3 zodii care vor avea o zi grea pe 11 ianuarie 2022

Un lucru pe care trebuie să-l știm cu toții: dacă sunt zile grele, există zile grozave pentru a le echilibra. Așa funcționează universul.

Așa se definește universul în contrarii. Dualitatea este din ce este alcătuit motorul universal și, având în vedere acest lucru, ne uităm la tranzite pentru a ne da seama în ce fel de „dispoziție” se află universul într-o anumită zi.

Ziua asta, ei bine… e una grea. Ceea ce urcă trebuie să coboare, iar astăzi luăm liftul la parter.

Avem Luna în conjuncție cu Uranus, Marte pătratul Neptun și Luna pătratul Saturn. Ceea ce înseamnă asta este că anumite semne ale zodiacului vor primi o veste dezamăgitoare astăzi.

Luna pătrat Saturn este ceea ce ne va face să simțim că nu suntem suficient de buni, în timp ce Marte pătratul Neptun va lua aceste gânduri și le va transforma într-o paranoie totală.

Aruncă-l pe Uranus în petrecere și ne uităm la încălcarea regulilor și la greșeli. Să sperăm că nu mergem prea departe, căci mâine va trebui să plătim pentru greșelile noastre.

3 zodii care vor avea o zi grea pe 11 ianuarie 2022

Cancer

Există o parte a ta care este foarte rece și oamenii nu sunt cu adevărat obișnuiți cu asta cu tine. Ei se așteaptă să fii cald, cordial, prietenos și ești, dar când simți nevoia să te retragi, o faci cu un fior și ai făcut-o rapid. Veți fi solicitat să faceți așa ceva în această zi, deoarece cineva din viața voastră va apăsa pe butoanele dvs. tocmai așa, iar acest lucru vă va pune instantaneu în apărare.

S-ar putea chiar să regreti, dar de astăzi știi că nu mai poți tolera încă un minut al acestei persoane ofensatoare și vei face o mare chestie în privința asta. Ceea ce vei face, de asemenea, este să arăți acestei persoane că nu ai răbdare și cu atât mai puțină iertare în inima ta.

Vei pune capăt unei prietenii pentru că un sfârșit ți se pare mai bun decât o conversație cu ei pentru a încerca să rezolvi lucrurile.

Săgetător

Ceea ce te va deranja cel mai mult astăzi este că te vei surprinde crezând în ceva care nu este adevărat. Încă o dată, te îndrăgostești de propria ta naivitate, iar acest lucru este direct legat de influența puternică a pătratului Marte Neptun.

Neptun este planeta care reprezintă amăgirea, iar Marte este mușchiul care îți face naivitatea atât de deosebit de amăgită. Aceasta este o zi în care sunteți neplăcut pentru că sunteți un prost.

99% din timp, crezi că ești mieunatul pisicii, dar în zile ca asta, acel 1% rămas te face să te simți ca un dum dum de Clasa A. Încearcă să nu petreci prea mult timp spunându-ți că ești fără speranță. Cine știe, mâine poate readuce vechiul miau.

Vărsător

Îți place să te gândești la tine însuți ca Che Guevara, sau un fel de spirit rebel care vorbește pentru oameni și luptă lupta bună. Adică, până când ajungi azi într-o fundătură, datorită Lunii conjuncturii cu Uranus, care practic ia toată energia ta rebelă și te face să pari un prost regal pentru cei care ajung să te asista în acțiune.

Ce ai de gând să faci este să bagi piciorul în gură; nu toată lumea vrea să-i reprezinți și, făcând asta, îți arăți ignoranța și privilegiul. Comportamentul tău este deranjant și nervos, și în orice altă zi, te-ai surprinde înainte de a merge prea departe… dar în această zi, vei merge prea departe.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :