3 zodii se întorc la fostul lor în timpul sezonului Gemeni începând cu 21 mai 2023

by Horoscop Urania

Acesta este mijlocul anului și mijlocul liniei astrologice de zodii solare, iar Gemenii se află în mijlocul tuturor în mod simbolic. Această primă zi reprezintă alegerea direcției de mers: înainte, înapoi… sau ambele simultan. Mulți dintre noi s-ar putea să fie nevoie să legăm capetele libere.

În unele cazuri, acest concept ia forma în care ne întoarcem la relațiile noastre din trecut. În prima zi a Gemeni, 21 mai 2023, nu ne gândim doar să ne întoarcem. Trei semne zodiacale se repară cu foștii și se întorc cu ei. Inapoi in viitor?

Este o zi întortocheată, atât de mult ca în această zi, amestecăm trecutul cu prezentul în speranța unui viitor mai bun. Revenirea la un fost nu este atrăgătoare doar pentru toată lumea… trebuie să fii persoana potrivită la momentul potrivit în timpul tranzitului astrologic potrivit pentru a face din asta ceva prin care ai vrea să treci.

Întoarcerea la un fost poate părea respingătoare pentru mulți, dar pentru trei semne ale zodiacului, această primă zi a Gemenilor ne este în minte de când ne-am despărțit de ei. Aceasta este ziua în care ajungem să recunoaștem că despărțirea a fost într-adevăr… temporară. Ne-am învățat lecțiile și îi vom da o altă rundă: Ding, ding, ding.

În această primă zi a Gemeni, trei zodii vor veni curate și vor recunoaște că își doresc acest lucru. Vor să se întoarcă la fostul lor. Nu este o chestiune de a mai aștepta. Timpul este esențial și suntem acolo pentru el. Este înfricoșător și sunt în joc multe variabile „necunoscute”, dar suntem pregătiți pentru provocare. Să facem asta acum înainte să rămânem fără curaj!

Trei semne zodiacale se întorc cu un fost în timpul sezonului Gemeni:

1. Cancer

Te-ai gândit de multe ori dacă este sau nu o idee bună să te întorci la fostul tău, iar în prima zi a Gemenilor pe 21 mai 2023, te vei simți bine cu alegerea ta de a o transforma în realitate. Ți-ai petrecut timpul necesar separat, iar acel timp a făcut ceea ce trebuia. Ți-a dat timp să te gândești, să crești și să vezi cum este viața când nu ești împreună ca cuplu.

A fost bine; nu a fost nimic pierdut în acea experiență de învățare, dar o parte din lecția pe care ai învățat-o a fost că tot ce ai nevoie a fost puțin timp pentru a te regăsi pe tine însuți… și așa a mers și pentru fostul tău. Faceți ceea ce trebuie să vă întoarceți la fostul dvs., deoarece amândoi simțiți că ați scos anumite lucruri din sistemul dvs. și că acum vă puteți trata unul pe celălalt cu respectul pe care îl meritați. Toate acestea sunt foarte bune, Rac. Foarte matur.

2. Vărsător

Partea interesantă despre a te întoarce la fostul tău este că nu l-ai văzut pe acela venind. Totuși, pe 21 mai 2023, îți vei da seama brusc de ceva: timpul alunecă, alunecă, alunecă în viitor și începi să te întrebi unde a dispărut totul. Nu a fost chiar ieri când ai fost cu fostul tău, bucurându-te de viața ta împreună și… ce s-a întâmplat?

În prima zi a sezonului Gemeni, îți vei da seama că nu ai niciun fel de ranchiune față de această persoană din trecutul tău și că, dacă ești sincer cu tine însuți, te-ai bucurat de modul în care ei continuă să țină legătura cu tine ca și cum ești singurul pe care și l-au dorit cu adevărat. Ghici ce? Ești singurul pe care și-l doresc vreodată și te mai doresc și astăzi. Ei bine, asta schimbă lucrurile, nu-i așa? Astăzi este ca un strop de apă rece ca gheața: vei ști în inima ta că este timpul să te întorci la fostul tău. Este un lucru bun.

3. Pești

Nu ți-a plăcut niciodată ideea că tu și fostul tău te-ai stricat vreodată și totuși, până în ziua de azi, nu ești sigur dacă asta a fost ceea ce trebuie făcut. La urma urmei, vă vedeți zilnic și parcă vă înțelegeți ca cei mai buni prieteni. Ești blocat în zona prietenilor acum? Nu cu comportamentul cochet care continuă să continue, nu, nu chiar.

Deci, ce se întâmplă atunci? Ceea ce se întâmplă este că trebuia să vezi acest lucru clar și nimic nu oferă un cap clar ca prima zi a Gemenilor, pe 21 mai 2023. Aceasta este ziua în care vezi totul și, cu această nouă viziune grozavă, poți și afirma că acest fost al tău? Ele sunt menite să fie în viața ta astăzi ca partener. Ai făcut ce trebuia, iar acum este timpul să pecetluiești despărțirea cu un sărut. Este timpul să te întorci cu fostul tău, Pești. Multe reveniri fericite!

Sursa articolului

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.