3 zodii cu horoscoape copleșitoare pe 10 martie 2023

by Horoscop Urania

10 martie 2023 va fi „un pic copleșitoare” pentru trei semne zodiacale și horoscoapele lor pentru ziua respectivă. Anumite semne zodiacale s-ar putea trezi în această dimineață, 10 martie 2023, cu un sentiment prevestitor de groază. S-ar putea să nu reușim să ne dăm seama de ce, deoarece lucrurile par să meargă bine până acum, și totuși, s-ar putea să nu reușim să zdruncăm sentimentul că fie că ne îndreptăm spre ceva mai puțin de dorit, fie că cineva va face. trage asupra noastră dintr-o dată.

Este ziua în care vom fi concediați? Este aceasta ziua în care partenerul nostru recunoaște că nu ne mai iubește? Gah, posibilitățile sunt nesfârșite, dar ideea este… de ce gândim așa?

În timpul Lunii pătrate Pluto, mulți oameni vor experimenta un sentiment ciudat și neașteptat de deznădejde. S-ar putea să nu avem un singur lucru în neregulă cu viața noastră. S-ar putea ca locurile noastre de muncă să fie complet sigure, iar viețile noastre amoroase pot fi la fel de excelente pe cât pot fi viețile amoroase umane, dar totuși, nu putem ocoli senzația că ceva este pe cale să meargă îngrozitor de rău.

Asta, în sine, este ceea ce face ca această zi să se simtă atât de aspră pe margini; nu există motive să ne simțim atât de negativ și asta ne deranjează cel mai mult.

Numiți-o paranoia sau pur și simplu „a avea o zi proastă”. Cu toții cunoaștem acel sentiment; ziua noastră continuă la fel ca în fiecare zi, dar nu putem să nu simțim că ceva nu e în regulă. Ceea ce este mai ciudat este că știm că nu este nimic în neregulă, dar renunțăm la totul la această dispoziție proastă bizară pe care am adoptat-o. Așa funcționează Moon square Pluto; nu are rimă sau motiv; este pur și simplu aici pentru a perturba ordinea minții.

Trei zodii cu horoscoape brute pe 10 martie 2023:

1. Fecioara

Pentru tine, Fecioară, tot ce este nevoie pentru a-ți arunca lumea peste cap este insulta pe care ți-o va fi făcută un străin total. În mod obișnuit, știți că acest lucru nu are valoare și este o pierdere de timp; a te implica în a te apara este o activitate atât de lipsită de speranță și, totuși, în timpul Lunii pătrate Pluto, pe 10 martie 2023, vei dori să ridici iadul acestei persoane pentru că îndrăznești chiar să respiri același aer ca tine.

Nu ai chef astăzi, iar „dispoziția proastă” nu te acoperă nici măcar puțin. Cineva te va desemna aleatoriu drept ținta furiei lor și, înainte de a-ți da seama, își va arunca otrava personală peste tine și lumea ta. Nici măcar nu cunoști această persoană, dar știi asta: te-ai săturat să fii ținta aleatorie a oricui și îi este milă de nebunul care chiar se uită la tine în mod greșit în această zi, în timpul pătratului Lunii Pluto.

2. Săgetător

Ceea ce se întâmplă în lumea ta, Săgetător, în această zi, 10 martie 2023, în timpul pătratului Lunii Pluto, este că iei lucrurile mult prea personal. Asta înseamnă că îți dai toată puterea astăzi oricui o dorește.

Există ceva în viața ta în acest moment, asupra căruia nu ai control și are ceva de-a face cu o persoană din viața ta care a luat-o de cap când vine vorba să vorbească la spatele tău. Pentru că nu le poți controla, simți că trebuie să intervii și, totuși, nici asta nu funcționează.

Vrei să oprești nebunia, dar treaba este că „nebunia” nu este pe jumătate la fel de rea pe cât o faci. Crezi atât de tare în puterea negativă a acestui prost care nu spune că aproape că le crezi minciunile. Astăzi este când lași pe cineva atât de departe sub tine să ajungă peste tine. În timpul Moon Square Pluto, îi vei oferi inamicului tău toată puterea de care are nevoie pentru a-și continua campania împotriva ta.

3. Capricorn

Ceea ce ți se întâmplă astăzi, Capricorn, este vechea ta nemesis: ura de sine. Ai crezut că ai cucerit acest inamic cu atâta mult timp în urmă, dar circumstanțele și tranzitele te-au readus în mentalitatea în care tot ce poți simți în această zi, 10 martie 2023, este îndoiala de tine. Vei întreține chiar și gânduri de inutilitate, dar ești suficient de inteligent pentru a evita să mergi prea departe în această fantezie.

Ceea ce te deranjează cu adevărat este că simți că ai fost exclus de ceva și că orice ar fi în care ești blocat acum este ceva creat de tine.

Ai făcut o greșeală cu atât de mult timp în urmă și în timpul pătratului Lunii Pluto, nu te vei putea simți ca altceva decât un învins total. Capricorn, un învins? În nici un caz. Dar spune-i asta lui Moon Square Pluto. O minciună a minții te doboară astăzi.

Sursa articolului

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.