3 zodii care vor avea o zi grozavă 12 ianuarie 2022

Pe măsură ce Soarele Cappy se întâlnește cu Luna Taur, ne simțim împământați, ceea ce este util deoarece totul este pe cale să înceapă să se schimbe în jurul nostru.

Acest lucru se traduce în oportunități promițătoare pentru trei zodii care vor avea o zi grozavă pe 12 ianuarie 2022.

Schimbarea este ceea ce face viața interesantă. Este ceea ce ne ajută să creștem, să învățăm și chiar să trăim cele mai uimitoare momente pe care le putem.

Dar rar este ușor.

Adesea, fantezim cu privire la schimbările mari pe care le-am face în viața noastră, dar apoi ne temem de procesul prin care ar trebui să trecem pentru ca acest lucru să se întâmple.

Sau cel puțin obișnuiam.

Când devenim mai siguri în ceea ce suntem și ne simțim mai întemeiați decât suntem capabili să recunoaștem că indiferent de ce se va schimba în jurul nostru, vom fi în siguranță.

Este această vibrație care ne permite să începem să salutăm valurile schimbărilor și este, de asemenea, exact acolo unde vom fi cu toții astăzi.

Având în vedere că Venus este încă retrograd și Mercur se pregătește să i se alăture în câteva zile, alături de nodurile care își schimbă semnele zodiacale luna aceasta și chiar și Uranus devine direct, nu este cu adevărat surprinzător că mulți dintre noi trec prin evoluții mari în viață.

Totuși, ceea ce determină ceea ce se întâmplă este atitudinea noastră pe măsură ce începem să ne apropiem de momentele mai dificile sau dezordonate asociate cu asta și de ce astăzi face o zi grozavă să ne schimbam privirea în ochi și să zâmbim știind că, în cele din urmă, totul se întâmplă pentru binele nostru cel mai înalt.

Acesta este adevărul în care trebuie să ne afundăm astăzi, când vedem pe Mercur în pătratul Vărsător, Uranus în Taur, alături de pătratul Neptun, Marte, care slăbește.

În astrologie, pătratele sunt catalizatorul acțiunii, ceea ce înseamnă că lucrurile vor începe să se schimbe în propriile noastre vieți.

Singura diferență între înainte și acum este că suntem pregătiți pentru ei să facă acest lucru.

Semne zodiacale care vor avea o zi grozavă 12 ianuarie 2022

Vărsător

Oricât de mult au evoluat lucrurile pentru tine în ultimul an, viața nu este nici pe departe gata să se schimbe în bine. O mare parte din ceea ce ai experimentat se datorează faptului că Saturn s-a mutat în semnul tău zodiacal la sfârșitul anului 2020 și va rămâne acolo până în 2023.

Acest lucru vă ajută să treceți prin multe situații care sunt legate de lecția dvs. Saturniană. Cu toate că astăzi, cu Mercur în zodia ta care se pregătește să se miște retrograd în doar câteva zile, înseamnă că din nou ți se cere să crești și să te ridici la un nivel și mai înalt al tău și al vieții.

Pe măsură ce Mercur îți lovește casa, ți se va cere să reflectezi la cine ai devenit în ultimul an și ce înseamnă asta pentru modul în care ți-ai proiectat viața. Mai exact, în ceea ce privește casa, familia și chiar relația romantică intimă datorită lui Uranus, planeta schimbării neașteptate luminând acea casă în timpul acestui tranzit astrologic.

Dar există o mare diferență în ceea ce ești acum, deoarece nivelul tău de conștientizare a crescut, modul în care abordezi declanșatoarele și provocările a evoluat, ceea ce înseamnă, de asemenea, că în fața schimbării, nu mai renunți. În schimb, cauți situațiile despre care știi că vor continua să te ajute să crești, așa că intră în ape astăzi știind că ești exact acolo unde trebuie să fii.

Pești

Ca semn zodiacal care pare să se răzgândească la fiecare cinci minute, de multe ori nu te simți confortabil cu o mulțime de schimbări externe, mai ales dacă pare că ți se opune mai degrabă decât ceva pe care îl alegi. Dar există și spațiu în acest an, datorită faptului că Jupiter dansează prin semnul tău zodiacal care dorește expansiune și noutate. Nu ești străin de munca grea, mai ales când vine vorba de suflet, trebuie să înveți lecții și să crești.

Există o atitudine diferită care este prezentă față de schimbare în acest an, care vă va permite să nu înotați sau să evitați ceea ce trebuie rezolvat. În schimb, o vei întâlni direct știind că dacă este vorba despre tine, face și parte din ceea ce trebuie să întâlnești pentru a culege binecuvântările lui Jupiter. Ca semn zodiacal care este predispus la anxietate mai mult decât alții, te-ai simțit surprinzător de calm și liniștit în ultima vreme.

Chiar dacă nu are sens logic de ce te-ai simți astfel, îmbrățișează-l pentru că înseamnă că sufletul tău știe calea. Uneori se întâmplă lucruri pe care nu le putem explica, ca Pești, știi asta mai mult decât alte semne, așa că lasă acea cunoaștere interioară să te conducă și nu vei trece doar prin perioadele de schimbare, ci vei crește prin ele, ceea ce va face toată diferența.

Capricornul

Asta înseamnă să fii în mijlocul întoarcerii tale solare Cappy. S-ar putea să se simtă neliniștiți în acest moment și, mai mult ca sigur, ți se cere să faci un pas pentru tine în moduri pe care nu le-ai avut anterior, datorită faptului că Jupiter din zodia ta a lovit prima casă a sinelui.

Ia-o totuși ca un check-in pentru a vedea cât de departe ai ajuns anterior, mai ales în ceea ce privește modul în care te simți pentru tine. Pentru ca tu să fii în cel mai bun loc pentru a te confrunta cu orice îți aduce viața; de asemenea, trebuie să fii în spațiul în care te simți cel mai bine despre tine.

Acest lucru poate fi greu pentru că deseori o luați foarte personal atunci când lucrurile nu merg așa cum credeați că o vor face, ceea ce poate crea blocaje pentru a putea accepta schimbările viitoare. Dar Venus schimbă toate astea. Astăzi, Uranus și Mercur luminează a doua ta casă a valorii și a cincea ta casă a plăcerii, ajutându-te să-ți amintești ceea ce este important și, de asemenea, să te bucuri de el.

Este aproape ca și cum s-ar stinge un bec azi că viața nu ar trebui să fie doar o serie de zile grele sau situații imposibile, ci și tu ar trebui (și meriți) să te bucuri de ea. Aceasta este una dintre cele mai mari lecții prin care poți trece, deoarece va sfârși prin a schimba totul.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :