3 zodii care se împacă cu un fost în timpul lunii în cancer 15 – 17 ianuarie 2022

Există ceva foarte drăguț în tranzitul cunoscut sub numele de Lună în Rac. Acest tranzit îi place să ne vadă revenind împreună cu oamenii cu care s-ar putea să ne-am înțeles.

Deși este un cer cosmic plin, plin de tranzite conflictuale în noile zile și săptămâni, în timpul Lunii în Rac ne putem aștepta să aibă loc experiențe calme, răcoroase și colectate.

S-ar putea chiar să vedem revenirea cuiva care a jucat un rol major în viața noastră romantică; un fost, care, dacă își joacă cărțile corect, își poate îmbunătăți statuia de la fost la „partener prezent”.

Acestea sunt zilele reconcilierii. Este timpul să iertați, să uitați și să mergeți înainte. Și asta, pentru unele semne, poate fi exact ceea ce urmează să aibă loc.

Fostul tău nu a plecat niciodată, nu-i așa? Poate că au „eliberat incinta”, dar au trăit întotdeauna în inima și în mintea ta. Pentru anumite semne zodiacale, acest lucru merge în ambele sensuri, deoarece nu ai încetat niciodată să fii o prezență solidă și în viața lor. Este timpul să vă împăcați și să lăsați trecuturile să fie trecute.

3 zodii care se împacă cu un fost în timpul lunii în cancer 15 – 17 ianuarie 2022

Cancer

Luna în Rac este la fel de Rac când vine vorba de gânduri profunde amețitoare și de nevoia de locuri calme și liniștite. Pentru tine, aceste gânduri duc înapoi la fostul tău și la toate amintirile bune pe care le ai despre ele. S-ar putea chiar să decizi să le întinzi, doar ca să râzi de vremurile vechi.

Deși s-ar putea să nu se transforme într-o nouă relație romantică, cu siguranță este plăcut să te gândești că ai putea fi din nou prieteni. Aceasta este o mare posibilitate, Rac. Totul este despre inimile deschise și dorința de a fi amabili. Fostul tău este o persoană plină de compasiune, dacă îi vei adresa, ei vor răspunde cu mare grijă și acceptare. E un gând frumos.

Leu

Dacă nu ai fi fost atât de impulsiv în trecut, s-ar putea să fii încă cu această persoană pe care ai iubit-o, astăzi. Dar l-ai suflat atunci și lucrurile s-au prăbușit. Ceea ce este interesant este că fostul tău încă te iubește și nu are nimic împotriva ta.

Sentimentul tău este unul de regret; te-ai bătut de ani de zile din cauza comportamentului tău din trecut, dar niciodată nu te-ai gândit că poate această persoană vrea să revină.

Lucrul uimitor este, Leo, ei. Tot ce trebuie să faci este să le arăți că ești interesat și, dacă ești și simți că poți să te ridici ca o persoană de cuvânt, atunci poți îndrepta greșelile trecutului. Reconciliile au succes în timpul Lunii în Rac.

Capricornul

Ideea de împăcare cu un fost ți se pare de vis, Capricorn, iar dacă s-ar putea întâmpla așa ceva, ar trebui pusă la punct cu noi reguli și limite. E adevărat, încă mai iubești pe cineva din trecut; această persoană este poate „numărul unu” al tău, o persoană pe care ai crezut întotdeauna că este sufletul tău pereche.

Ceea ce s-a întâmplat ca să vă despărțiți a fost dur și definitiv și ți-ai dori să nu meargă așa. Iată chestia: și-ar dori să nu se întâmple nici așa, iar în timpul Lunii în Rac, vă vor contacta, în încercarea de a reîncepe măcar comunicațiile.

Poți fi prieten cu această persoană fără ca aceasta să se transforme într-un serial dramă Netflix și ar trebui, pentru că această persoană este bună pentru tine. Te fac să zâmbești și să râzi, și ce poate fi mai bun decât atât?

Ruby Miranda interpretează I Ching, Tarot, Rune și Astrologie încă din copilărie. Ea oferă lecturi private și lucrează ca cititor intuitiv de peste 20 de ani. Urmărește-o pe Twitter: Ruby Miranda

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :