3 zodii care se împlinesc cele mai mari temeri legate de dragoste 19 mai 2023, când Luna îl face pe Neptun

Pe 19 mai 2023, trei semne zodiacale vor avea cele mai mari temeri cu privire la dragoste devenite realitate datorită sextilului Neptun, Luna. Cu siguranță vorbim mult despre sănătatea mintală, dar rareori ne facem timp să ne odihnim mințile când știm cu siguranță că este timpul să luăm o pauză. Astăzi este una dintre acele zile în care s-ar putea să dorim să numim o „zi liberă pentru sănătate mintală” pur și simplu pentru că în această zi, 19 mai 2023, avem un tranzit foarte „mental” pe cer, și aceasta este cea numită sextil lunar. Neptun.

Pentru că este un tranzit al lui Neptun, mulți dintre noi ne vom întoarce în minte în această zi; vom gândi prea mult la lucruri, vom crea drame și vom lucra cu o judecată slabă. Acesta este genul de zi în care frica de iubire este mai bună dintre noi și poate nici nu știm de ce. Ne simțim doar… frică de lucruri și, dacă continuăm să hrănim acele gânduri înfricoșătoare cu negativitate, avem tendința de a simți că suntem pe cale de a ne manifesta fricile… ca realitate.

Acum, nu este ca și cum am fi atât de atotputernici încât să gândim lucrurile în existență, dar cu siguranță putem să semănăm semințele negativității. În timpul sextilului lunar Neptun, s-ar putea să ne lăsăm mintea să rătăcească puțin prea departe de curs și, odată ce ajungem în teritoriile mai întunecate ale minții noastre, ne putem simți speriați sau incapabili să mergem mai departe. Un bun exemplu al modului în care „cele mai mari temeri” ale noastre pot deveni realitate este acțiunea imediată de a nu dori să ne confruntăm cu ceva sau cu cineva care trebuie confruntat.

Vrem să blocăm responsabilitatea astăzi; vrem să ne ascundem ca să nu ne bage nimeni în seamă, de teama că vin la noi și ne invită la o conversație. În timpul sextilului lunar Neptun, ne temem de conversație, comunicare și confruntare.

Când spunem că temerile noastre devin realitate în timpul sextilului Lunar Neptun, nu vorbim la propriu; este mai mult ideea că, dacă trăiește în minte, poate fi consumatoare pentru persoană și, din acest motiv, este greu de rezolvat. Ce semne vor fi afectate în acest fel, în timpul sextilului lunar Neptun?

Trei semne zodiacale, cele mai grave temeri legate de dragoste s-au adeverit pe 19 mai 2023:

1. Berbec

Între amintirile tale neîntrerupte ale unui trecut care te nemulțumește și grijile tale legate de starea viitorului, vei cădea chiar în capcana pe care ți-a întins sextil-ul lunar Neptun, pe 19 mai 2023. Întotdeauna crezi că ești mai puternic. decât ceea ce se întâmplă în capul tău, dar există momente când vulnerabilitatea preia stăpânirea și te face să știi că doar uneori… nu poți face față tuturor.

Această zi îți prezintă prea multe gânduri copleșitoare și s-ar putea să simți că ai nevoie serios de o pauză de la gândire. Aceasta ar fi o zi grozavă pentru a vă ușura sarcina și a face o pauză de la tot ce creează presiune în viața voastră. Poți încă să lucrezi și să-ți îndeplinești responsabilitățile, dar știi asta, Berbec; ai nevoie de odihnă pentru a ține ritmul. Nu vă nega odihna demnă. Mintea ta are nevoie de o pauză.

2. Taur

Ai petrecut prea mult timp găsind modalități de a face față lucrurilor care se întâmplă în mintea ta pentru a te opri acum, dar din când în când, trebuie să declari o zi de sănătate mintală și, dacă ar exista vreodată o zi, ar fi fie acesta, 19 mai 2023.

Luna de tranzit sextil Neptun este foarte eficient pentru a-i determina pe oameni să se întoarcă peste amintirile lor și momentele rele, chiar dacă este doar în interiorul minții, dar în interiorul minții este ceea ce te doare și ai prefera să nu mai revii din nou pe toate acele drumuri întunecate. . La urma urmei, ai trecut mai departe și ai făcut munca care te-a dus la un nivel superior. Deși s-ar putea să fiți tentat să vă scufundați din nou în prelatele minții voastre astăzi, amintiți-vă că totul devine mai bine și că vă cunoașteți foarte bine; ești un soldat și un luptător și nimic nu te doboară.

3. Fecioara

Ceea ce s-ar putea să faci astăzi este să transformi ceva într-o afacere mai mare decât trebuie să fie. Nu te simți norocos în aceste zile și, în timp ce „norocul” este cu adevărat o chestiune de perspectivă, în timpul sextilului lunar Neptun, perspectiva ta este declinată pentru a crede că nu ai niciunul și că cineva este responsabil pentru ultima ta perioadă de ghinion. S-ar putea chiar să decizi că cineva te-a blestemat, care este modul tău de a nu-ți asuma responsabilitatea pentru lucrurile negative care ți s-au întâmplat.

Vei alege rolul de „victimă” și așa devin realitate „cele mai mari temeri” ale tale; pentru a scăpa de a fi responsabil, vei transfera vina pe altcineva, pentru că mintea ta nu poate face față adevărului. Pe 19 mai 2023, vei deveni atât de pierdut în gânduri, încât toate acestea devin realitatea ta temporară.

Sursa articolului