3 zodii a căror relație se destramă începând cu 16 ianuarie 2022

Luna opusă lui Pluto este unul dintre acele tranzite care oferă o perspectivă asupra propriilor noastre vieți și, probabil, acesta este ceea ce afectează cele trei semne zodiacale ale căror relații se destramă începând cu 16 ianuarie 2022.

Este genul de tranzit care ne lasă să vedem ceea ce s-ar putea să nu fi văzut înainte și, de multe ori, ceea ce vedem ne mulțumește. Dar nu numai asta, ceea ce putem vedea sunt liniile de falie din propriile noastre relații romantice… și modul în care aceste linii sunt pe cale să se spargă.

Acesta este sezonul despărțirilor din cauza neînțelegerilor, precum și a resentimentelor de multă experiență. Luna opusă lui Pluto nu ne permite doar o perspectivă. Încurajează terminațiile și completările.

Această energie întunecată a lui Pluto nu vrea să stăm prea mult într-o situație; ne presează să facem această schimbare și, arătându-ne fața mai urâtă a relației în care ne aflăm în prezent.

Dacă există o problemă între cupluri, în special cuplurile cu anumite semne ale zodiacului, atunci acele probleme vor fi pamantul care va sparge spatele cămilei, ca să spunem așa. Ceea ce apare acum este ceea ce va fi elementul cheie în despărțirea care va urma. Și pentru unii, acesta este momentul în care relațiile tale se destramă.

3 semne zodiacale a căror relație se destramă în timpul Lunii vizavi de Pluto, începând cu 16 ianuarie 2022

Taurul

Te-ai străduit din greu să menții relația în care te afli în prezent, dar a ajuns la un punct în care începi să-ți pierzi interesul. Nu poți fi singura persoană din această relație care încearcă și observi cu mult mai multe detalii acum că partenerul tău slăbește când vine vorba de efort.

Luna vizavi de Pluto te face să te gândești că poate te-ai descurca mai bine fără această persoană din viața ta. La urma urmei, sunt atât de multe pe care le poți face și, fără ajutorul persoanei care ar trebui să te iubească, ești gata să arunci prosopul înăuntru.

Ți-ai urmat inima și ai mers cu pasiunea și tot ceea ce ți-a adus, în acest moment, este o relație plictisitoare pe care nu mai vrei să o deservizi.

Balanta

Niciodată nu simți cu adevărat că există ceva ce nu poți face față, dar atunci când este altcineva implicat, și el ține hotărârea, te simți atât oprimat, cât și scăpat de sub control. Luna opusă lui Pluto îți ia controlul din mâini și te lasă cu un sentiment de nevroză și confuzie.

Nu mai ești sigur că știi nici măcar persoana cu care ești într-o relație, iar această revelație vine ca un șoc pentru tine. Dintr-o dată, ei sunt cei care vă controlează și nu vă place deloc asta.

Veți încerca să rezolvați orice problemă dintre voi doi și, totuși, nu veți ajunge nicăieri. În concluzie, vei decide că poate cel mai bine este să pleci din această relație, deoarece se simte mai degrabă ca o problemă de control, decât o situație romantică.

Scorpionul

Felul în care Luna opusă lui Pluto te va afecta personal este în faptul că îți va aduce în minte tot ce nu poți face. Te vei simți blocat, incapabil să te exprimi, iar partenerul tău s-a schimbat și nu mai este îndrăgostit de tine.

Farmecul și farmecul tău par să nu le mai afecteze și îți pierzi avânt atunci când vine vorba să te ții strâns de această persoană. La un moment dat, această persoană a vrut să-ți dea lumea, acum se pare că tot ceea ce își doresc este să te scoată din viața lor și, o fac în moduri foarte pasiv-agresive.

Ți-ai dori să iasă deja cu asta, dar sunt oarecum lași, iar în timpul acestui tranzit, practic așteaptă ca tu să faci prima mișcare distructivă către un final oficial.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :