3 semne zodiacale care își doresc dragoste ușor în timpul unei părți a norocului în Balanță, începând cu 12 ianuarie 2022

Ceea ce face Partea Norocului din Balanță atât de specială este ceea ce scoate în evidență în noi: abnegația. Acesta este momentul în care răspundem nevoilor altora în timp ce găsim bucurie și pace în a aduce fericirea altcuiva.

Acestea sunt, de asemenea, momente în care viața începe să aibă sens și manifestăm acea sensibilitate în simplitate și ușurință. Nu există nicio dramă aici; exista doar dorinta de a face lucrurile simple, usoare, fara complicatii.

În dragoste și relații, avem tendința de a dori să ne simplificăm stilul, ca să spunem așa, dacă suntem parteneri, dorim să continuăm cu partenerul ales, dar numai în anumite tipuri de condiții.

Recunoaștem drama și lipsa de comunicare ca fiind factorul cheie în orice ar putea să distrugă relația și intenționăm să avem un mod mai simplu de a face lucrurile, aducând toate preocupările la lumină.

Pentru cei dintre noi care suntem singuri, ne prezentam ca niste oameni care nu cer prea mult – in afara de respect. Partea norocului din Balanță ne oferă capacitatea de a elimina cele mai rele părți ale naturii noastre, astfel încât să le putem arăta oamenilor că suntem înțelepți și că promitem pace.

Semne zodiacale care doresc o iubire ușoară în timpul unei părți a norocului în Balanță, începând cu 12 ianuarie 2022:

Balanta

Fie că sunteți singur sau într-o relație, veți dori ușurința comunicării care ajunge la obiect. Ați învățat din experiența trecută că luarea lucrurilor în mod greșit poate scăpa de sub control uneori și ați văzut că relațiile se destramă pur și simplu pentru că cei doi oameni implicați pur și simplu nu au putut să-și spună adevărul.

Nu mai vrei să fii implicat cu izbucniri excesiv de dramatice și spectacole teatrale care ajung să epuizeze toate părțile implicate. Ești una cu puterea Părții Norocului din Balanță și o simți în oasele tale; orice va veni în cale va fi întâmpinat cu echilibru și calm.

Vărsător

Ești atât de aproape de a te închide cu totul când vine vorba de dragoste și dragoste și nu pentru că nu-ți place să fii îndrăgostit, ci pentru că indiferent cu cine te implici, pare să se transforme întotdeauna într-un… dezordinea de top de argumente și blamfei fără sens.

Nu mai poți accepta acest tip de dramă în viața ta. Îți dorești simplitate și, în timpul părții norocului din Balanță, vei vedea asta cu atât mai clar.

Este un început, Vărsător. Acest tranzit vă va scoate la iveală nevoia de ușurință și pace, dar nu ți-o va oferi. Asta trebuie să-ți aduci, acum că ai fost conștientizat.

Pești

Partea Norocului din Balanță funcționează atât de bine cu personalitatea ta, Pești, în măsura în care muncești foarte mult pentru a obține o stare de succes… dar ce este succesul pentru tine, pe termen lung? Este liniște sufletească. Este dragoste și dragoste, dar nu este imaturitate și ceartă nesăbuită.

Treci pe un teritoriu nou; este genul de lucru în care nu poți „necunoaște” un lucru odată ce a devenit real în mintea ta, iar ceea ce este real și foarte mult în minte este ideea de a avea o viață mai ușoară, cu un partener în ea care nu te stresează. Acum că știi de ce ai nevoie, poți să mergi fără teamă.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :