3 zodii care se îndrăgostesc de persoana greșită, 4 – 6 ianuarie 2022

Când ne îndrăgostim de persoana greșită, deși poate fi greu de acceptat, o facem pentru că vrem.

Adevărul este că ne dorim dragoste atât de tare și vrem ca partenerii să ne completeze atât de disperat, încât practic ne îndrăgostim de oricine ne acordă atenție.

S-ar putea să râdem de alții care fac astfel de prostii, dar realitatea este că noi suntem acei alții. Suntem proștii care se îndrăgostesc. Și despre „persoana greșită”? Ei bine, hai să considerăm ideea ca experiență.

Ceea ce face ca o persoană să fie persoana greșită de care să se îndrăgostească este pur și simplu întâmplarea, deoarece cu siguranță nu o vedem ca fiind cea greșită chiar de la început.

Deci, este un joc foarte corect aici despre care vorbim. Și în timpul lui Chiron în Berbec, ne vom arunca în toți oamenii nepotriviți, cârlig, linie și plată.

Cu Chiron la un grad critic în Berbec, ai ceea ce astrologii numesc experiența Războinicul rănit. Acest lucru ne pune în situația de a ne face rău.

Este ca și cum am gravita către cel mai rău scenariu, în timp ce credem că este cel mai bun lucru pe care îl putem face. Asta ne oferă condițiile potrivite pentru a ne îndrăgosti de persoana greșită, ceea ce duce, în cele din urmă, la rănirea noastră.

Semne zodiacale care se îndrăgostesc de persoana greșită în timpul lui Chiron într-un grad critic în Berbec, 4 – 6 ianuarie 2022

Cancer

Ești pe cale să faci o greșeală, dar nu știi. În loc să-ți asculți inima și să o aștepți, disperarea ta este ceea ce va fi factorul tău de decizie astăzi și vei arunca precauția în vânt să crezi pe deplin în cineva care este complet greșit pentru tine.

Acesta, desigur, este ceva ce nu vei afla mult timp, dar există aici o promisiune de dezastru; Chiron în Berbec deschide porțile disperării tale și te duce direct în gura rechinului. Ultimul lucru pe care-l dorești este durerea sau frângerea inimii, dar nu poți vedea semnele din fața ta când te îndrăgostești de această persoană.

Sunt o amenințare; un lucru rău și nu îl poți vedea. Le vezi ca fiind fermecătoare, complete, drăguțe, dar ceea ce sunt cu adevărat este căderea ta. Evita!

Fecioară

Ironia despre Chiron în Berbec, în cazul tău, Fecioară, este că știi deja că persoana de care te-ai îndrăgostit este persoana nepotrivită pentru tine și, totuși, persisti. E ca și cum ai fi decis că pur și simplu nu-ți pasă. Simți că ai o viață de trăit și dacă vrei să faci greșeli, așa să fie.

Vrei să profiti de această șansă. S-ar putea să aveți sentimente mult mai profunde față de această persoană decât sunteți gata să recunoașteți, care este adevăratul motiv pentru care rămâneți… dar această relație falsă este condamnată… și mai rău: probabil că ești cu altcineva, ceea ce înseamnă că nu numai că vei coborî tu cu nava când chestia asta lovește ventilatorul, ci și cealaltă persoană din viața ta.

Între timp, persoana îndrăgostită? Ei ajung să plece, liberi și liberi. Acum, ASTA numiți persoana greșită de care să se îndrăgostească.

Pești

Problema ta este că ți-ai construit imaginea astfel încât să-i convingi pe toți cei din jurul tău că ești acest văzător înțelept al adevărurilor, când, de fapt, ești un copil cam speriat. Ești naiv și plin de speranță și nu poți vedea necazuri când e chiar în fața ta.

Si ghici ce? E chiar în fața feței tale, Pești. Te îndrăgostești din greu de persoana greșită și, în același timp, te convingi că aceasta este cea mai potrivită persoană pe care ai cunoscut-o vreodată.

În orice altă zi, ar putea fi o simplă greșeală, dar Chiron în Berbec aduce un element de destin: dacă faci această mișcare, vei suferi consecințele. Dacă negi ideea că poți face greșeli, vei cădea în rezultatul acestei alegeri proaste. Este timpul să te retragi și să evaluezi dacă această persoană este într-adevăr tot ceea ce ai proiectat asupra ei? NU.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :