3 zodii care vor avea o zi grea pe 5 ianuarie 2022

Motivul principal pentru care această zi poate veni cu o parte de negativitate se datorează influenței Pești.

Avem Luna în Pești chiar acum și asta poate aduce un anumit grad de sensibilitate; s-ar putea să ne trezim plângând fără niciun motiv. Pentru că este noul an, ne punem presiune pentru a fi o persoană nou-nouță, iar asta nu se întâmplă întotdeauna în primele câteva zile sau chiar săptămâni.

Practic, asta se află în centrul doborârii noastre în timpul acestui tranzit; vrem să fim mai buni și încă nu ne-am dat seama cum să facem asta să se întâmple. E în regulă, vom ajunge acolo, dar deocamdată, câțiva dintre noi vor fi duri cu noi înșine. Kicker este să nu coboare cu nava. Rămâneți pe linia de plutire și aveți speranță.

Avem, de asemenea, conjuncția Lună cu Jupiter în această zi, care poate acționa ca un agent agresiv atunci când vine vorba de aruncarea în aer a unor probleme care pot sau nu să existe. Deci, dacă vă simțiți dezamăgiți în această zi, știți că problema dvs. este mai mult ca probabil mai gravă în mintea dvs. decât este în realitate.

3 zodii care vor avea o zi grea pe 5 ianuarie 2022:

Cancer

Ceea ce ți-ar putea adăuga tensiunea astăzi este ideea de a aștepta un prieten care nu apare. S-ar putea să începi această zi complet pregătit pentru distracție și aventură cu un prieten, și totuși, acest prieten fie a uitat întâlnirea, fie chiar sunt cei mai proasți când vine vorba de integritate.

Singurul lucru care te va deranja cu adevărat astăzi este că ești gata, iar toți ceilalți se slăbesc.

Îți dorești acea pozitivitate și ești pe deplin pregătit să mergi pentru asta, dar oamenii din viața ta te trage în jos și fac ca toate așteptările tale mari să se transforme în jocuri plictisitoare de așteptare în care nu se face nimic. Este enervant și nimic nu este vina ta, ceea ce te enervează și te pune într-o dispoziție funky.

Balanta

S-ar putea să te simți puțin izolat astăzi și s-ar putea să fii cel responsabil pentru a te pune în acea izolare.

Ceea ce credeai a fost că ai nevoie de ceva timp liber și de ceva timp să te gândești, dar ceea ce se întâmplă este că Luna în Pești te face să te gândești puțin prea mult, vei strânge toate amintirile astăzi și probabil exact asta nu ai nevoie. Vrei progres și excelență, dar amintirile proaste îți zădărnicesc planurile.

Oh, este doar o zi deprimantă și partea cea mai rău este că tu ești cel care a făcut ca asta să se întâmple. Dacă te poți concentra pe ceva productiv, s-ar putea să poți ieși din acea închisoare mentală.

Capricornul

Este o zi de starturi false și amânări pentru tine, Capricorn, și băiete, băiete, este cel mai rău sau ce? Îți place să conduci o navă strâmtă; ești organizat și bine pus laolaltă.

Știi ce faci și când o faci și de ce o faci în primul rând.

Acest tip de control este bun, dar ce se întâmplă atunci când nu ai niciun control asupra mediului pe care îți place atât de mult să-l dominezi? Ai o zi ca azi.

Și acest tip de pierdere a controlului este mărit cu ajutorul tranzitelor cum ar fi conjuncția cu Luna Jupiter.

Acasă, există șansa să vă răscumpărați, dar la serviciu, unde vă veți petrece ziua, puteți uita că lucrurile merg bine. Frustrant, dar temporar. Nu vă faceți griji.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :