3 zodii care nu mai lipsesc un fost, începând cu 11 – 12 ianuarie 2022

Când este timpul să ne mișcăm, este aproape ca și cum auzim un „clic” care reprezintă momentul potrivit.

Când ne despărțim de cineva, este nevoie de timp pentru a ne vindeca. Uneori, chiar durează ani, dar începem cu toții să observăm că, după un anumit moment, nu ne mai gândim la ei atât de mult, sau, durerea despărțirii nu mai ține același fel de ustură ca odinioară. făcut.

Avem un nou tranzit aici: Soarele sextil Neptun și ceea ce face este că ne ajută să găsim acel moment de „clic”. Este momentul în care știm în adâncul inimii noastre că chestia asta s-a terminat cu adevărat.

O vei observa când vei recunoaște cât de puțin te gândești la acel fost și cum locul lui în mintea ta a fost mutat în spate, unde este mult mai puțin vizibil, poate chiar ignorat.

Unii nu trec niciodată peste fostul lor. Ei vor vorbi despre ei și îi vor venera până în ziua morții lor, în timp ce alții folosesc puterile vindecătoare ale sextilului Soarelui Neptun pentru a renunța la ceea ce se transformă rapid într-un bagaj inutil.

Există un timp pentru a lăsa drumul și un timp pentru a înceta să venerați și să-și lipsească persoana care nu mai este în viața cuiva. Acel moment este acum și vine cu asistența Soarelui sextil Neptun.

Semne zodiacale care nu mai lipsesc un fost în timpul sextilului soarelui Neptun, începând cu 11 – 12 ianuarie 2022

zodia Gemeni

Clic. S-a întâmplat. Ești pe cale să auzi acel clic metaforic și ceea ce înseamnă pentru tine este că vechiul tău fost nu mai este în prim-planul minții tale. Dintr-o dată, datorită sextilului Soarelui Neptun, te vei simți mai ușor, mai puțin împovărat. Te vei intreba ce se intampla in interiorul tau si iti va trece prin cap ca nu te-ai gandit la fostul tau de…zile.

Sau, sunt săptămâni? Doar ideea că nu poți spune cât de mult a trecut de când te-ai gândit la ultima persoană despre această persoană este extraordinară și interesantă pentru tine. Deci, acest lucru vindecător. Chiar merge? Da, da. Nu contează dacă tu și acest fost al tău te-ai despărțit în condiții bune sau proaste. Important este să nu aluneci înapoi. Mergi mai departe, Gemeni, și totul e bine.

Cancer

A fost o călătorie foarte lungă și grea pentru tine, în ceea ce privește renunțarea la fostul tău. La urma urmei, ți-ai clădit o viață cu această persoană și ai avut încredere că vei fi cu ea din greu. Modul în care a funcționat viața, totuși, ți-a arătat contrariul. Este în natura ta de Rac să te gândești la ei, să-ți fie dor de ei tot timpul, iar asta te-a luat cu adevărat mult din tine.

A trecut prea mult timp și ai început să simți că pierzi totul. Sextilul Soarelui Neptun vă anunță că nu mai merită; ți-ai băgat kilogramul de carne și acum este timpul să mergi mai departe. Partea bună este că ești cu adevărat pregătit. Nu mai ratați fostul, nu vă mai gândiți la fost. Ta, ta!

Pești

Nu-ți mai lipsește fostul tău când te împaci cu cine este cu adevărat fostul tău și ce înseamnă sau au însemnat el în viața ta. Poate că această persoană a fost iubirea vieții tale, dar adevărul este că nu ai fost niciodată iubirea vieții lor și i s-a părut destul de ușor să te părăsească.

Nu ai luat niciodată asta în serios și ți-ai spus că această persoană a fost mult mai bună decât este de fapt. Te-au rănit și i-ai iertat și, la un anumit nivel, ai crezut că asta le-ar răscumpăra amintirea în ochii tăi. Nu a fost. Ai ajuns să realizezi că toată bunătatea lor este doar proiecția ta.

Nu sunt bune, nu merită să fie venerate și, datorită sextilului Soarelui Neptun, știi acum că nu merită ratate.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :