3 semne zodiacale a căror mândrie stă în calea iubirii în timpul lui Marte în Leu, pe 20 mai 2023

by Horoscop Urania

Trei semne zodiacale lasă mândria să stea în calea iubirii pe 20 mai 2023, datorită lui Marte în Leu. Toate zodiile vor experimenta astăzi o vânătăi de ego care nu poate fi ajutată sâmbătă. Uneori, „ego-ul” nu este un lucru atât de rău și, deși a primit cel mai prost rap imaginabil de-a lungul anilor, uneori „ego-ul” face parte din identitatea noastră și nu este întotdeauna un lucru groaznic. Ne identificăm cu credințele, modurile și stilul nostru… ne construim ego-urile pe afirmarea pozitivă.

Ego-ul nu este întotdeauna despre a fi o persoană umflată îndrăgostită de ei înșiși – asta este „încredere”. Ego-ul este aici pentru a ne ajuta să supraviețuim; cu toate acestea, pe 20 mai 2023, ego-ul nostru va fi provocat de tranzitul astrologic al lui Marte în Leu, ceea ce ar putea duce la mândrie dureroasă.

Astăzi, nu ar trebui să fim surprinși dacă ne întâlnim cu cineva care ne spune că facem ceva greșit… mai ales dacă iubim acea persoană și suntem într-o relație romantică. Nu este ușor să fii descurajat de cineva pe care îl iubim și, chiar dacă nu vorbește cu adevărat ofensator, în timpul lui Marte în Leu, reacția noastră la criticile lor ar putea fi puțin mai exagerată decât ne-am dori să fie. .

Suntem puțin ostili astăzi pentru că Marte în Leu nu scoate la iveală sinele nostru de pace. În schimb, se uită la partea care vrea să se apere, chiar dacă apărarea este inutilă. Mândria noastră iese în cale astăzi, iar când vine vorba de dragoste, pur și simplu nu vrem să auzim ce au de spus partenerii noștri.

Ne-am hotărât și nu suntem deschiși pentru discuții. Această atitudine este o adevărată dezactivare; cu cât insistăm mai mult că suntem într-un anumit fel, cu atât partenerii noștri romantici încep să vadă că nu suntem dispuși să ne aplecăm și să rămânem blocați. Ce semne ale zodiacului vor descoperi că mândria este o piedică în timpul lui Marte în Leu și nu un atu?

Trei zodii a căror mândrie stă în calea iubirii pe 20 mai 2023:

1. Berbec

Azi vei face ceva greșit. Doar o simplă gafă și nimic de scris, dar totuși… îi vei arăta persoanei cu care ești într-o relație că ai făcut ceva mai puțin decât perfect. De obicei, nu te deranjează să-i faci să creadă că ești un fel de super-erou perfect. Îți place ca toată lumea să creadă că ești, dar cine naiba este atât de perfect pe cât vrei să-ți spui că ești? Mai rău, partenerul tău romantic te va chema pe 20 mai 2023 pentru mândria ta proastă.

Ei te iubesc și vor să te relaxezi puțin. Luați lucrurile atât de în serios încât dați impresia că războiul este chiar după colț, indiferent de situație. În timpul lui Marte în Leu, te vei simți deosebit de captivant; persoana iubită va observa, va aduce în discuție și încă o dată, nu numai că veți nega că este ceva în neregulă, ci îi veți smulge unul nou chiar dacă îndrăznești să-l menționeze. Mândrie, mândrie, mândrie. Chiar îți face bine, Berbec?

2. Balanță

Tu și partenerul tău romantic ai un lucru destul de decent împreună… atâta timp cât ei cred în tine și fantezia ta despre tine. Cu siguranță ai o fantezie despre tine, Balanță. Îți place să fii operatorul liniştit, cea mai tare persoană din cameră, dar, pe măsură ce timpul trece, te-ai arătat că ești puțin mai puțin cool și mult mai nevrotic – iar partenerul tău știe asta despre tine.

În timpul lui Marte în Leu, pe 20 mai 2023, vei lăsa din nou acea fațadă să scape, iar partenerul tău se va apropia de tine și te va întreba dacă ești bine. Bineînțeles, ești OK; vei striga pentru că chiar nu-ți place să fii observat când te simți vulnerabil. Mândria ta stă în calea tuturor azi, dar mai ales, face ca tu să nu poți obține confortul iubitor de care ai nevoie disperată într-o zi ca azi. Marte în Leu nu este prietenul tău. Învață cum să discernești binele de rău, Balanță.

3. Vărsător

Din când în când, arăți lumii că ești cineva cu care nu se poate încurca. Cu toate acestea, nimeni nu se încurcă cu tine astăzi. Ceea ce se întâmplă astăzi, 20 mai 2023, în timpul tranzitului dur al lui Marte în Leu, este că simți că trebuie să iei atitudine, iar atitudinea pe care o vei lua este împotriva persoanei pe care o iubești.

Nici măcar nu ți-au spus nimic, dar pentru că Marte în Leu se joacă cu ego-ul tău, le vei interpreta limbajul corpului ca fiind ostil sau judecător și, deși nimic din toate astea nu se întâmplă, simți că nu ești aici. să-i lase să scape cu asta. Înțelegi lucruri care nu se întâmplă, dar insisti și că sunt, chiar și atunci când partenerul tău îți spune că nu este nimic în neregulă și că ar trebui să te retragi și să te relaxezi. Nu-ți place să ți se spună să te relaxezi, așa că te enervezi de două ori mai mult. Mândria a luat stăpânire și nu te lasă să vezi nimic.

Sursa articolului

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.