îl ajută pe Rac să rămână pe pământ. Semnul taurului poate, de asemenea, să încurajeze Racul să fie mai asertiv. Sunt o potrivire ideala pentru casatorie.

28 aprilie Oamenii Taur îi inspiră pe Pești să se apere și să stabilească limite. Peștii îi ajută pe Taur să devină mai spiritual și mai imaginativ. Acești doi sunt o potrivire romantică grozavă.

Taurul nu este o potrivire perfectă în dragoste pentru toată lumea. Cele mai puțin compatibile semne pentru Taur sunt Vărsătorul, Gemenii și Balanța. Compatibilitatea cu Taurul necesită un punct comun, dar semnele de aer sunt prea idealiste.

Taurul are nevoie de consistență și predictibilitate. Ei nu vor găsi aceste trăsături în Vărsătorul rebel și dramatic. Vărsătorul șochează continuu Taurul cu personalitatea lor neregulată.

28 aprilie Oamenii Taur consideră că Gemenii sunt prea inconsecvenți. Natura cochetă a Gemenilor și simțul umorului fac ca acest semn să pară frivol pentru Taurul serios.

Taurul vrea stabilitate, dar Gemenii vor să se distreze și să învețe lucruri noi. Acești doi se resping reciproc și nu au un teren comun.

Persoanele născute pe 28 aprilie vor respinge și Balanța. Deși Venus este conducătorul planetar pentru ambele, Balanța este imaginativă și jucăușă. Taurul este păzit și practic. Nici unul nu îl satisface pe celălalt.

Comunicare

28 aprilie Oamenii Taur sunt onești, direcți și politicoși. Au un dar pentru diplomație, dar nu înțeleg adevărul. Își transmit mesajul cu tact și eficiență.

Preferă trimiterea de mesaje text față de alte forme de comunicare. Oamenilor Taur le este mai ușor să-și transmită sensul fără a distra atenția emoțiilor și a limbajului corpului.

Taurul născut pe 28 aprilie poate fi prea grăbit să dea explicații lungi. Ei trimit mesaje clare, concise și presupun că le puteți înțelege.

Atracţie

28 aprilie Oamenii Taur sunt atrăgători, cu Venus ca planetă conducătoare. Sunt considerați frumoși și au grijă să arate mereu cel mai bine înainte de a părăsi casa.

Au standarde înalte pentru ceilalți și sunt opriți de aparițiile neglijente. Puteți atrage un Taur de 28 aprilie îmbrăcându-vă la modă și arătând cât mai bine. Evitați machiajul excesiv; Taurul preferă frumusețea naturală.

28 aprilie Oamenii Taur se găsesc la cursuri de artă, cafenele confortabile, centre comerciale, bănci și evenimente de rețele de afaceri. Poți întâlni pe cineva născut pe 28 aprilie dacă frecventezi locuri care oferă peisaje artistice, dar cazare confortabilă.

Întâlniri

Întâlnirile ideale pentru Taur implică frumusețe și lux. Se bucură de excursii la muzeul de artă și de spectacole la un teatru unic, cum ar fi o biserică sau o școală renovată. Le plac clădirile istorice și preferă curmalele tradiționale.

Restaurantele romantice cu lumină slabă și muzică slabă sunt perfecte pentru Taur. Sari peste tavernele zgomotoase. Oamenii născuți pe 28 aprilie își doresc intimitate și liniște.

28 aprilie Oamenii Taur iubesc întâlnirile care implică ținute formale. Luați-i la dans sau invitați-i la o gală de lux. Oamenilor născuți pe 28 aprilie le place să iasă în locuri asociate cu puterea și prestigiul.

Dragoste

28 aprilie Oamenii Taur sunt plini de compasiune si iubitoare. Ei își arată sentimentele în moduri pragmatice, mai degrabă decât să afișeze emoțiile în mod deschis. Ele pot fi încurajatoare și inspiratoare.

Persoanele Taur născute pe 28 aprilie sunt fermecătoare și sentimentale. Când un Taur te iubește, îți va arăta în moduri concrete. Cheltuiesc bani pe tine și te surprind cu cadouri.

Aceasta nu este o sarcină mică pentru un Taur de 28 aprilie. De obicei, persoanele născute la această dată sunt frugale. Când un Taur începe să cheltuiască bani pe întâlniri și cadouri, îți arată că îi pasă.

28 aprilie Oamenii Taur au și o serie de gelozie. Când vor să-ți arate că te iubesc, se pot întreba cu cine ai fost. Înainte de a trece la defensivă, amintiți-vă că sunt posesivi atunci când se tem să piardă pe cineva.

Relaţie

28 aprilie Oamenii Taur își fac timp pentru a se stabili în relații. Când în sfârșit o oficializează și definesc relația, ei pot aborda această etapă ca un acord de afaceri.

Își fac cunoscute planurile, așteptările și limitele. O persoană Taur poate chiar să apară la tine acasă cu o listă de reguli de bază pentru relație.

Dar odată ce treci de această tranziție incomodă, oamenii din 28 aprilie Taur au multe de oferit. Sunt loiali, devotați și atenți. Ei te susțin financiar și investesc în visele tale.

Căsătorie

Oamenii Taur născuți pe 28 aprilie întârzie să se încălzească în dragoste. Cu toate acestea, odată ce se angajează într-o relație, sunt dornici să se căsătorească. Vor să-și petreacă restul vieții cu tine.

28 aprilie Oamenii Taur au grijă de casă și familie atunci când sunt căsătoriți. Sunt furnizori excelenți și sunt, de asemenea, protectori față de cei dragi. Ei prosperă pe consecvență și evită schimbarea.

Deși Taurul are nevoie de rutine pentru a se simți în siguranță, ei sunt, de asemenea, receptivi la romantism. Ei mențin dragostea vie în relație și apreciază amintirile despre admirația ta.

Sexualitate

28 aprilie Oamenii Taur sunt senzuali și pasionați în dormitor. Ei sunt printre cei mai luxoși dintre cei născuți sub semnul taurului. Persoanele nascute pe 28 aprilie au rabdare in pat si prefera preludiul prelungit.

Nu sunt pervers și tind să opteze pentru forme tradiționale de intimitate. Cu toate acestea, dacă îi lași să-și ia timpul, ei devin treptat mai receptivi la lucruri noi în dormitor.

Persoanele născute pe 28 aprilie au o dorință sexuală moderată până la mai mare decât media. Preferă conexiunea emoțională și securitatea înainte de a lăsa garda jos, dar pot menține relații de prieteni cu beneficii.

Taurii născuți pe 28 aprilie sunt iubiți atenți și se așteaptă în schimb afecțiune și răsfăț. Ei pot fi precauți și trebuie să aibă încredere în tine înainte de a explora intimitatea.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.