3 zodii care au nevoie de schimbare în dragoste 1 mai 2023, în timpul retrogradului lui Pluto

by Horoscop Urania

Trei semne zodiacale au nevoie de o schimbare în viața lor amoroasă pe 1 mai 2023, iar universul ne aduce tranzitul atât de amenințător de monstruos al lui Pluto retrograd, dar crede-mă, sună mult mai rău decât este de fapt.

Amintiți-vă că acest tranzit este retrograd; puterile sale pot fi pe partea întunecată a lucrurilor, dar nu este suficient de puternic pentru a face mai mult decât să stârnească drame în viața noastră. Deși nu ne place drama, nu este ca și cum am fi prinși pe o navă care se răstoarnă. Nu e chiar asa de rau. Astăzi, 1 mai, ne prezintă drept stăpânul lumii interlope, sau așa cum o numim în termeni astrologici: Pluto în retrograd. Va fi unul întunecat, prieteni.

Ceea ce vom simți în acest timp este un decalaj; acest decalaj ne va face să ne simțim stagnanți și, din această cauză, vom dori să ne mișcăm… și aici intervine problema: nu ne vom putea mișca. Parcă vom rămâne blocați.

Vom rămâne blocați în mințile noastre, blocați în viețile noastre amoroase, blocați în locurile noastre de muncă, blocați, blocați, blocați și mai mult. Retrogradele tind să facă timpul fie să stea pe loc, fie să simtă că ne îndreptăm înapoi, iar în această zi, 1 mai, vom experimenta o nevoie mare de mișcare. Trebuie să ne dezlipim!

Când aducem asta la pământ, venim să aruncăm o privire asupra vieților noastre amoroase. Pluto retrograd este un tranzit periculos care atârnă în viața noastră romantică, deoarece acesta este chiar tranzitul care îi va face pe Leul, Săgetătorul și Peștii să dorească să schimbe lucrurile atât de radical încât s-ar putea să nu aibă sens.

Ne dorim o schimbare în viața amoroasă și, pentru că nu avem un plan exact pentru a o schimba, ne vom deruta partenerii și pe noi înșine. Nu este ca și cum nu putem câștiga în această zi, dar atât de multe stau în calea succesului nostru și aproape toate sunt în mintea noastră. Vom dori să schimbăm totul, în timpul retrogradului Pluto, pe 1 mai 2023. Iată de ce.

Trei semne zodiacale au nevoie de schimbare în dragoste pe 1 mai 2023:

1. Leu

De îndată ce ziua începe, veți fi gata să vă apărați. De la ce, totuși? Aceasta este problema. Te simți defensiv și vulnerabil, dar nu ai nicio idee de unde vine acest lucru, deși asta nu va reduce energia negativă. Pe 1 mai 2023, vei experimenta mânia retrogradului Pluto, iar prima persoană pe care o vei activa este partenerul tău romantic… desigur.

Îi vei vedea drept motivul pentru care toate lucrurile din lume au mers prost și le vei cere ceva atât de ridicol și de nedrept, încât vor râde, la rândul lor, de tine, ceea ce îți va da foc egoului. Crezi că vrei să te schimbi, dar chiar vrei o luptă. Vei arunca vina în jur și nu vei lua nimic asupra ta, iar până la mijlocul după-amiezii, ar trebui să fii o adevărată durere în tuchus să fii prin preajmă. Ești agitat și enervat astăzi, iar schimbarea de care ai cu adevărat nevoie este cea care privește atitudinea ta.

2. Săgetător

S-ar putea să descoperi că la 1 mai 2023, în timpul retrogradului Pluto, schimbarea de care simți că ai nevoie în relația ta este de fapt schimbarea de care ai nevoie în felul tău de a privi lucrurile. Astăzi, din cauza „remorcherului” retrograd, s-ar putea să nu poți vedea că tu ești problema și, nepermițându-ți să vezi asta, vei pune toată vina pe altcineva; este problema lor. Au făcut-o greșit; Ei sunt de vină, iar tipul rău, Yada, yada, yada.

Puteți chiar să aruncați un fel de furie în Săgetător, care va fi extrem de dramatică și plină de foc și pucioasă. Vei vrea să-ți sperii partenerul cu poziția ta mare amenințătoare, dar vei fi râs de tine, făcându-te să te enervezi. Totuși, furia ta nu este la același nivel cu Leul, așa că te vei calma destul de curând. Trebuie să te schimbi, Sag, mult mai mult decât partenerul tău.

3. Pești

În timpul retrogradului Pluto, vei găsi soluția perfectă pentru schimbarea de care ai nevoie în relația ta. Se numește „Scăpați de vagabond”, puteți chiar să încercați să implementați acest concept la 1 mai 2023. Sentimentul dvs. este… lună nouă, noi, ceea ce înseamnă că scăpați de asta nu vă mai servește.

În timpul retrogradului Pluto, vei fi forțat să te confrunți cu unele dintre cele mai întunecate sentimente ale tale și, în timp ce ai dansat în jurul ideii de a-i cere partenerului tău romantic să-și schimbe felurile, ceea ce vei veni cu ideea că poate nu se schimbă suficient pentru a se potrivi nevoilor tale. Poate că este timpul să renunțăm, Pești. Nu veți dori să faceți din luna mai o experiență interlopă și, dacă doriți pace, trebuie să o faceți.

Sursa articolului

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.