3 zodii au horoscoape aspre pe 2 iulie 2023, din cauza lui Venus Square Uranus

by Horoscop Urania

Trei zodii vor avea horoscoape brute pe 2 iulie 2023, datorită pătratului Venus lui Uranus. În regulă, vom avea nevoie de câteva momente aici pentru a digera ce se va întâmpla pe 2 iulie 2023. Ceea ce se întâmplă este că avem tranzitul lui Venus pătratul Uranus în mijlocul nostru, ceea ce ar putea provoca o revoltă în anumite departamente ale vieții noastre, mai ales în ceea ce privește dragostea. Deși acesta nu este chiar un tranzit ruinos, evenimentul cosmic ne face să reacționăm exagerat și să ne gândim prea mult la lucruri… până la o nervozitate extremă. Ne vom simți super încrezători în „ceva” până când ne gândim prea mult la asta, iar apoi, din senin, din cauza lui Venus pătrat cu Uranus, ne vom îndoi brusc de noi până la depresie.

În dragoste, vom simți o val nebună de afecțiune pentru persoana cu care suntem. Cu toate acestea, nu va dura mult până când acel jet de dragoste se va transforma în gânduri secunde și în îndoială serioasă de sine. Acest lucru îi poate înnebuni și pe partenerii noștri; ei nu vor să participe la acest joc. Pentru trei semne zodiacale, este jocul și toată ziua. Ne vom pregăti, inconștient, prietenii noștri pentru o zi de mare dragoste și afecțiune, iar la jumătatea drumului, vom decide că sunt dușmanii noștri și că nu pot avea încredere în ei. Volubil, volubil!

Ceea ce face ca această zi să fie cea mai proastă este că credem că va fi fantastică, chiar și după ce am citit asta! Nu suntem dispuși să primim sfaturi sau să mergem cu fluxul. Suntem fluxul astăzi, ceea ce înseamnă că dacă ne hotărâm brusc să devenim un râu cu apă albă de stânci, denivelări și amenințări, atunci nici nu vom ști că creăm acest tip de stare până nu va fi prea târziu. Noi suntem ceea ce strică petrecerea astăzi și, după cum am menționat, partea cea mai proastă este că nu ne putem opri. Mulțumesc, Venus pătrat Uranus. Ce semne zodiacale sunt programate pentru o zi grea astăzi?

Trei zodii cu horoscoape brute pe 2 iulie 2023:

1. Leu

Venus pătrat Uranus te face să te simți distractiv, plin de bucurie și afectuos. Asta durează zece minute înainte să-ți dai seama că poate nu ai „citit camera”, deoarece se pare că partenerul tău este într-o dispoziție diferită de tine. În câteva minute în timpul acestui tranzit, veți trece de la un amant fericit la un om de îngrijorare abătut, deoarece vă face să ghiciți aproape totul.

Mai rău este că partenerului tău nu-i pasă. Sunt în regulă cu suișurile și coborâșurile tale, dar pentru că acest tranzit provoacă panică și confuzie, nu vei înțelege ce se întâmplă. Deci, deși partenerul tău ar putea să nu aibă chef de dragoste astăzi, nu este ca și cum s-ar fi dezamăgit brusc de tine. Problema este că nu o vei vedea așa. Dacă îți spun că sunt ocupați, vei interpreta acele cuvinte ca: „Lasă-mi viața în pace, peon, nu însemni nimic pentru mine, nimic din ce-ți spun!” Reacționează prea mult?

2. Fecioara

Tot ceea ce ți-ai dorit vreodată din această relație sau din orice relație în care te afli este stabilitatea și, în timp ce Venus pătratul Uranus este pe cer, această cerință va fi cel mai important lucru din lumea ta de astăzi. Pe 2 iulie 2023, stelele cad astfel încât veți fi amândoi bucuroși că aveți o viață amoroasă atât de grozavă și îngroziți că i se va întâmpla ceva care să o facă să se destrame.

Astăzi îți aduce acel sentiment familiar în care ai totul, dar nu poți vedea nimic bun. Temerile tale din această zi te orbesc și știi foarte bine că nimic nu-ți amenință viața frumoasă. Chiar și partenerul tău va petrece timp astăzi convincându-te că totul este în regulă, oferindu-ți mai mult combustibil pentru foc. Vrei să fii jalnic astăzi. Vrei să fii obiectul simpatiei. Nu e amuzant.

3. Vărsător

Tranzitul lui Venus pătratul Uranus, care te influențează pe 2 iulie 2023, te va pune în dezacord cu tine, pur și simplu pentru că știi că nu ai sens astăzi. Pe de o parte, sunteți cu toții în ideea de iubire și libertate, și, pe de altă parte, sunteți o epavă nervoasă care nu știe în cine să aibă încredere, ceea ce face ca persoana în care aveți încredere să se simtă un pic ca un gunoi. .

Cu toate acestea, te vor lăsa să aluneci în timp ce vor înțelege că ești puțin dezorientat astăzi. Totuși, ca ei să te susțină atunci când te simți confuz nu pare a fi de folos astăzi și s-ar putea să ajungi să-ți compensezi nevroza cu o versiune extremă a ceea ce crezi că este afecțiunea și nu va funcționa. Te gândești prea mult, Vărsător. Trebuie să te relaxezi singur pentru o vreme. Comportamentul tău nebun începe să se reverse. A se stapani!

Sursa articolului

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.