4 zodii care visează cel mai mult

by Horoscop Urania
4 zodii care visează cel mai mult

Gemenii visează la o lume în care să aibă timp liber în cele câteva momente neproductive ale zilei lor. Între întâlniri consecutive, mestecând prânzul sau stând pe toaletă, își imaginează cum ar fi să dormi într-o sâmbătă dimineața și să-și petreacă ziua în pijamale. Cum ar fi să citești o carte tot weekendul sau să faci o emisiune TV întreagă dintr-o singură ședință. Își invidiază prietenii care duc o viață de agrement, cei care iau pui de somn și vacanțe și prânzuri lungi în mijlocul unei zile de lucru. Chiar dacă lumea unui Gemeni s-ar termina dacă lista lor de lucruri de făcut s-ar termina vreodată pe deplin, ei totuși fantezează cu acea realitate alternativă. Iarba este mereu mai verde de cealaltă parte a gardului, iar un Gemeni nu poate să nu se uite la ea și să se întrebe cum ar fi viața lor dacă ar putea schimba locul.

Fecioarele visează cu ochii deschiși la fanteziile lor de răzbunare. Despre să-și învingă rivalii corect, despre a-și dezvălui în cele din urmă deficiențele lumii și a ieși învingători și justificați. Fecioarele nu au nicio problemă să se susțină sau să se împingă înapoi atunci când cineva le încalcă, dar totuși trebuie să respecte regulile și să se încadreze în spatele figurilor de autoritate care dețin puterea. În aceste vise cu ochii deschiși, o Fecioară ajunge să-și arate toate nemulțumirile fără să-și facă griji că le va mușca în fund. Ei ajung să-și elibereze toate frustrările și resentimentele reținute și să facă pe cineva să recunoască răul pe care l-au făcut. Dacă nu ar fi imaginația lor vie care le-ar permite această ieșire fictivă pentru emoțiile lor, Fecioarelor le-ar fi imposibil să-și muște limba și să rămână cu orice preț la profesionalism.

Când un Scorpion vede pe cineva chiar și de departe atrăgător, nu poate să nu-și imagineze cum sunt în pat. Fanteziile lor sunt pline de intimitate și nu le este frică să arate un străin total ca interes amoros. Când se întreabă cum este cineva, sar direct la detaliile suculente. Sigur, înseamnă că uneori sunt dezamăgiți atunci când noii parteneri nu se ridică la înălțimea hype-ului în realitate, dar este un compliment faptul că ei văd potențial în aproape oricine. De aceea par să facă mereu legături romantice, nu exclud niciodată pe nimeni complet la prima vedere. Este nevoie de ceva concret pentru a le sparge bula. Și când nu există străini frumoși în jur, ei au o colecție de experiențe trecute pe care să le relueze în mintea lor gratuit.

Peștii își imaginează mereu toate viețile diferite pe care le-ar putea trăi dacă nu ar fi luat deciziile pe care le-au luat. Unde ar fi dacă ar rămâne cu iubita lor de liceu. Dacă ar fi ales o altă specializare. Dacă s-ar fi mutat în alt oraș sau în altă țară. Deveniseră ei părinte sau aleseseră să nu aibă copii? Spuseseră ei cuiva ce simțeau pentru ei? Toți acești Pești din realitate alternativă au punctele lor tari și slabe, înalte și coborâșuri. Iar multitudinea de posibilități le arată Peștilor că fac tot ce pot cu viețile care le-au primit. Nu există o cale perfectă de urmat.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.