3 zodii al căror an nou aduce noroc în dragoste începând cu 1 ianuarie 2022

Deși fiecare an oferă noi posibilități în ceea ce privește dragostea și dragostea, anul acesta, datorită unei schimbări în Axa Eclipsei și a lui Jupiter care intră în Pești, devine un an monumental pentru a păși în dragostea noastră pentru totdeauna.

Începem 2022 cu Venus, planeta iubirii în retrograd, ceea ce înseamnă că suntem cu toții invitați să ne revizuim deciziile trecute în dragoste, astfel încât datorită lui Cappy, semnul prin care trece, să putem crea o bază mai puternică în relațiile noastre. .

Cappy guvernează, de asemenea, ce și cum ne simțim apreciați în relațiile noastre.

Cu cât ne simțim mai valoroși, cu atât devenim mai investiți și mai angajați în relațiile noastre.

Dar dragostea nu poate fi pur și simplu logică și datorită transformării lui Jupiter în Pești magici și romantici cu doar câteva zile înainte de începutul Anului Nou, ni se oferă ocazia să credem în genul de iubire în care mulți dintre noi au renunțat la speranță. de constatare.

Pe măsură ce începem Anul Nou atât cu noua energie Venus, cât și cu cea a lui Jupiter, lăsăm în urmă multe dintre tranzitele haotice ale anului 2021 ferm în trecut și începem pe un picior mult diferit.

Pe 1 ianuarie, experimentăm un trigon al Soarelui Uranus care ne ajută să începem să implementăm acele schimbări mari de viață, dar fără drama și haosul obișnuit asociate cu aceste tipuri de schimbări.

Pentru noi, acesta este un cadou, dar și un semn, că nu putem și nu trebuie să amânăm acele schimbări mari gândindu-ne că va fi un moment în viitor când va necesita mai puțină muncă, dar în schimb înțelegem că avem doar noroc. îndrăgostiți atunci când suntem dispuși să ne asumăm riscul pentru ao crea.

Pentru că cea mai mare iubire va fi întotdeauna cea pe care nu am văzut-o niciodată venind, dar doar pentru că nu am plănuit-o nu înseamnă că nu ar trebui să începem.

Semne zodiacale al căror An Nou aduce noroc în dragoste începând cu 1 ianuarie 2022:

Scorpionul

S-ar putea să fi simțit că ai trecut prin stors în 2021, dar asta doar pentru că a fost menit să te pregătească pentru ceea ce este în rezervă în 2022.

În timp ce te întrebai pentru cât timp ai avut nevoie să înveți aceeași lecție, de fapt îți construiai valoarea de sine atât de ferm încât, pe măsură ce începi să treci prin primele zile ale noului an, vei vedea că de fapt ești incapabil. de a privi lucrurile așa cum obișnuiai. Sau mai ales, să fii persoana care ai fost înainte.

Cu Jupiter în cea de-a cincea casă a bucuriei și a iubirii pentru cea mai mare parte a anului 2022, înseamnă că anul acesta este despre obținerea unei recompense pentru toată munca pe care ai făcut-o anterior. S-ar putea să nu însemne sau să arate cum credeai că ar fi, dar asta nu înseamnă că de fapt nu va ajunge cu mult mai bine.

Cu nodul nord agățat în cea de-a șaptea casă a relațiilor dedicate, înseamnă că acesta este anul în care ai folosit toată munca anterioară.

Deși s-ar putea să fii provocat să primești în sfârșit tot ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna, chiar dacă nu este de la persoana de la care ai vrut să-l primești, anul acesta marchează o schimbare în relațiile tale într-un mod semnificativ.

Totul este despre fericirea în dragoste (nu mai plângeți lacrimi nesfârșite), relații angajate și să vedeți cu adevărat care a fost scopul a tot ceea ce s-a întâmplat înainte. Așteptați-vă ca relațiile să devină mai serioase la începutul lunii aprilie, odată ce puteți vedea că fericirea pe care o simți este de fapt aici pentru a rămâne.

Fecioară

Anul acesta nu este doar despre dragoste sau chiar întâlniri, ci despre relații serioase și dedicate. Acest lucru se datorează faptului că Jupiter va sta în casa ta a șaptea cea mai mare parte a anului, ajutându-te să vezi expansiune și noroc în acest domeniu al vieții tale.

Jupiter se va mișca prin Pești romantici în acest timp, așa că nu doar că vei găsi noroc în dragoste, ci va fi și un tip de durată. Nu-ți face griji dacă pare prea frumos pentru a fi adevărat, asta face parte din farmecul Peștilor.

De multe ori ne dezvăluie un fel de iubire la care am visat mereu, dar nu am putut să o concepem reală. Deși s-ar putea să fii predispus să încerci să explici în mod logic, fă-ți o favoare și renunță la modul în care ai abordat anterior dragostea, astfel încât să nu ratezi toată magia imprevizibilă a acesteia.

Acesta este anul pentru a exersa mersul cu fluxul mai mult decât ai făcut înainte și pentru a realiza că, deși poți încerca să controlezi alte domenii ale vieții tale, nu poți de fapt să controlezi iubirea. S-ar putea să nu vină la momentul perfect sau în pachetul în care sperai că va fi, dar asta nu înseamnă că tot nu ajunge exact la timp.

Săgetător

Ca Sag, se crede că sunteți mai mult rătăcitor decât angajat, totuși, lecția care este adesea dezvăluită este că aveți nevoie de amândouă. Că nu trebuie să alegi între a fi angajat și a avea un partener care dorește să ajute să-ți arate lumea.

Poate că nu trebuie de fapt să te convingi să te mulțumești cu mai puțin pentru că pare de neatins sau prea uimitor. În timp ce natura ta filozofică este ceva care te face ceea ce ești, în ceea ce privește iubirea, deseori apare ca o gândire excesivă care poate păta chiar și cea mai uimitoare iubire.

Cu Jupiter petrecând timp în Berbec anul acesta și ajungând la cea de-a cincea casă a plăcerii și a iubirii, vă puteți aștepta să intrați într-o fază a vieții voastre în care aveți de fapt atât angajament, cât și aventură.

Acesta este medicamentul suprem pentru Săgetător și este unul care poate dura pentru totdeauna. Odată cu sfârșitul ciclului Eclipsei pe axa ta în decembrie, înseamnă că trecutul este ferm în spatele tău acum, atâta timp cât ai curajul să-l lași acolo.

Acum, ca parte a acestui nou ciclu, poți nu doar să vezi că nu ai trebuit să alegi niciodată între diferitele părți ale tale, ci să alegi iubirea care le împlinește pe toate.

Momentul în care începi să vezi și să crezi că este posibil este momentul în care realizezi că norocul este de partea ta, la fel și universul, pentru că iubirea ta pentru totdeauna se poate dezvălui numai odată ce ești în locul să o primești.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :