3 zodii care vor avea o zi grea pe 1 ianuarie 2022

Este uimitor modul în care tranzitele lucrează împreună și, în funcție de corpurile planetare care sunt pe cer, la ce oră, în raport cu celelalte corpuri cerești, le vom simți influența, aici jos, pe planeta noastră natală.

De exemplu, tranzitele lui Jupiter tind să facă totul mai mare, cu o gamă mai largă, dar dacă Jupiter tranzitează în același timp cu care spune Pluto sau Uranus, s-ar putea să ne confruntăm cu probleme „mari” sau cu o proastă dispoziție enorm de mare.

Ceea ce ne uităm astăzi este Luna în Capricorn sextil Jupiter, împreună cu Soarele trigon Uranus și Luna pătrat Neptun.

Stii ce inseamna? Înseamnă că vom fi frustrați pentru că suntem pregătiți, dispuși și capabili să mergem, dar nu avem unde să mergem și nimic de făcut.

Acordați-vă o pauză. Este primul din an; Există întotdeauna atât de multă presiune în astfel de zile, de parcă ar trebui să realizăm și să ne manifestăm cele mai bune vieți în prima zi. S-ar putea să pară dur pentru anumite semne, dar chiar și ei vor trece peste asta. Începerile dure construiesc caracterul!

Semne zodiacale care vor avea o zi grea pe 1 ianuarie 2022:

Berbec

Singurul motiv real pentru care aceasta este o zi grea pentru tine este că totul este închis și vrei să fii în oraș, măcinat cu peonii.

Te-ai săturat prea mult de așteptare, iar prin „așteptare” ne referim la această tragedie nesfârșită care a fost cartea de vizită de anul trecut.

Destul de așteptat deja, ca Berbec, pur și simplu nu ai răbdare. „Nu putem să ne continuăm deja viața?” Poți întreba.

Deși nu există nimic dăunător sau periculos în această zi, nivelul tău de plictiseală personală va fi peste cap.

Poate îți poți curăța casa sau ceva? Nu-ți face griji atât de mult că te grăbești, să faci lucrurile.

Concentrează-te pe casă astăzi și știi că aceasta este doar o condiție temporară.

Săgetător

Te-ai trezit optimist și nerăbdător să pleci, dar nu ai nimic de făcut. Nici nimeni din viața ta nu vrea să facă nimic, nici măcar să nu meargă la film.

Mergeți să vedeți The Matrix Resurrections, singur, sau revizionați Money Heist. Aceasta este o zi grozavă pentru a te zbuciuma făcând lucruri prostii fără semnificație.

Ieși din cap și pătrunde în sensul poveștii altcuiva, citind o carte sau înghițind o emisiune TV.

Uitați să fiți creativ astăzi și nu vă mai faceți griji că nu produceți suficient. Cel mai bun pariu este să vă relaxați și să lăsați totul să se întâmple. Fii martor astăzi.

Participă mâine. Viața va începe destul de curând. Ceea ce face ca ziua de azi să fie grea pentru tine este sentimentul că nu faci nimic. Nu-ți face griji pentru asta!

Capricornul

Ceea ce ai nevoie astăzi este muncă, muncă dulce, și exact asta nu vei primi. Veți ajunge, totuși, să vă simțiți paranoic și lăsat afară, din cauza unei întâlniri de familie în care toată lumea pare să fie de partea voastră.

Pentru ce? Stilul tău de viață, alegerea ta în materie de haine, alegerea ta în ceea ce privește partenerii… toate lucrurile care fac familia atât de neplăcută, totuși le iubim atât de mult, nu?

(Introduceți rola globului ocular) Într-adevăr, familia ta este minunată, dar chiar te înnervează și chiar nu ai vrut ca prima ta zi a anului să fie petrecută să fie luată de oameni care nici măcar nu vor să încerce ați înțeles.

Veștile bune? Vei ieși din casă luminos și devreme luni dimineața. Încă o zi după azi și totul revine la „normal”.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :