3 zodii de bărbați care își vor părăsi partenerele în toamna 2021 – Horoscop > Astrologie

/
/
/
72 Views

3 zodii de bărbați vor simți nevoia de schimbare și de o nouă direcție în dragoste în această toamnă. Care sunt acestea?

Mulți vor începe să-și pună întrebări și să pună la îndoială viețile lor amoroase și relațiile lor. Și, în cazul unora dintre ei, singura modalitate de progres este să se desprindă literalmente de cei de care au fost atașați poate pentru o perioadă prea lungă de timp.

Poate te interesează și: Zodiile bărbaților care nu te vor face fericită

Nu te mira dacă partenerul tău va veni la tine și îți va spune că vrea să vă despărțiți!

Unii vor fi reci și cruzi, în timp ce alții vor gândi înainte de a vorbi și vor încerca să facă separarea mai ușoară. Oricum ar fi, dacă iubitul tău este născut într-una dintre aceste 3 zodii, mai mult ca sigur va vrea să pună punct relației cu tine:

Berbec

Există mari șanse ca această toamnă să aducă sentimente de dezamăgire profundă pentru bărbatul din zodia Berbec. Cel puțin în ceea ce privește viața lui amoroasă și persoana cu care este implicat într-o relație.

Modul de gândire îi va fi afectat, astfel încât ar putea dori să se despartă de partenera sa în tot acest timp.

Va fi tentat să pună capăt relației în care e implicat și să acționeze impulsiv fără să se întrebe dacă asta își dorește cu adevărat.

S-ar putea să o facă fără să gândească, iar apoi să regrete.

 

Fecioară

Bărbatul din zodia Fecioară se va simți destul de confuz și conflictual în legătură cu relația sa actuală în această toamnă.

Se va trezi cu îndoieli și întrebări despre scopul lui în viață, se va întreba dacă ceea ce are chiar este ceea ce își dorește? Mișcările planetare din această perioadă îi provoacă un conflict interior intens și îl fac să vadă lucrurile ca fiind negative.

Această negativitate sporită îl va determina să își privească partenera ca fiind fără valoare pentru el, poate chiar degradantă.

S-ar putea să se întrebe de ce a rămas cu ea. Toată această confuzie apare de nicăieri și din senin!

Scorpion

Bărbatul din zodia Scorpion este pregătit, dispus și capabil să acționeze în funcție de sentimentele sale.

Partenera sa nu mai arată ca o parteneră pentru el și vrea să iasă din acea relație. Odată ce va fi convins de această idee, nu va avea nici cea mai mică toleranță față de persoana care se află în prezent în viața sa.

El decide și acționează. Nu va avea niciun fel de răbdare sau înțelegere: ori va ieși el pe ușă, ori își va alunga iubita.

Una din două!

Este pe cale să trateze persoana pe care o iubit-o ca pe un sac de gunoi pe care urmează să îl ducă la ghenă.

Înscrie-te AICI

 


Sursa

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :