3 zodii care vor avea o zi grozavă pe 15 ianuarie 2022

Întrucât mulți dintre noi încearcă să încorporeze noutatea în viața noastră, astăzi ne oferă șansa de a putea avea cuvintele potrivite care să ne ajute să facem exact asta, pentru trei zodii care vor avea o zi grozavă pe 15 ianuarie 2022.

Deși Mercur a devenit retrograd ieri, asta nu înseamnă că totul este rău sau că conversațiile importante sunt tabu.

Mercur Retrograd este de fapt perioada din timpul anului în care suntem încurajați să încetinim, să facem o pauză dacă este necesar, să reflectăm la acele lucruri din viața noastră pe care le-am spus sau am convenit anterior și să vedem dacă se aliniază în continuare.

Este o perioadă de check-in care ni se oferă.

Dacă în acest timp se întâmplă că acele lucruri s-au schimbat sau vrem să se schimbe, atunci ni se oferă posibilitatea de a trece peste conversațiile sau acordurile din trecut, pentru a le face mai aliniate cu persoana în care am crescut.

Acum că atât Venus, Mercur, cât și Uranus s-au retrogradat, este timpul să reflectăm asupra temelor pe care aceste trei planete le aduc în viața noastră.

Venus ne guvernează relațiile, în timp ce Uranus reprezintă schimbări. Mercur, totuși, se referă la comunicare, așa că pentru mulți dintre noi avem nevoie de această dată până pe data de 18, când Uranus se întoarce direct pentru a reflecta dacă există vreo schimbare în relațiile noastre sau acasă și familie despre care trebuie să avem conversații.

Acestea ar putea fi fie acele lucruri care s-au întâmplat deja, fie care vrem să se întâmple.

Luna Gemeni ne-ar putea lăsa foarte activi din punct de vedere mental gândindu-ne la diferite situații și idei, dar la amiază ea trece în semnul ei de acasă al Rac, încurajându-ne să ne conectăm la sinele nostru interior și la securitatea emoțională care este importantă pentru noi toți.

Ne apropiem și de sfârșitul pătratului Mercur Uranus, ceea ce înseamnă că vom avea această energie doar pentru o perioadă scurtă de timp, ceea ce înseamnă că, chiar dacă nu știm toate răspunsurile, astăzi ne încurajează să începem deschiderea și vorbind.

Semne zodiacale care vor avea o zi grozavă 15 ianuarie 2022

zodia Gemeni

Anul acesta se simte deja foarte diferit față de anii trecuți și o mare parte din acestea sunt lecțiile pe care le-ai învățat despre a fi cu adevărat tu însuți. Ai reușit să te deschizi în moduri pe care nu le-ai mai făcut de ceva timp și ai putut vedea cum asta în cele din urmă ajunge să te apropie de ceea ce îți dorești, chiar dacă la început a fost provocator.

Cu Luna în zodia ta astăzi te vei simți puțin nostalgic și sentimental, nu doar pentru cei care ți-au apărut acum în viața ta, ci și pentru călătoria pe care ai avut-o să ajungi aici. Toate acestea fac parte din creștere și ceva care promite să fie o parte frumoasă a acesteia.

Asigură-te că, dacă nu ți-ai exprimat recunoștința față de cei care au fost alături de tine sau au intrat recent în viața ta, ceea ce faci. A crea viața pe care o iubim este una, a o menține și a o păstra sunt alta. Nu-ți fie teamă să arăți latura ta mai blândă astăzi, să-ți lași inima să-ți arate sau să-ți purtați emoțiile pe mânecă, pentru că toate acele părți sunt cele mai bune aspecte ale vieții.

Cancer

Cu atât de mult din energia Cap lovind a șaptea ta casă, s-ar putea să fi simțit că s-au întâmplat multe sau cel puțin că nu au fost foarte distractive, dar toate acestea ar trebui să înceapă să se schimbe astăzi și în săptămâna viitoare.

Pe măsură ce vedem că mai multă energie Cap începe să părăsească, veți simți o amânare care va începe odată cu tranzitarea Lunii în semnul vostru astăzi, înaintea Lunii Noi pe 17. Aceasta este prima Lună Nouă a anului și reprezintă un moment puternic pentru noile începuturi, mai ales că semnul tău zodiacal reprezintă casa și familia și suntem la aproximativ o săptămână distanță de sfârșitul retrograd al lui Venus.

Caută ce s-a schimbat în viața ta personală despre care poate nu ai vorbit încă. Poate că se pare că există încă un blocaj în ceea ce privește ceea ce puteți începe să puneți în mișcare, dar măcar acordați-vă timp pentru a reflecta astăzi la cât de multe s-au schimbat față de ianuarie anul trecut.

Chiar dacă nu puteți avea încă conversații mari, ceea ce este în regulă, deoarece există încă câteva planete retrograde în acest moment, puteți începe să scrieți ceea ce doriți să spuneți. Jurnal cu tine însuți și nu numai că permiteți-vă să începeți să planificați ceea ce doriți să spuneți, ci și să reflectați asupra creșterii dvs. Fă-ți timp să fii mândru de cât de departe ai ajuns, chiar dacă în ochii tăi mai ai mult de mers.

Vărsător

Având în vedere că Mercur în zodia ta tocmai a retrogradat și formând un pătrat cu Uranus, ești pe cale să obții o claritate mult așteptată. În special pentru semnul tău zodiacal, ar putea apărea conversații mari, mai ales în ceea ce privește familia ta sau chiar mediul de acasă datorită lui Uranus în casa ta a patra. Anul trecut a fost o perioadă uriașă de creștere externă. Mai erau atât de multe de lucrat, de deconectat și de realizat din punct de vedere logistic că schimbările emoționale ar fi putut să fi trecut uneori pe bancheta din spate.

Ceea ce înseamnă și asta este că va avea loc o schimbare de la vindecarea de la vechi la construirea noului. Acest lucru va începe să se filtreze luna aceasta și astăzi, mai ales că avem pătratul nostru Mercur Uranus. Aceste provocări care apar acum sunt menite să vă ajute să vă împingeți înainte pentru a crea acum viața pe care o doriți cu adevărat, singurul lucru de care trebuie să vă asigurați este că nu aduceți trecutul în viitor.

Folosiți ziua de azi pentru a începe să purtați conversații cu prietenii, colegii de serviciu sau partenerul dvs. despre modul în care evenimentele trecute au afectat locul în care vă aflați astăzi. Află cum să te vindeci de asta, astfel încât să nu fie prezentată, deoarece va exista o mișcare mare în acest an în casa și familia ta, dar mai întâi este timpul să conștientizăm tot ceea ce încă purtăm.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :