3 semne zodiacale cu horoscoape aspre Pe 10 aprilie 2023, Lună Trine Jupiter

by Horoscop Urania

Pe 10 aprilie 2023, trei zodii aveau horoscoape brute. Auto-reflecția de luni se transformă în auto-descoperire și, deși asta ar putea ajunge să fie un lucru foarte bun, calea către acea revelație poate fi pavată în sticlă spartă. Ca să nu exagerăm cu metafora, dar oglinda de azi în suflet poate ajunge spulberată, ceea ce implică că pentru a face loc noului și strălucitor curat, trebuie să ștergem cioburi din ceea ce învățăm în această zi. Aceasta are promisiuni și romantism; cu toate acestea, a ajunge acolo este partea grea.

Tranzitele noastre sunt amabile; nu suntem vizați de orori și nici nu ne vom lupta cu membrii familiei sau cu cei dragi. Nu punem în pericol viața noastră sau a oricui altcuiva în această zi, dar pentru a ajunge la „lucrurile bune”, vom urma traiectoria lui Jupiter trigon al Lunii. Aceasta înseamnă că, pe 10 aprilie 2023, va trebui să săpăm adânc pentru a scăpa de ceea ce ar putea fi inevitabil moartea noastră. Astăzi este ziua în care ne facem munca pe care am amânat-o de o viață întreagă.

Această zi este grea pentru anumite zodii pentru că ne împăcăm cu ideea că astăzi este ziua în care vrem să acționăm. Trebuie să reparăm lucrurile, să ne reparăm viețile și să punem lucrurile la loc din nou; trebuie să fim atenți la ceea ce a mers prost și să lucrăm pentru a remedia situația din nou, iar asta, prietenii mei, va necesita curaj și nervi – genul de nerv de a privi în oglindă, de a vedea adevărul și apoi de a face ceva în legătură cu aceasta.

Cele trei zodii cu horoscoape brute pe 10 aprilie 2023:

1. Cancer

Pentru că ești foarte bun cu auto-analiza, s-ar putea să dai peste un adevăr astăzi care ar putea fi foarte supărător. Se pare că ai trăit o minciună, deși nu te-ai gândit cu adevărat la asta. De ceva vreme ai dat emisiuni și cumva te-ai convins că „nu ești persoana care ai fost înainte”. Dar… cine este această persoană, această ființă de care vrei să scapi și sunt chiar atât de rele?

În timpul lună trigon Jupiter pe 10 aprilie, îți vei da seama că trebuie să recunoști persoana care ești și că nu poți continua cu această șaradă. Întotdeauna este bine să fii cineva care dorește să se schimbe, dar te-ai negat de prea mult timp propria ta realitate și asta trebuie să se termine astăzi. Vei fi mult mai fericit odată ce te confrunți cu asta, Rac.

2. Fecioara

A te uita în oglindă nu a fost niciodată o perspectivă interesantă și, desigur, nu ne referim cu adevărat la reflectarea ta reală, ci la reflectarea sufletului tău. Astăzi, în timpul trigonului Lună Jupiter din 10 aprilie, vei vedea ceva despre tine care a fost mereu acolo și vei recunoaște cât de mult timp ai petrecut zdrobindu-l, astfel încât nimeni altcineva să nu vadă.

Ceea ce vei simți astăzi este vinovăția; ai motivele tale. S-ar putea să fi făcut ceva în trecut pe care l-ai lăsat deoparte doar ca să te poți descurca cu tine însuți, SAU poate NU ai făcut ceva, iar lipsa ta de acțiune a ajuns să rănească pe cineva… și pe tine. Vinovăția vine sub forma recunoașterii că ai greșit cu ceva important și astăzi este ziua în care te înfrunți în oglindă pentru asta.

3. Săgetător

În timp ce spunerea adevărului a fost întotdeauna treaba ta, nu ai acceptat întotdeauna adevărul tău personal; de fapt, ați ales de cele mai multe ori negarea cu privire la lucruri precum sănătatea dvs. și modul în care vă câștigați existența.

În timpul trigonului Lunii Jupiter, pe 10 aprilie 2023, vei avea unul dintre acele momente sortite, singur. Va fi atât de revelator încât nu vei putea nega ceea ce ai în fața ta, și anume că schimbarea este inevitabilă și că și tu trebuie să te miști în direcția acelei schimbări inevitabile. Astăzi este ziua în care sapi în pământ și găsești locurile în care ai fost rănit și, odată ce realizezi ce s-a întâmplat, ochii tăi se vor deschide larg și te vei simți ușurat și neîmpovărat. Este una dintre acele zile pentru a ajunge la el; trebuie să treci prin ea. Si asa incepe.

Sursa articolului

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.