3 zodii care intră în era Granola în această vară

by Horoscop Urania
3 zodii care intră în era Granola în această vară

Pe măsură ce vara începe, aceste semne zodiacale nu vor să lase vreo piatră neîntorsă (la propriu).

Chiar la începutul verii (6 iunie), o lună nouă intră în Gemeni; încurajându-i să renunțe la ceea ce îi reține. Lunii noi semnalează noi începuturi și având în vedere acest lucru, Gemenii caută să se reconecteze cu natura și să-și descopere cele mai adevărate dorințe. Nimic nu-ți limpezește mintea ca să fii cufundat în elemente și în această vară, Gemenii sunt gata să intre în era granola. Noroc pentru noi începuturi, Gemeni!

Având în vedere că Saturn și Neptun intră în retrograd în Pești în această vară, ei se simt foarte inspirați să elimine ceea ce nu le mai servește. În această vară, Peștii sunt într-o încercare de a-și restabili calmul și de a investi doar în ceea ce îi ajută să meargă mai departe. Natura ajută la restabilirea spiritului cuiva și le oferă liniște să gândească și să fie în timp ce decid calea cea bună. De aceea, peștii intră în era granola în această vară; drumeții, înot, alpinism tot ce pot pentru a se reconecta cu ei înșiși și cu Mama Pământ.

Scorpionii tind să se autosaboteze și să cadă într-o groapă a distrugerii lor. În această vară, ei au decis să rupă aceste obiceiuri și să înceapă o călătorie de vindecare intrând în era lor granola. În loc să se deda cu excesul care îi alimentează, ei își vor dezbrăca viața la minimum și vor experimenta frumusețea naturală pe care pământul o are de oferit. Acest lucru îi va ajuta să găsească cine sunt cu adevărat și să depășească obiceiurile lor distructive din trecut

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.