3 zodii care renunță la dragoste în timpul conjuncției cu Mercur Saturn începând cu 10 ianuarie 2022

Avem în față un tranzit curios și acesta este conjuncția lui Mercur cu Saturn, care începe pe 10 ianuarie 2022.

Ceea ce face acest lucru atât de interesant este că se adresează în mod direct nevoilor noastre personale și le face să iasă în evidență în mintea noastră ca elemente prioritare.

În timp ce tuturor ne place să fim într-o relație și să avem așa-numita „viață amoroasă”, nu suntem întotdeauna prea potriviți să trăim un astfel de stil de viață, iar faptul de a fi singur a venit întotdeauna cu stigmatizarea lui ridicol, acela fiind că o persoană nu este. complete până când sunt definite de altul — un amant.

De-a lungul anilor, există o conștiință care a schimbat această percepție, pe măsură ce tot mai mulți oameni realizează că este în regulă să nu fii partener. De fapt, este destul de popular!

Unii oameni pur și simplu nu au rezistența pentru a ține pasul; este prea multă muncă și riscul de a avea inima zdrobită din nou și din nou nu mai pare îmbietor; oh, cum ne schimbăm pe măsură ce creștem.

Și așa, în timpul conjuncției cu Mercur cu Saturn, anumite semne ale zodiacului își vor admite anumite adevăruri eliberatoare, unul dintre ele fiind că acest lucru de dragoste? Nu este tot ce s-a crezut să fie. Este timpul să renunți și nu e treaba nimănui altcuiva dacă o faci.

3 zodii care renunță la dragoste în timpul conjuncției cu Mercur Saturn începând cu 10 ianuarie 2022

Leu

Unul dintre motivele pentru care ești pe cale să renunți la iubire este că te-ai gândit mult la asta: asta nu funcționează pentru tine. Influența lui Saturn trezește în tine atât un sentiment negativ față de iubire și relație, cât și nevoia de a-ți structura viața în așa fel încât să nu te bazezi pe o altă persoană pentru dragoste sau atenție.

Și, în timp ce îți place să fii iubit și îngrijit, experiența ta personală a întregii chestii se termină întotdeauna fie în mediocritate, fie în durere.

Și sincer, te-ai săturat de ambele. Dacă ai putea avea viața amoroasă perfectă, ai opta pentru asta într-un minut din New York, dar nu ar face-o toată lumea? Dar cu adevărat, cine are viața amoroasă perfectă? Conjuncția cu Mercur Saturn este calea rapidă pentru a ieși din acest tip de chin ciclic.

Scorpionul

În mod clar, te-ai săturat de toate. Dragoste, efortul necesar pentru a continua acest lucru și minciunile despre care ți-ai spus „cât de fericit ești”. Acesta nu este tranzitul „aduceți la iveală fericirea”, oh, nu.

De fapt, conjuncția cu Mercur Saturn lucrează ultimul tău nerv și are capacitatea de a te trimite pe un drum lung, adânc în gânduri, unde concluzia ta va ajunge să fie că nu numai că te-ai săturat de toate, ci și te îndepărtezi de el. , cât și în materie de iubire, adică.

Începi să simți că dragostea este o înșelătorie și, deși asta nu este tocmai încurajator pentru viitor, pur și simplu îți dorești să trăiești în pace. Și dacă pacea este definită prin renunțarea la iubire, în acest moment al vieții tale, atunci așa să fie. Tu ești cel care îți trăiește viața, nu altcineva. Tu o faci, Scorpion.

Vărsător

Respectul de sine și un mare simț al stimei de sine sunt ceea ce te va face să te protejezi în timpul conjuncției cu Mercur cu Saturn.

Acesta este un tranzit serios și dur care poate supăra mulți oameni; suntem atât de dependenți de ideea iubirii încât uităm cât de multă muncă este nevoie doar pentru a o menține în viață și înfloritoare.

Deși te-ai gândit că poate nu ești făcut pentru acest tip de muncă, începi să te muți într-o parte în care pur și simplu nu mai merită efortul.

Nu este ca și cum ai zgâri și mori pur și simplu pentru că ai renunțat, de fapt, pentru tine, Vărsător, renunțarea la iubire s-ar putea să-ți ofere libertatea și creativitatea pe care le-ai pierdut. Ai nevoie de spațiu și doar tu ți-l poți oferi.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :