3 zodii care vor avea cea mai bună viață amoroasă în timpul Lunii Noi în Capricorn, începând cu 2 ianuarie 2021

Dacă ai cea mai bună viață amoroasă, este pentru că VREI cea mai bună viață amoroasă. Nu este nici o coincidență aici; tu o faci. Tu ești cel responsabil pentru suișurile și coborâșurile vieții tale, iar odată cu Luna Nouă în Capricorn, vei ajunge să înțelegi că tot ceea ce îți dorești depinde de tine.

Cu toții ne dorim o viață amoroasă bună și mai ales asociem „binele” cu compatibilitatea, relațiile intime bune, capacitatea de a crește împreună și dorința de a rămâne împreună.

În timp ce ne iubim latura pasională, trebuie să permitem și latura noastră practică să strălucească și în ceea ce privește viața amoroasă, iar acest lucru înseamnă că trebuie să ne uităm la ceea ce face o viață amoroasă bună.

Pentru cei care îndrăznesc să atingă stele, în timpul Lunii Noi în Capricorn, acești oameni vor vedea că eforturile lor sunt întâmpinate cu grație.

Dacă îți dorești o viață amoroasă frumoasă, curgătoare și promițătoare, atunci acest tranzit trezește în tine știrea că depinde de tine să creezi asta pentru tine. Odată ce ai aceste cunoștințe, restul este tort.

3 zodii care au cea mai bună viață amoroasă în timpul lunii noi în Capricorn, începând cu 2 ianuarie 2022:

Berbec

Pentru că simți speranță pentru viitor, nu ești la fel de defensiv sau la fel de dispus să mergi la luptă precum ești de obicei, iar asta se joacă minunat de bine în ceea ce privește viața ta amoroasă.

Tu și partenerul tău aveți nevoie de această superbă energie de Lună Nouă în Capricorn pentru a face relația să pară mai mult decât o rutină și, după cum știți prea bine, rutina este ucigașul pentru tine.

Acest nou tranzit funcționează într-un mod în care tu și persoana ta poți să plantezi niște vise solide împreună, iar cunoașterea că există un viitor pentru tine, unul pe care îl deții oarecum controlul, face ca lucrurile să se simtă solide și stabile.

Ceea ce provoacă acest lucru este echilibrul în relație și asta înseamnă momente intime grozave care există alături de eforturile practice și planuri pe termen lung. Și, dacă ești singur, ceea ce îți iese în cale în materie de dragoste este o dragoste construită pe condiții realiste.

Taurul

În timpul Lunii Noi în Capricorn, veți avea în vedere un singur lucru: asigurați relația! Deși sună puțin disperat, este de fapt un gând destul de rațional și asta este ceea ce obții cu Capricornul tranzitează raționalitatea și așteptările realiste.

Este bine să-l păstrezi real, iar tu și partenerul tău intenționezi să faci exact asta. Știi ce face viața ta amoroasă bună și este sexul bun, conversația grozavă și compasiunea nesfârșită unul pentru celălalt.

Vei începe anul atât de bine, Taur, iar viața ta amoroasă va beneficia enorm de pe urma. Dacă ești un singur Taur, poți să alegi pe cine vrei în viața ta, în principal pentru că acest tranzit nu te va face să alegi oamenii greșiți; vrei oameni buni de încredere în lumea ta și acum este momentul să-i atragi.

zodia Gemeni

Vrei să scapi de toată energia din 2021 și vei avea mare succes în a face acest lucru, în timpul Lunii Noi în Capricorn. Greșeli din trecut? Gata, plecat, la revedere. Ești norocos dacă ai pe cineva în viața ta pe care îl iubești, nu poate decât să devină mai bine.

Dacă ești singur, ești în sfârșit în acel loc în care tot ce poți face este să atragi persoana potrivită către tine. Ești inteligent, capabil și rezistent. Ceea ce ai trecut în trecut se adaugă la armura ta și la capacitatea ta de a discerne ce este bine sau rău într-o relație.

În acest timp, vă puteți aștepta să comunicați frumos în dragoste, în intimitate și în prietenie. Acesta este tranzitul care îți dezvăluie tot ce ai și tot ce poți visa. Toată pozitivitate, până acasă.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :