3 semne zodiacale specifice experimentează horoscoape aspre pe 26 mai

by Horoscop Urania

Ceea ce ne-am putea întâlni astăzi, 26 mai 2023, sunt părerile opuse care ar putea zdruncina pene… și ego-urile. Odată cu tranzitul de astăzi al Lunii pătratul Uranus, ne uităm la dispoziții capricioase și la ideea că, dacă ne plictisim suficient, putem face orice pentru a ne atenua plictiseala. Acest lucru ar putea implica să începeți o ceartă cu un prieten bun – doar pentru a avea ceva de făcut.

Tranzitul, Lună pătrat Uranus pe 26 mai aduce horoscoape brute la trei semne zodiacale pentru că lucrează cu mintea. Dacă mintea se umple prea mult de prostii, așa cum se poate foarte bine în timpul acestui tranzit, atunci mintea va spune corpului să aibă probleme. Cu alte cuvinte, vineri aceasta, pentru a evita gândirea excesivă, vom găsi distrageri care nu sunt neapărat sănătoase sau chiar „corecte”.

Ceea ce face ca aceasta să fie o zi grea pentru trei semne ale zodiacului, în special, este că ne vom adresa altora pentru divertisment, de parcă ne-ar datora acest tip de primire. Vom căuta companie pentru că nu ne interesează să fim singuri în această zi. Totuși, pentru că suntem, de asemenea, nebunește de capricios și impulsivi, putem surprinde pe oricine vom fi în cele din urmă cu lipsa noastră supremă de farmec.

Azi suntem doar… bureti. Suntem aici pentru a suge viața pe toată lumea și o facem pentru că nu vrem să fim singuri. O facem pentru că este mai bine decât să ne gândim. S-ar putea să descoperim ceva ce nu vrem să vedem dacă ne gândim prea mult. Ah, ha! Acolo se află frica, după cum se spune.

Așadar, în timpul pătratului Lunii lui Uranus, vom experimenta o oarecare negare. Dacă astăzi nu ne putem uita la viața noastră, ne vom consuma energia ridicându-ne în grătarul altcuiva… doar pentru că putem. Vibrația care iese din pătratul Lunii Uranus este atât rebelă, cât și insensibilă. Dacă a existat vreodată un adevărat „rebel fără o cauză de tranzit, acesta ar fi cel pe care îl distrăm astăzi. Care trei semne zodiacale o vor simți cel mai mult?

Trei semne zodiacale vor avea horoscoape brute pe 26 mai 2023:

1. Taur

Dintre toate semnele zodiacale, ești cel mai predispus la plictiseală. Chiar dacă îți poți umple timpul cu proiecte creative, nu îți dorești întotdeauna, așa că, în timpul pătratului Lunii Uranus în această zi, 26 mai 2023, s-ar putea să simți că începi să fii nerăbdător, atât de nerăbdător încât s-ar putea să ajungi să suni un prieten pentru a-i putea pur și simplu să-i deranjezi cu… ceva… orice.

Nu vrei să ai un efect, dar odată ce realizezi că poți să te angajezi negativ cu această persoană, îți vei da seama că este cel puțin ceva de făcut și te ajută să ardeți o parte din energia indisciplinată cu care te-ai trezit. Ceea ce face această zi grea pentru tine este că, după ce închei cu acest prieten, vei regreta că l-ai făcut să se simtă ca un teren de gunoi pentru poveștile tale de vai și greutăți și te vei simți vinovat pentru asta. Ar putea fi timpul să-ți iei o carte, Taur.

2. Leu

În general, nu aveți probleme în a vă menține interesat, iar lucruri precum plictiseala sau oboseala sunt lucruri care sunt văzute ca „sub tine”. Și apoi, ajungi să experimentezi aceste sentimente pe 26 mai 2023, deoarece tranzitul Lunii pătratul Uranus tinde să lucreze cu ego-ul tău. Echivalezi sentimentul de plictisit cu lipsa de imaginație și asta nu lipsește… deci ce se întâmplă atunci?

Poate că ești doar o ființă umană, Leo? Asta e ceea ce vă atinge astăzi. Ceea ce se întâmplă este că ai o zi plină de capriciu pe care parcă nu o poți îndrepta pentru că astăzi nu ai funcția creierului… imaginația ta s-a secat și, deși știi că este doar pentru ziua respectivă, te deranjează să crezi că nu poți să te „gândești” pur și simplu din această funk. S-ar putea să apelezi la alții în acest moment pentru divertisment, deoarece cu siguranță nu ești cel care te va face fericit astăzi, Leo.

3. Balanță

Ceea ce te deranjează astăzi este modul în care pătratul lunii de tranzit Uranus pare să te facă nemulțumit de aproape tot ceea ce faci. S-ar putea să fi lăsat această zi deoparte doar pentru a vă murdari mâinile cu un proiect creativ minunat, dar așa cum este, pe 26 mai 2023, nu veți putea să o faceți împreună.

Sigur, se întâmplă chestii de genul acesta, mai ales dacă încerci să faci ceva creativ, dar în timpul pătratului Lunii lui Uranus, vei simți că ești un ratat fără talent și nu poți pune două bețe împreună pentru a-ți salva viața. Ești nemulțumit și lucrezi la un pic de autocompătimire. Odată ce te plictisești să-ți faci milă, vei găsi pe cineva pe care să-l antagonizezi pentru distracția ta. Nici asta nu va funcționa, dar sperăm că, până atunci, ziua se va încheia deja și puteți începe din nou mâine cu o atitudine mai proaspătă, mai bună decât cea pe care ți-a adus-o Uranus.

Sursa articolului

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.