3 zodii a căror mândrie ia calea iubirii, 15 – 17 ianuarie 2022

Ceea ce te motivează în timpul conjuncției cu Soarele cu Pluto este simțul scopului. Avem acel sentiment că putem realiza ceea ce ne-am propus și ne simțim atât de feroce dedicați acestui scop încât nu lăsăm pe nimeni să ne stea în cale.

Într-adevăr, este un sentiment minunat să știi cine ești și ce ești aici pentru a realiza, iar asta în sine ne dă un sentiment de mândrie.

Deseori, ni se spune că mândria este un lucru rău și, cu siguranță, poate fi, mai ales dacă mândria noastră este doar un front pentru adevărata putere.

Dar ce se întâmplă când suntem mândri de noi înșine și de viziunea noastră și vrem să ne continuăm drumul? Ce se întâmplă când oamenii pe care îi iubim vor să ne oprească, indiferent de motivele pe care le-ar avea?

Dacă credem cu adevărat în viziunea noastră, oricum s-ar putea să trecem până la capăt. Suntem prea mândri să renunțăm la un vis pentru că nu înțelegem de ce ar vrea cineva să facem acest lucru.

Soarele în conjuncție cu Pluto este genul de tranzit care te ajută să te concentrezi asupra a ceea ce crezi.

Din nefericire, poate aduce și adversitate în alții, care vor încerca să-ți ia în cale. Pentru unele zodii, este o chestiune de mândrie și, având în vedere asta, există șanse mari ca această mândrie să stea în calea iubirii.

Semne zodiacale a căror mândrie se află în calea iubirii în timpul conjuncției cu Soarele cu Pluto, începând cu 15 – 17 ianuarie 2022

Scorpionul

Scorpionul a fost întotdeauna un semn de mândrie și, uneori, acest grad de mândrie a fost căderea ta; pur și simplu nu ești unul care să te lase deoparte atunci când crezi că fie ai dreptate, fie ai o viziune pe care nu vrei să fii contrazisă.

S-ar putea să descoperi că în timpul conjuncției Soarelui cu Pluto, vei fi deosebit de determinat să îndeplinești o anumită sarcină și că persoana cu care ești implicat se opune planului tău.

Știi că ai dreptate și nu vei mai auzi un cuvânt pe această temă; ai închis poarta și îi interzici persoanei dragi să aibă un cuvânt de spus în această problemă. Mândria ta depășește viața amoroasă și, pe măsură ce se întâmplă cu acte de mândrie, pur și simplu nu-ți pasă.

Săgetător

Soarele în conjuncție cu Pluto funcționează bine pentru tine, deoarece îți amintește cine ești și prin ce ai trecut pentru a ajunge unde ești astăzi. Ai făcut multă muncă personală și asta include și munca pe care ai făcut-o pentru a scăpa de anumiți oameni din viața ta.

Există oameni în jurul tău care încearcă să te facă să te simți rău că faci ceea ce simți că este necesar, mai ales când vine vorba de îndepărtarea anumitor personalități toxice care sunt rude apropiate.

Știi ce este cel mai bine pentru tine și, indiferent de câte ori oamenii îți aruncă cartea de „dragoste” în timp ce încearcă să te convingă că ar trebui să-i permiti acestei persoane un loc în viața ta, mândria ta îți spune altfel.

Ai lucrat pentru asta și nu vei lăsa pe altcineva să dicteze cine rămâne în viața ta și cine pleacă. Tu ești șeful tău, Săgetător.

Pești

În timp ce iubești și respecți oamenii din familia ta și din cercul tău nuclear, trebuie să faci legea din când în când. Soarele în conjuncție cu Pluto îți pune în minte ideea că acesta este unul dintre acele vremuri.

Ți-ai construit o viață decentă pentru tine și asta pentru că urmezi un manual personal, unul care, în opinia ta, funcționează.

Te mândrii cu felul în care faci lucrurile să funcționeze, de fapt, toată lumea din viața ta își dă ochii peste cap când faci o declarație despre cum „funcționează doar dacă depui efort”.

În timpul acestui tranzit, vei fi provocat de cineva apropiat dacă ai copii, va fi în mare parte un copil, dar oricum, unul dintre oamenii pe care îi iubești se va plânge de stilul tău. Răspunsul tău: „Drumul meu sau autostrada, bub”.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :