3 zodii care vor avea o zi grea pe 9 ianuarie 2022

Bine ați venit în Orașul Nebun, unde Jumătatea Lună este în Berbec, Luna în trigon Marte și Luna sextil Saturn. Este ca un studiu în inutilitate. Toată bătălia și foarte puțină recompensă. Cine e?

Energia lui Saturn continuă să ne amintească de limitele noastre, ceea ce este greu de gestionat atunci când energia Berbecului și a lui Marte ne împinge în afara limitelor.

Deci, ceea ce vom simți din abundență este frustrarea pentru că vom dori să ajungem dincolo de limitele noastre, dar ne vom submina continuu crezând că nu putem merge mai departe. Noi suntem cei în calea noastră astăzi.

De exemplu, această zi ar putea decurge astfel: Decizi să mergi într-o ieșire aventuroasă cu familia. Nimeni nu poate fi de acord cu privire la unde să meargă, așa că ajungi să stai acasă și uitând la reluări ale Duck Dynasty toată ziua, în timp ce te înfurii în tăcere din cauza lipsei tale de abilități de a lua decizii.

În loc să faci mâncare, te hotărăști să comanzi, dar nimeni nu este de acord cu meniul, așa că stai și mănânci cereale toată ziua în fața televizorului. Genul ăsta de zi.

3 zodii care vor avea o zi grea pe 9 ianuarie 2022:

Cancer

Ah, în sfârșit e duminică și poți să te relaxezi. Nimic ca să fii acasă, nu, Rac? S-ar putea chiar să faci puțină decorare interioară, asta desigur până când auzi o bătaie în ușă.

Ghici ce? Este un grup surprinzător de prieteni care tocmai au intrat în oraș și vor să intre, să rămână o vreme, să baiască despre vremurile vechi și, în general, să-ți încalce spațiul.

Dacă există un lucru care nu-ți plac vizitele surpriză și dacă îndrăznești să-ți exprimi părerea despre asta, vei fi bătut de expresia lor de indignare, deoarece prietenii tăi vor fi atât de insultați încât au venit tot acest lucru pentru a te surprinde, doar ca să ți se spună că nu sunt bineveniți. Acum, nu ai spus că nu sunt bineveniți, dar o vor lua așa, și așa mai departe, și așa mai departe.

Leu

S-ar putea să fi luat o rezoluție pentru acest an nou, una pe care intenționați să o mențineți, și care ar fi aceea în care vă țineți planurile și nu lăsați pe alții să vă influențeze opinia, mai ales când vine vorba de a face lucrurile pe care le aveți. iubesc cel mai mult să faci, cum ar fi teatrul, gătitul sau planificarea petrecerilor.

Ai căile tale și intenționezi să te ții de ele. În această zi, totuși, vei fi provocat de toți cei care credeai că sunt de partea ta și se va simți foarte personal.

Începi ziua liber gata să te implici într-un proiect minunat și creativ și, înainte să-ți dai seama, toată lumea te roagă să faci lucrurile în felul lor. Tot ce ți-ai dorit este să poți face treaba în felul tău, dar astăzi nu are asta în cartea de joc pentru tine.

Vărsător

Te vei trezi simțindu-te puțin neliniștit, poate oarecum paranoic și tensionat, dar știi cum să rezolvi asta rapid: făcând exerciții fizice. Sunteți în stare de sănătate și știți că dacă puteți pur și simplu să transpirați anxietatea, veți avea dreptate ca ploaia. Aceasta este singura ta cerere azi doar să fii lăsat în pace, ca să poți alerga, să faci exerciții sau să faci yoga… dar nu.

Vei fi târât din pat de o împrejurare care necesită prezența ta și vei rata locul pentru antrenament, scăzând astfel să faci tot ce nu ai vrut să faci, știind că mâine te vei întoarce. a munci. Dați vina pe Jumătate Lună din Berbec. Acest tranzit este acolo pentru a-ți da speranță doar să-l arunci la pământ.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :