3 zodii refuză să se schimbe din dragoste în timpul Lunii Pluto, pe 31 mai 2023

by Horoscop Urania

Pe 31 mai 2023, vom vedea cum va intra în joc tranzitul pătratului Lunii Pluto – trei semne zodiacale care refuză să se schimbe din dragoste. Există o expresie veche care spune: „Nu încerca niciodată să înveți un câine bătrân trucuri noi”. deși sună ca și cum ar putea fi o insultă, înseamnă într-adevăr că bătrânul câine nu vrea să învețe noile trucuri pentru că vechile trucuri funcționează foarte bine pentru ei.

Așa suntem și noi oamenii. Dacă trăim suficient de mult timp, începem să ne pasă mai puțin de ceea ce alții cred că este mai bine pentru noi și, în timp ce ei ne pot numi blocați în căile noastre sau „prea bătrâni”, sau incapabili să înțelegem concepte noi, noi cei care aflăm ce funcționează pentru noi, în general respectați planul.

Deci este în dragoste. Sigur, vrem să încercăm lucruri noi și să avem experiențe noi. Dar mulți dintre noi, de-a lungul timpului, ajung să știe ce funcționează pentru noi, iar ideea de schimbare este mai mult despre ego-ul altcuiva și mai puțin despre ceea ce este cu adevărat bun pentru noi. Adesea ne vom schimba pentru a ne potrivi cu așteptările altei persoane. S-ar putea să fie mulțumiți de schimbarea noastră, dar noi suntem? Schimbarea pe care o facem de dragul altora este neapărat drumul spre fericire pentru noi?

În timpul Lunii pătrate Pluto, mulți vor recunoaște că nu vrem să ne schimbăm pentru a face pe altcineva să se simtă confortabil, deoarece am învățat că suntem fericiți „ca atare”. Nu este că refuzăm să ne schimbăm, dar este mai degrabă de a nu avea nevoie pentru confortul altcuiva… chiar dacă este cineva pe care îl iubim.

Acest tranzit, Luna pătrat Pluto, ne dă putere. Nu suntem amenințați de ideea de a nu ne potrivi pentru că nu trebuie neapărat să ne potrivim… nicăieri. Atâta timp cât suntem fericiți de noi înșine, practic asta este tot ceea ce contează. Pe 31 mai, trei zodii se vor mulțumi să rămână neschimbate. Care sunt acelea?

Trei semne zodiacale refuză să se schimbe din dragoste pe 31 mai 2023:

1. Fecioara

Dacă cineva se va schimba pe aici, este persoana care te iubește, deoarece trebuie să știe că ești destul de pus în calea ta. Lăsați-i să fie cei care se schimbă, deoarece o conversație despre schimbare se termină de obicei cu ei care vă fac sugestii mărețe despre ce ar trebui să faceți cu ea sau alt lucru.

Cu toate acestea, ești destul de cool cu ​​nevoia lor nesfârșită de a te schimba pentru că știi cine ești și știi că nu ești pe cale să faci ceva care nu funcționează cu sensibilitățile tale. În timpul Lunii pătrate Pluto, pe 31 mai, veți fi în stare, încă o dată, să vă mulțumiți partenerului dvs. romantic făcând ceva ce crede că ar trebui să faceți. Ei bine, mai mult noroc data viitoare, nu? Nu te schimbi și asta e bine pentru tine. Lasă-i să se ocupe de asta. Ești cine ești.

2. Balanță

Nu vezi că este nevoie să te schimbi pentru nimeni, deoarece simți că orice te-a ținut în viață atât de mult funcționează. Deși o parte din ezitarea ta ar putea fi interpretată greșit, deoarece ești blocat sau nu dorești să înveți ceva nou, chiar nu-ți pasă de ce decide altcineva că ești. Știi cine ești și, în timpul tranzitului din pătratul Pluton al Lunii, vei observa cât de ciudat devin oamenii când încearcă să te „învețe noi trucuri”.

Este de râs cum încearcă ei, și chiar mai amuzant când dai din cap în acord și apoi nu faci nimic. S-ar putea să fii cel care strică nervii cuiva astăzi, 31 mai, deoarece chiar nu ești pregătit să te schimbi conform regulilor altcuiva. Ei vor vedea comportamentul tău ca pe un refuz, dar tu te vezi ca pe cineva care trăiește doar conform propriei voințe. C’est la vie!

3. Săgetător

Cineva din viața ta îți spune mereu că ar trebui să tragi pentru stele. E ca și cum ai avea soarta asta de a scoate la iveală mama de scenă în toți cei pe care îi întâlnești. Da, ai talente, dar talentele tale îi fac pe alții să-și dorească să faci mai mult cu ei, ca și cum ai fi o mașină care scoate produse, zi de zi.

În timpul tranzitului pe 31 mai a Lunii pătrate Pluto, va trebui să spui cuiva să se retragă, că nu ai nevoie de superstarul pe care îl au în minte pentru tine și că nu simți că trebuie să urmezi fiecare singurul drum către succes pe care ți l-au trasat, pur și simplu pentru că cred în tine.

Este minunat să ai oameni să creadă în tine, dar i-ai bătut la pumn în acest sens. Crezi în tine și nu ești uimit de celebritate sau popularitate. Vei trăi conform standardelor tale și nu te vei schimba – chiar dacă cel care vrea să te schimbi te împinge către versiunea lui de „măreție”.

Sursa articolului

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.