3 zodii care vor avea o zi grozavă 4 ianuarie 2022

Astăzi, trei semne zodiacale vor avea o zi grozavă, iar sub Luna Vărsător și sub deliciosul sextil Venus Neptun ne vom simți nu doar mai ademenitori, ci și mai sensibili.

4 ianuarie 2022 începe lent, cu doar câteva tranzite, dar cele pe care le avem au un pumn mare, chiar dacă este mai blând ca cel pe care îl experimentăm astăzi.

Cu Luna acum în Vărsător după prima Lună Nouă din 2022, ne simțim mai predispuși să îmbrățișăm toate sentimentele noastre, chiar dacă acestea se limitează la netradiționale, ceea ce reprezintă o schimbare față de energia pe care am avut-o în weekend.

Luna în Vărsător scoate în evidență independența noastră, perspectiva noastră umanitară și micile noastre ciudatenii care ne fac pe toți unici.

Acest lucru servește ca o reamintire astăzi să ne îmbrățișăm deplin și frumos, indiferent cât de mult pare că nu ne potrivim uneori sau chiar dacă pare că vorbim o altă limbă decât cei din jurul nostru.

Este o șansă să luăm ceea ce am învățat cu toții din energia întemeiată în Capricorn și acum să o amestecăm cu a ne asigura că direcțiile și alegerile pe care le facem sunt cu adevărat ale noastre.

În timp ce Venus este în prezent încă retrogradă în Capricorn și la doar patru zile de la renașterea ei ca vedetă a dimineții, multe dintre tranzitele pe care le vedem ne vor afecta sentimentul de iubire de sine pentru noi înșine și orice dinamică relațională în curs.

Energia de astăzi ne face să ne simțim cu adevărat pe noi înșine și să avem chef de iubire.

Dacă lucrurile s-au simțit puțin mai puțin pasionați în ultima vreme sau ți-ai poftit o perioadă romantică, astăzi este o zi grozavă și pentru asta.

Cu natura grijulie pe care o aduce acest tranzit, ar trebui să servească și ca o doză caldă de îngrijire de sine sau pentru îngrijirea celorlalți din viața noastră.

Este o șansă de a nu doar să ne simțim mai bine cu noi înșine, ci de a lua asta și de a simți că și viața ia o întorsătură în bine.

Semne zodiacale care vor avea o zi grozavă 4 ianuarie 2022

Capricornul

Având în vedere că au existat atât de multe tranzite ale lui Venus recent, nu este surprinzător că astăzi vei simți dragostea.

Cu Luna în Vărsător, este, de asemenea, o șansă de a lăsa în urmă o mare parte din energia grea pe care este posibil să o fi simțit recent. În timp ce lucrurile s-au simțit bine, probabil că a existat o presiune mare pentru a profita la maximum de acest timp sau pentru a trece prin obstacole și oportunități cu un sentiment de noutate.

Energia de azi ar trebui să ușureze toate acestea și să te aducă înapoi într-un loc de poftă de ceea ce pur și simplu se simte bine.

Ar trebui, de asemenea, să servească la atenuarea oricăror argumente sau dificultăți recente, astfel încât nu numai că se va simți că viața decurge mai lin, ci și orice relație afectată de energia recentă ar trebui să se întoarcă într-un spațiu al iubirii.

În timp ce Venus și Neptun te încurajează astăzi să te relaxezi în tine și să nu iei totul atât de logic, Luna Vărsător te ajută să iei alegeri și decizii pe care s-ar putea să te simți supărat de status quo-ul.

Sunt multe care se vor schimba în viața ta în următoarea lună și, deși totul este bine, o parte importantă a trecerii prin ele cu succes este să te asiguri că faci alegerile care te simt bine, nu cele care îi fac pe alții. fericit.

Pești

Urmăriți un nivel creativ și iubitor care va continua în mare parte din 2022, ceea ce face ca acest an să fie mai bun decât oricare din istoria recentă.

Astăzi, totuși, oferă un sextil între Neptun din zodia ta și Venus din Capricorn, care te va ajuta cu orice luptă relațională cu care te-ai confruntat recent.

Dacă au existat conversații importante sau chiar mai multă distanță în relația voastră, energia de astăzi vă va ajuta nu numai să găsiți o cale de mijloc, dar vă va permite și să vă reconectați emoțional și fizic.

De asemenea, ar trebui să vă aducă câteva idei pozitive în ceea ce privește orice eforturi creative la care v-ați gândit recent. Chestia este că anul acesta nu se referă doar la extinderea vieții tale amoroase, ci și la extinderea vieții în general datorită lui Jupiter.

Acea idee cu care te-ai jucat poate foarte bine să fie cheia pentru a-ți crea viața pe care ți-o dorești, iar energia de astăzi va fi cu doar un pas mai aproape de a o realiza cu adevărat.

Orice lucru legat de artă sau chiar de rețelele sociale va fi favorizat astăzi, mai ales dacă se întoarce la o idee sau la o practică pe care ați făcut-o anterior, dar pe care le-ați potențial abandonat.

Energia de azi se referă cu adevărat la a te încuraja să fii pe deplin tu însuți, ceea ce este cheia pentru ca toate aceste vise să devină realitate.

Vărsător

Anul trecut a fost un an intens pentru tine, cu atât de multe lucruri care s-au schimbat în viața ta, datorită faptului că Jupiter și Saturn au stat ambii în zodia ta.

Totuși, anul acesta nu este atât de mult despre schimbare, ci despre bucuria de toată munca pe care ați făcut-o recent.

Energia de azi nu numai că te pune din nou în contact cu sinele tău emoțional, dar creează și spațiul pentru a te reconecta la părțile din tine pe care le-ai blocat din autoprotecție.

Nu vă fie teamă să deschideți astăzi, fie că este vorba de a îmbrățișa mai mult din viața pe care ați creat-o sau chiar de un partener romantic care a fost în viața voastră.

Nu facem doar munca și lucrurile grele din viață pentru a putea merge mai departe, o facem pentru a ne bucura mai mult de ea. Energia de astăzi ar trebui să te întoarcă într-un spațiu în care te simți mai în siguranță în tine și în relații care îți vor permite să îmbrățișezi și mai multă iubire.

Când trecem prin multe în viață, putem deveni sceptici în a fi mai blânzi și a permite altor oameni să intre în locuri care se simt vulnerabile în noi, dar aceasta este și singura modalitate de a îmbrățișa cu adevărat dragostea.

Astăzi este o zi grozavă pentru a vă programa sau pentru a face spațiu pentru timp de calitate cu un partener sau, dacă este singur, pentru a programa un masaj sau chiar o noapte liniștită în a face lucruri care vă plac.

Amintiți-vă că acele lucruri care se simt cu adevărat bine de făcut sunt cele care alcătuiesc o viață care se simte bine.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :