3 zodii care vor fi cele mai afectate de Mercur în Pești

by Horoscop Urania
3 zodii care vor fi cele mai afectate de Mercur în Pești

Mercur comunicativ va dansa pe tărâmul Peștilor imaginativi pe 23 februarie. Mesagerul înaripat plutește prin energia eterică până pe 10 martie. În acest timp, evitați greșelile de comunicare. Mercur este în detrimentul Peștilor, găsind dificultăți în a se concentra în detalii practice. A ațipi și a vizita pământul nostru imaginar la-la se simte convingător. Dacă nu ne trezim, dormim prin momente cruciale.

Noi viziuni creative, perspective empatice și descărcări intuitive ne fermecă. Dar această experiență divină interioară ne va prinde în monologul nostru intern dacă nu putem găsi o modalitate de a o exprima. Creativitatea și canalizarea intuitivă cresc, dar trebuie să fim conștienți de faptul că alții nu ne pot citi mințile. În exterior, privind înăuntru, oamenii ne pot înțelege doar atât cât împărtășim. Pe măsură ce compasiunea se umflă în inimile noastre, ne împiedicăm în linii încețoșate și granițe slabe. Desenați o linie în nisip între fantezie și deziluzie.

Simțuri romantice și doruri emoționale întunecă concentrarea mentală a Gemenilor în timpul acestui tranzit. Listele de sarcini sunt presante, șefii sunt pretențioși și termenele limită sunt aproape. Cu toate acestea, Gemenii sunt probabil prezenți fizic, dar verificați mental. Îngrijirea la detaliile banale ale vieții profesionale care mențin lucrurile să funcționeze este schimbată cu visele nostalgice și preocupările inimii lor.

Mercur, conducătorul planetar al Gemenilor (împreună cu Fecioara), pleacă în vacanță în timp ce tranzitează Peștii. Cu toate acestea, productivitatea este probabil încă necesară pentru acest semn zodiacal. Complați-vă cu muzică, scrieți gânduri, creați artă frumoasă sau faceți planuri romantice ajutoare sau remedii gândirea împrăștiată. Dar atunci când se ocupă de cariera lor, Gemenii trebuie să lase distragerile deoparte. Imaginați-vă că vă pierdeți progresul sau credibilitatea în carieră pentru că erați ocupat să urmăriți curcubee și fluturi. Nu merita!

Când ne simțim neînțeleși de către cei dragi, deseori purtăm soarta într-un nor întunecat. Pe măsură ce încercăm să îndeplinim sarcinile necesare, ploaia cade, împiedicându-ne să facem tot ce putem. Cu Mercur în Pești, Fecioara trebuie să-și asigure relațiile pentru a menține pacea. Este posibil să apară erori de comunicare. Cu toate acestea, cum și dacă se repară după conflict va determina adevărata soartă a legăturilor lor iubite.

Fecioarele gata să depună eforturi emoționale vor simți că relațiile lor se adâncesc în intimitate. Alungați locuința în autoînfrângere. Împărtășirea de viziuni pline de speranță, idealuri romantice sau emoții cele mai interioare îi eliberează. Cu toate acestea, dacă sunt rezistente la prioritizarea rezoluției, alegerea mândriei în locul compromisului, provocările legate de intimitate devin cu atât mai confuze.

Odată cu Mercur intră în semnul lor, Peștii își reconsideră calea vieții. Oricât de mult i-a adus realitatea lor actuală la persoana care sunt astăzi, se prezintă o bifurcație în drum. E timpul să iei noi decizii. Pe ce cale vor urma?
De fapt, Peștii sunt impresionați. Opiniile exterioare sau cererile emoționale de la ceilalți le îneacă cu ușurință dorințele interioare. Închiderea ochilor, astuparea urechilor și căutarea doar aprobarea inimii lor în interior aduce claritate. În timp ce Mercury oferă întrebări surprinzătoare, în cele din urmă urmează răspunsuri. Opțiunea pe care se stabilesc nu poate fi explicată pe baza logicii analitice. Este o alegere care le trage inima. Unde va duce, doar timpul va spune.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.