3 zodii care vor avea o zi grozavă 5 ianuarie 2022

5 ianuarie 2022 servește ca un memento să abordăm totul cu mai multă blândețe, pe măsură ce atingem vârful sextilului Venus Neptun.

Cele trei semne zodiacale care vor avea o zi grozavă pe 5 ianuarie 2022 și cu toții încă se mișcă în energia Cap Sun și Aqua Moon, ceea ce ne determină să profităm de sentimentele noastre cele mai interioare și să creăm un plan de schimbare datorită lor.

Acesta nu este progresul pe care l-am făcut în anii precedenți, ci se arată ca un început lent al Anului Nou.

Și exact asta ar trebui să se întâmple acum.

LEGATE DE:

Venus este încă în faza ei retrogradă, chiar acum la câteva zile distanță de a fi renaște ca stea de dimineață, așa că este important să recunoașteți ce se întâmplă pentru tine.

Acesta este un timp de reflecție.

Un timp pentru a fi martor la tot ceea ce viața ne dezvăluie și apoi pentru a face alegerea de a merge cu valul în loc să luptăm împotriva lui.

Având în vedere că Jupiter s-a mutat recent în Pești, ni se amintește de aceste valuri subtil și mai mult.

Există o lecție aici în care astăzi vom putea să ne afundăm mai adânc.

Viața nu înseamnă să ne forțăm drumul, să luptăm împotriva oricărui curent, ci să le permitem să ne ducă acolo unde vor, unde trebuie să mergem.

Aceasta face parte dintr-o imagine astrologică mai amplă din acest an, iar astăzi ne amintim de Neptun și Venus că dragostea va conduce cu adevărat.

Deși poate părea că acest lucru afectează pozitiv relațiile noastre romantice în ceea ce privește mai mult timp de calitate și pasiune, ne readuce și înapoi la adevărul că, dacă nu suntem cu adevărat îndrăgostiți de ceva, atunci nu ar trebui să punem energie în asta.

Indiferent ce se întâmplă să fie.

Pentru că atunci când petrecem timp forțând sau încercând să rezistăm, tot ceea ce ajungem să facem este să amânăm sau să ne ocolim de la ceea ce este cu adevărat destinat pentru noi.

Mai sunt multe de dezlegat în următoarele câteva săptămâni, deocamdată, este suficient de simplu pentru a urmări cum se desfășoară totul.

Semne zodiacale care vor avea o zi grozavă 5 ianuarie 2022:

Săgetător

Cu Jupiter, planeta ta conducătoare, care sa mutat recent în Pești, începi să vezi viața diferit.

Aceasta va fi tema principală a acestui an pentru tine și una cu care încă te cunoști în primele zile ale acestui nou an. Chestia este totuși că s-ar putea să nu vi se pară atât de nou încă. În orice caz, este probabil ca temele sau subiectele de anul trecut să pară să fi reapărut și să fi împotrivit odată să vă fi cerut să le abordați.

Acesta este de fapt un pozitiv. Acum, cu astrologia actuală și lecțiile pe care le-ați învățat recent, puteți vedea adevăratul sens din spatele a ceea ce urmează și asta înseamnă, de asemenea, că puteți vedea mai clar ce este în joc. Astrologia de astăzi te aduce mai aproape de tine.

Odată cu tranzitul, astăzi între Neptun și Venus luminând a patra casă de casă și familie, ești direcționat să te concentrezi asupra a ceea ce înseamnă asta cu adevărat pentru tine.

Deși ești cunoscut pentru că ești un rătăcitor prin natură, trebuie, de asemenea, să ai acea bază de acasă caldă și hrănitoare pentru a-ți permite să te simți cel mai liber.

Vor fi multe schimbări în fața casei și a familiei de acum până în mai și totul este să creați acel spațiu care vă permite să vă simțiți cu adevărat ca acasă. Pentru tine astăzi este o întoarcere să te concentrezi asupra inimii tale, astfel încât să poți descoperi exact ce înseamnă de fapt casa pentru tine.

Pești

În timp ce Jupiter primește tot meritul pentru că l-a condus pe Sag, de fapt este și vechiul conducător al zodiei tale, Pești. Asta înseamnă că anul viitor va fi unul pentru cărți pentru tine. Dar, la fel ca mulți dintre noi, încă vă orientați într-un an care pare că suntem menținuți să facem atât de multe, dar nu sunteți siguri de unde să începem.

Și asta e în regulă. Unul dintre lucrurile la care excelezi este odihna. Aveți tendința de a avea nevoie de mai mult timp de nefuncționare decât alte semne, ceea ce înseamnă că sunteți obișnuit să nu vă grăbiți sau să mergeți înainte, ceea ce va fi un atu pentru dvs.

Astăzi Neptun formează un sextil cu curentul Venus în retrograd, ceea ce înseamnă că mai ales pentru tine va fi o zi în care să te relaxezi și să simți dragostea. Energia va servi ca o reamintire a ceea ce se simte cu adevărat bine, a ceea ce vă umple paharul și a ceea ce face parte din viitorul vostru.

Deși știi că există munți de urcat, astăzi va fi unul care ar trebui să te facă să te simți mai relaxat și mai în largul tău cu acest proces. Aproape ca și cum ți-ai da seama ce este cu adevărat important, astfel încât acum să nu simți nicio urgență în a împinge sau a fi nevoit să acționezi în moduri care contravin naturii tale libere.

Astăzi vei fi în elementul tău, aproape ca și cum dintr-o dată toată lumea va fi mai atentă la vibrația pe care o porți cu tine tot timpul. Totul ar trebui să meargă mai bine astăzi, fie că vorbim despre planuri, întâlniri sau chiar discuții.

Așadar, relaxează-te la cine ești cu adevărat și amintește-ți că, pentru ceea ce este destinat ție, nu va trebui niciodată să fii altceva.

Vărsător

Dacă anul trecut te-a provocat să faci schimbări în mediul tău extern, anul acesta este totul despre sinele tău intern sau despre lumea ta emoțională. Uneori te simți atât de diferit de ceilalți, încât poate părea ușor să te autoizolezi sau să simți că ești singur în visele sau sentimentele tale.

Dar chestia este Aqua, nu ești niciodată. Energia de astăzi datorită Lunii care se mișcă prin semnul tău are un scop, deoarece se referă la felul în care te simți. Acesta este un memento pentru a vă concentra pe ceea ce contează cel mai mult. Cu Jupiter în Pești activând cea de-a doua casă a valorii, asta înseamnă că vei acorda o importanță mai mare sentimentelor tale, în loc să te gândești doar la ele ca trecătoare sau situaționale.

Toate acestea fac parte din schimbările care vor avea loc în sinele vostru emoțional în acest an. Dar Peștii se deosebesc de Aqua prin a crede în fața dificultăților, în a avea speranță atunci când pare că nu există și prin întruchiparea cu adevărat sentimentul că dragostea poate învinge orice provocare cu care ne-am putea ridica. Aceasta este o invitație pentru tine de a intra cu adevărat în contact cu cruditatea emoțiilor tale.

Să despacheteze tot ceea ce încearcă să-ți spună și să le permită cu adevărat altora, fie prieteni sau iubit, să te vadă în toată vulnerabilitatea ta. Nu ne putem proteja chiar de lucrurile pe care spunem că le dorim, pentru tine Aqua astăzi servește drept memento și începutul învățării că este sigur să-ți lași inima să conducă.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :