3 zodii care vor avea o zi grea pe 6 ianuarie 2022

Există într-adevăr un singur motiv pentru care oricine va avea o zi grea astăzi și acesta este pentru că avem Luna în Uranus, care plutește deasupra capetelor noastre astăzi.

Acest tranzit scoate la iveală extremele în orice. Ne vom simți rebeli, supărați, anarhiști… și puternici. Așadar, toate trăsăturile și sentimentele noastre cele mai rele vor fi amplificate într-o asemenea măsură încât tot ceea ce facem va fi PREA MULT.

Dezordinea si haosul sunt cuvintele cheie ale zilei. Și deși acest lucru nu înseamnă neapărat că nu vom face lucrurile, s-ar putea să le facem doar prin forță sau conflict.

Acesta este genul de zi în care obținem ceea ce ne dorim luând-o; suntem împovăratori, egoiști și departe de limite și, dintr-un motiv oarecare, vom crede că avem perfectă dreptate în a fi așa.

Acum, asta nu înseamnă neapărat „zi proastă”, dar înseamnă că ceea ce facem acum cu aroganță va avea consecințe mai târziu.

De aceea, această zi vine cu un avertisment: Fii atent la cuvintele tale, ține seama de acțiunile tale. Acesta este genul de zi în care vei simți că fiecare mișcare pe care o faci este corectă, indiferent cât de dure sunt acele mișcări. Nu te lăsa orbit de propriul tău sentiment egoman al dreptății.

Semne zodiacale care vor avea o zi grea pe 6 ianuarie 2022:

Cancer

(21 iunie – 22 iulie)

Știi că ceea ce faci, faci bine și nu vrei să-ți spună cineva cum să-ți faci treaba. Ei bine, asta nu este tipic ca Luna din Uranus să-ți pună pe cineva în cale, astfel încât treaba ta să nu poată fi făcută corect.

Nu ești atât de dispus pentru acest tip de mediocritate, dar nici nu ai chef să lupți. Ghinion în asta, pentru că cineva vrea să se lupte cu tine.

Nici măcar nu ești sigur de ce, dar se pare că ei vor să te provoace dintr-un motiv oarecare și tot ce vrei să faci este să fii lăsat singur să-ți faci munca în pace și în excelență. Mai mult noroc mâine, Rac.

În ceea ce privește ziua de azi, ține-ți locul, păstrează-ți calmul și lasă-l să scape.

Balanta

Astăzi vei călare pe acel cal înalt, Balanță, unde simți că ești îndreptățit să privești cu dispreț pe toți cei din jurul tău.

Orice s-ar întâmpla cu psihicul tău în timpul Lunii în Uranus, te face să simți că ești mult mai bun decât toți ceilalți și ghici ce?

S-a observat – și a supărat. Iti pasa? Nu o face cu ochiul, pentru că cu toată sinceritatea, crezi că ești mai bun decât toți ceilalți. Dar poți dovedi asta?

Cu siguranță vei încerca, asta e sigur. Acesta este genul de zi la care te vei uita înapoi și te vei gândi: „Ce naiba făceam? Chiar i-am călcat în picioare pe toți cei din jurul meu. Trebuie să fiu nebun!” Ei bine, iată avertismentul tău: Oprește-te acum înainte să scape de sub control.

Pești

De fapt, începeți această zi cu o atitudine grozavă și un spirit creativ. Vrei ca această zi să meargă bine, dar lucrul este că s-ar putea să o vrei puțin prea tare și toată concentrarea ta va sfârși prin a-i împinge pe toți ceilalți care sunt implicați din imagine.

Crezi că ești singurul care poate duce la bun sfârșit acest lucru și asta pentru că crezi în tine.

Din păcate, energia Lunii în Uranus te face să te desprinzi ca un fel de super snob și vei vedea câteva râs de joc în timpul zilei. Batjocuri care sunt destinate doar ochilor tăi. Ultimul lucru de care ai nevoie astăzi este să te confrunți cu limitările și, totuși, asta este tot ce vei primi, împins în față.

Vei încerca. Vei fi oprit. Cel mai bine ar fi să ridici din umeri și să terminăm.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :