3 zodii care vor avea o zi grea pe 10 ianuarie 2022

Ei bine, se pare că nimeni nu merge nicăieri astăzi și asta pentru că nimeni nu poate fi de acord cu nimic.

Între Luna Taur și Luna pătrat Pluto, să spunem că această zi este despre modul în care forțele de neoprit se întâlnesc cu obiectele imobile. Cu alte cuvinte, încercăm și nu mergem nicăieri. Arg!

Luna sextil Jupiter ne face să credem că putem face orice. Succesul este al nostru de a avea doar dacă această energie tauroasă și-ar mișca enormul ei din drum, astfel încât să putem continua. Dar nu, spune universul, râzând cu puterea negativității întunecate a lui Pluto.

Bineînțeles, vor exista cei care își pot face drum prin orice și nu vor fi nici măcar puțin deranjați de această zi. Să spunem că ai scăpat de asta dacă ești unul dintre acei oameni. Cât despre semnele care o simt cel mai mult, și să se pregătească pentru…nimic! Pentru că „nimic” este ceea ce se întâmplă astăzi în mare măsură.

Semne zodiacale care vor avea o zi grea pe 10 ianuarie 2022:

Fecioară

Te-ai hotărât: valorizi mai mult decât ești plătit și astăzi este ziua în care ceri acea mărire. Îi abordezi pe cei responsabili cu discreție și politețe și te simți încrezător că vei obține ceea ce îți dorești… și cu siguranță simți că ar trebui să fii respectat pentru cererea ta.

Ceea ce veți primi în schimb este un răspuns dornic și lipsit de angajare, care vă spune că „se vor analiza”. Acest lucru nu pare deloc promițător, de fapt, vei simți că ești concediat și că ar trebui să te întorci în colțul tău.

Lipsa de respect de vârf la locul de muncă și asta este ceea ce îți rezervă astăzi.

Capricornul

Deși s-ar putea să fii șeful în domeniul tau de lucru, te bazezi în continuare pe munca altora pentru a-ți duce treaba fără probleme, iar astăzi nu pare să-ți găsească așa ceva. Te vei confrunta cu colegi care par nemulțumiți și gata să meargă la luptă, exact ceea ce nu aveai nevoie în această zi.

Ai spus foarte clar; există un protocol care trebuie urmat și dacă toată lumea merge conform regulilor, totul merge. Dar există acel coleg „rebel fără cauză” care simte că trebuie să provoace necazuri… dar sunt întotdeauna atât de dramatici în privința asta, ca și cum ar juca în propriul film despre revoltă și libertate. Prea multă dramă. Când ajunge la tine, vei fi gata să renunți complet.

Vărsător

Te mândrii că poți lua decizii grele atunci când ți se cere. Astăzi este una dintre acele zile și când vine vorba de momentul deciziei, și ceva îți va sta în cale care să te arunce atât de departe, încât nici nu-ți vei mai aminti despre ce a fost alegerea inițială.

Această distragere a atenției este mai mult ca sigur o altă persoană și, din cauza acelei energii încăpățânate Taur, chiar își doresc să îți stea în cale cu toată forța.

Nici măcar nu știi de ce se opun atât de mult față de ceea ce vrei să decizi, dar vei ajunge să știi că sunt o forță majoră, atâta timp cât această persoană se împușcă, își încrucișează brațele și îi calcă din picioare; nu o să faci nimic.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :