Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

4 zodii care se aruncă într-o relație nouă imediat după despărțire – Horoscop > Astrologie

Află care sunt cele 4 zodii care se aruncă într-o relație nouă imediat după o despărțire!

Uneori, când unele semne zodiacale se despart de cineva, simt nevoia să se arunce imediat într-o relație nouă. Aceasta este ceea ce numim relație de revenire.

Dar, după o despărțire, este important să aștepți cât e necesar să te vindeci și să înțelegi de ce nu a funcționat relația respectivă.

De ce unele zodii se aruncă într-o nouă relație imediat după o despărțire?

Anumite semne zodiacale au nevoie de oameni în viața lor pentru a le reaminti de ce lucrurile nu au funcționat cu altcineva.

Un motiv probabil pentru care mulți cad în această capcană este acela de a evita durerea și suferința cu care se confruntă atunci când încheie o relație. Partea tristă este că atunci când înfruntă în cele din urmă aceste sentimente, vor primi o palmă peste față și își vor da seama de ce lucrurile nu au funcționat așa cum și-au dorit.

Să te gândești la rolul pe care tu și partenerul/a l-ați jucat în relație este o modalitate excelentă de a învăța și de a evolua. Acest lucru te pregătește cu adevărat pentru o viitoare relație.

Furia, gelozia și resentimentele pot fi toate motive pentru care oamenii simt nevoia de a se întâlni imediat cu altcineva

Dacă vrei să fii cu adevărat liber/ă, trebuie să fii sincer/ă cu privire la sentimentele tale pentru persoana respectivă și să fii sincer/ă cu tine însuți.

Se știe că relațiile de recuperare împiedică procesul de vindecare și îi fac pe oameni să cadă în aceeași situație până când devine un cerc vicios.

A învăța din greșeli și a fi suficient de matur/ă pentru a înțelege că nu totul va funcționa în favoarea ta este singura modalitate de a te vindeca.

Nu are rost să te consumi emoțional pentru ceva ce nu poate fi remediat

Energia ta ar trebui să fie canalizată pentru a te regăsi și pentru a încerca să devii persoana care vrei să fii și apoi, în cele din urmă, va veni persoana potrivită în viața ta.

Din păcate, anumite zodii pot trece cu vederea peste acest proces din cauza defectelor de personalitate și punctelor de vedere asupra relațiilor.

4 zodii care se aruncă într-o relație nouă imediat după despărțire:

Berbec

Berbecul este foarte pasional și sentimental, de aceea se lasă ghidat de instinct, impulsivitate și de ce îi dictează inima pe moment.

Dacă lucrurile nu funcționează cu un partener și se ajunge la despărțire, el trece foarte rapid la o nouă relație.

Gemeni

Gemenii iubesc adrenalina. Orice lucru nou care provoacă senzația de fluturi în stomac îi înnebunește.

Cu siguranță vei cădea în această capcană după o despărțire, deci nu e suprinzător faptul că te arunci într-o nouă relație imediat după aceea. Mai ales dacă te-ai despărțit din cauza plictiselii sau a lipsei scânteii.

Balanță

Balanța urăște să fie singură. Îi place să aibă o relație pentru că îi oferă un sentiment de stabilitate și, mai ales, companie.

După o despărțire, putem aproape garanta că o Balanță va găsi imediat ceva nou.

Pești

Peștii sunt romantici incurabili. Oferă multă iubire și afecțiune persoanei de lângă.

Dacă se află într-o relație în care sunt răniți sau respinși, vor găsi rapid pe altcineva căruia să îi ofere toată dragostea lor.

Și vor încerca până când vor găsi pe cineva care o va aprecia cu adevărat.

Înscrie-te AICI

 


Sursa


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *