3 zodii se simt neiubite 1 mai 2023, Venus din Piața Lunii

by Horoscop Urania

Pe 1 mai 2023, trei semne zodiacale se simt neiubite, iar acest lucru se datorează pătratului Lunii Venus. Cu toții ne dorim ca 1 mai 2023 să fie o zi bună, nu doar pentru că este frumos să ai zile bune și cine vrea orice în afară de asta, dar pentru că luna mai începe lunile „bun vibe” și toți ne dorim ca ziua de azi să meargă bine.

Mintea noastră poate face orice să se simtă bine, dar cine are acest tip de control al minții? Dacă percepția este totul (și este), atunci ar trebui să fim capabili să facem din fiecare zi una bună și, totuși, nu putem să o punem în formă. De aceea tranzitele cosmice tind să ne ia în cale; ne dorim tot ce este mai bun pentru viețile noastre și, totuși, suntem încă supuși capriciilor naturii, iar universul este natura, cu siguranță. Ceea ce avem astăzi pe cer este tranzitul lui Venus pătrat al Lunii și, deși acesta nu este neapărat un tranzit „rău”, este genul de eveniment care ne va face să ne gândim la viețile noastre amoroase… poate puțin prea greu. .

Odată ce pornim acea mașină, ar putea fi greu să o oprim și asta înseamnă că, dacă simțim chiar și cea mai mică îndoială cu privire la cine ne iubește – sau nu, atunci astăzi, 1 mai, va exacerba acest sentiment. . Luna pătrat Venus este unul dintre acele tranzite „gândește-te prea bine la dragoste”; ne putem simți foarte albaștri, mai ales dacă suntem una dintre zodiile astrologice care reacționează cel mai rău la acest tranzit.

Mergând în luna mai, vrem să știm că totul funcționează în lumile noastre. Vrem să știm că aceasta este luna în care putem avea încredere în dragoste și că nimic nu ne poate opri. Vrem să fim îndrăgostiți și să auzim cuvinte dulci de dragoste venite de la persoana pe care vrem să ne iubim… și acolo este locul în care Venus, pătrată Lună, aruncă totul în bucăți. Astăzi, trei semne zodiacale se vor simți neiubite. Cerem prea mult? Este nerealist să dorim să fim iubiți sau doar experimentăm un sentiment temporar de sine? Ce zodii se vor simți neiubite pe 1 mai 2023?

Trei semne zodiacale se simt neiubite pe 1 mai 2023:

1. Săgetător

Poate că una dintre întrebările mai realiste pe care trebuie să ți le pui astăzi este: „Te simți vreodată iubit cu adevărat?” Ai tendința de a suferi de autocompătimire, ceea ce nu înseamnă neapărat că ești auto-indulgător atunci când te lași jos. Îți spune că în timpul tranzitelor precum Luna pătrată Venus, ai tendința de a scăpa de ideea că te iubește oricine; simți că ești respectat și admirat, dar niciodată iubit cu adevărat.

Pe 1 mai, acest sentiment va fi deosebit de puternic și s-ar putea să te facă să te simți foarte rău în legătură cu modul în care s-au încheiat romanțele tale în ultimii ani. Ceea ce trebuie să eviți în acest timp este să te dai cu piciorul în cap crezând că ești nedemn de iubire. Ești la fel de demn ca următoarea persoană și ești puțin hipersensibil astăzi. E bine. O sa treaca.

2. Capricorn

A te simți neiubit este normal pentru cursul în care ești în cauză, Capricorn. S-ar putea să fii unul dintre cei mai capabili și de succes oameni pe care îi cunoști, dar niciodată nu te vei desăvârși cu ideea că ești demn de iubire. Experiența ta de viață ți-a arătat că poți fi trădat și insultat. Ai luat atât de multe de la iubitorii din trecut, încât ai început să-ți creezi o imagine despre tine în mintea ta a unuia care este un preș.

În timpul Venusului din Piața Lunii, pe 1 mai, te vei simți deosebit de vulnerabil și oarecum confuz. De ce ești persoana care nu a fost aleasă pentru mare dragoste și cum se pare că destinele au trecut pe lângă tine? Acestea vor fi gândurile care vor afecta această zi. Meriți dragoste, prietene. Nu lăsa asta să te doboare.

3. Vărsător

Rareori îți place să te uiți prea atent la tine sau la viața ta de teamă să nu vezi un adevăr care te va șoca și te va deprima. Ți-ai trăit o mare parte din viața ta într-un balon în care ești singurul care poate să te judece. Te-ai închis față de oameni, iar în relațiile romantice, te bazezi mai mult pe fantezie decât pe realitate, care este unul dintre motivele pentru care aventurile tale amoroase tind să se încheie într-o notă tristă.

În timpul Venusului din Piața Lunii, pe 1 mai, vei deschide acea ușă și vei arunca o privire profundă asupra ta și vei descoperi că ești un copil speriat, căruia îi este mai frică de respingere decât orice altceva, așa că te ții în colț. Te simți neiubit astăzi pentru că ai îndrăznit să te uiți la tine. Poate că este timpul să ieși din acel dulap și să ieși în lumină, astfel încât cineva să te poată iubi, Vărsător.

Sursa articolului

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.